VINDEN HAR VÄNT

Hej på er! Nu kommer det lite glada nyheter, äntligen!  
Jag var ju på en intervju förra veckan för en shop här i kyrkbyn där jag bor. Det kändes som att det gick bra & jag gjorde det tydligt hur mycket jag verkligen VILLE ha jobbet, hur mycket jag behövde det. Och det gick vägen! Så himla glad, fast lugn och harmonisk ändå för det är fan på tiden. Jag fick ju inte jobbet jag tyckte jag förtjänade på praktiken, av en outgrundlig anledning. Jävla folk som glider på räkmacka livet ut, tror jag spyr. Ersättaren för mig var en oerfaren 19åring vars far va en fd chef. 
Får med mig goda referenser - men inget jobb. Hur går det ihop egentligen?  Näe fy bubblan. Man känner sig mindre värd och nästan utnyttjad när man blir bemött så, med tvivel. Det är verkligen deras förlust. Jag går vidare med huvudet högt och mot nya mål.

Senaste helgen var fantastiskt mysig med morsdagfirande av svärmor hemma hos oss. Vi åt gott och hade det allmänt trevligt. smörgåstårta och knäckig jordgubb-rabarberpaj 😋 så otroligt gott! Mums.








Gårdagen som var en söndag mitt i veckan var minst lika härlig. Jag Olle & Rorrsan solade och lekte i trädgården, sen duscha vi och åkte mot Råneå som ligger ca 20 min bort. En mysig liten by med älven som rinner rakt igenom. Vi hämtade ett par satsbord jag hittade för en billig peng, de va dock i fel färg så ska målas en vända. Köpte med oss kebab från Byakrogen (goooodaste jag ätit) ska åka dit igen enkom för den 😋












SLÅ MIG HÅRT I ANSIKTET

Dra mig över grusgången för jag vill känna att jag lever
Dra mig genom staden hem till dig
Kyss mig över bröstkorgen så får jag känna att jag lever
Andas djupt i mig tills jag är din
Du får göra vad du vill
Får göra allt och lite till
Du får göra vad du vill med mig ikväll 💕


Jag hatar att vi vill så olika saker. Jag vill att vi ska vara till 100% på väg åt samma håll. Jag blir så avundsjuk på alla som är påväg dit jag vill komma.
Det känns som jag aldrig kommer framåt eller ens en bit på vägen 😔

Framför allt på jobbfronten, mitt liv står stilla. Att vara utan jobb är att förlora en del av livet. Så mycket mer än bara ekonomin blir lidande. Hela framtiden skjuts liksom upp. Vad behöver jag för att få det jag vill? Jo, trygghet. Vad är trygghet? Jo, pengar. Stabilitet. Kärlek, såklart men man kan ju inte leva utan ett hem eller mat. Och det är två förutsättningar för att ens fundera på att bilda familj. Tak över huvudet och mat i magen. 

Nu har jag såklart det men jag vill erbjuda mina framtida barn mer än bara det. Pengar över till annat förutom det absolut nödvändigaste. Jag har gjort allt i min makt men ändå räcker det inte ända fram, fy fan så orättvist.  








WORKING MAN'S SON

Jag låter inte saker nå mig lika lätt längre. Eller ja det beror ju på vad det handlar om men just att trycka ner mig själv, tycka att jag är dålig - det har jag slutat med!

Jag är bra & jag förtjänar det bästa, precis som vem som helst som gör rätt för sig. I över 1 år har jag varit arbetslös och sökt jobb på olika vis. Genom praktik men också genom annonser.  Vilket gör att man lätt kan tycka att man är dålig och gör fel. Det kan va svårt att se ljuset i tunneln men jag skymtar det i horisonten. Och det känns så skönt! Vilken lättnad 😊

Jag är en driftig tjej med stora drömmar & höga ambitioner. Har inte alltid haft det lätt i livet, absolut har många haft det värre men man utgår ju alltid från sig  själv. Jag har varit på botten och vänt många gånger. 

Och där jag är idag skulle jag aldrig vara om det inte var för min älskade familj och vänner. 
Några har vänt mig ryggen och inte förstått. Men det klandrar jag dem absolut inte för. Men mest av allt så är det min älskade Olle som stått vid min sida i ur och skur ❤️

Hur han fortfarande kan vara min är ett under. Visst har vi våra svåra stunder men det finns ju anledning till dessa, vi har det bra nu.

Jag älskar dig till universums ände. Och längtar så att få dela vad livet har att erbjuda med dig. Jag längtar mest av allt efter våra barn 💕 ☺️ Men tills dess har vi vår underbara lurviga vän & bebis. 






IF YOU GOT THE MONEY I GOT THE TIME

Hej inte varje dagboken!
Hur mår du livet? Jag mår bra. Oförskämt bra för att vara i mitten på Maj ;) än så länge har min deppighet inte infunnit sig! Och det bådar ju gott. Känns som att den kan och kommer att hålla sig borta med för den delen! Like it - love it.

Det jag ska tänka på är att STRESSA NER. Om det är något tecken på att mörkret kommer krypande så är det stressen. Har känt av lite stress men inte farligt alls :) Det utrycker sig även i shopping (typ lite maniskt beteende) har gjort en fasansfullt många fynd på sistone 😂 haha. Måste ju skratta åt det också. Vilket inte Olle gör, men ändå! Haha.

Dock är det riktiga fynd i andrahand jag gör, mest på Facebook. Hittills hittat 2 däcksstolar (2000:- billigare än i butik) Ett vitrinskåp (300:-) Ett matsalsbord och en tvbänk (GRATIS) 4 "Eames" stolar för 375:- st 👏 & en blåvit engelsk servis (180:-) senaste fyndet är denna spegel på bilden nedanför (300:-) 👍 skitnöjd med allt!

Faaaast ska väl erkänna att jag även shoppat endel nya saker, hehe... Lite fina toppar, 2 ljusslingor från Granit när de hade kundkväll, en lykta & att inte förglömma alla fina fynd från Bruka designs outlet :D (notan sluta på 1500:-) men då fick jag i princip ett helt nytt bohag! Plus lite till ;))



Bruka design - kuddar & utemöbler ÖB.

RSS 2.0