Across the bridge

Cross the bridge - go downtown
then cross your heart - and you will find
a story never told-a reason to grow old

Firescathes were torn down
And burning hearts were left inside to hear
This vicious sound
And they burn down to the ground

Still don´t know is this for real
still my heart can always heal
still don´t know is this for real
when colours they seem to fade
when I´m around




nåt gjorde jag tydligen fel.
och jag ska väl ge upp nu då.


Heartbreaktown

I try to reach out alone but
I'm still standing here
I try to reach out but I am
on my own
I try to reach out alone but
I'm still standing here





Lulliby

Med huvudet fullt av snor... sitter jag och dricker te efter att ha streckläst Elle som damp ner i brevlådan idag. Den har jag saknat! Premenumerationen (?) upphörde för ett tag sedan sen har jag bara inte unnat mig en ny, förän nu. Passade även på att beställa Interiör när jag ändå var igång. Finns inget bättre än att krypa ner med en ny tidning när man är sjuk, skulle vilja ha en riktig mysläshörna. Har inte så många hörnor att utnyttja dock men, man får väl bli uppfinningsrik.

Jag längtar så otroligt mycket till den 27:e då det bär av till fanny<3 i sthlm och vintagemässan BAKÅT:FRAMÅT. Har spånat på det ett tag men nu är det bestämt. Saknar henne massor! Hoppas på en hel del shopping, i form av allt man kan ha på kroppen, ungefär, eller precis just så.

Något annat som är great när man är sjuk är såklart film, tråkigt nog har jag tagit med alla mina filmer till eskilstuna. Saknar en film även där dock, som jag tror jag lånat ut. Stranger than fiction heter den, någon som känner sig träffad? Den skulle jag väldigt gärna vilja se just nu. Förr beställde jag ganska så regelbundet filmer från cdon, men det har jag inte gjort på evigheter. Brukar spana på de filmer jag önskar att jag ägde men alla ligger på över hundralappen styck.

Såg PS. i love you i lördags, och ja mici du hade rätt. verkligen min typ av film. Så underbart vacker och sorglig och ah.. give me an irish lad! Helst i form av jeffery dean morgan!


i know that you cannot be
here
i know that you are not mine
now

looking out the window
and another window
i see toenails changing colors
like the leaves of fall

Hurt

Jag är så trött på att allt går åt helvete. I alla fall känslan av det. Nu vore det smidigast om allt bara flöt på som vanligt. Men det gör det verkligen inte... för det första stressar  jag upp mig massor inför skoluppgifter jag inte ens börjat på (men tror redan att det kommer gå åt hell) och texter på 10 000 sidor man ska läsa till dagen därpå som man bara inte får grepp om, sen det faktumet att jag sovit på madrass sedan jag flyttade in i lägenheten pga ett jävla ljud som driver mig till vansinne! Och hur ska det gå när de ska börja renovera? Ska jag behöva gå upp klockan sju och sen komma hem efter fyra varje dag? ...och detta är bara toppen av isberget. give me a break!

Igår var jag och Helene och såg The dark knight, hade lovat mig själv att inte se den egentligen. Då jag varit allt för kär i Heath Ledger och vägrat inse att han kunnat spela en sådan fasansfull roll, som han gjorde! Usch jag rös enda in i själen så läskig han var. Filmerna börjar bli så realistiska att man knappt vågar se dem längre. Den var i alla fall skitbra, men kan inte bortse från det faktum att det var hans sista (fullständiga) film och det påverkar på nåt sätt filmen i sig...jag är bara en nörd så jag får va mesig.
Annars så var det i alla fall jättetrevligt att umgås med Helene, som går i min klass. De har myskväll ala ost&kex just nu hos Mikaela som jag gärna varit med på. Men jag åkte till Köping tidigare idag för att fixa lite saker och hann inte åka tillbaka. Får se om jag ger mig iväg tidigt imorgon bitti, måste sätta mig på ett café för skissning innan dagen är slut.

What have I become,
my sweetest friend?
Everyone I know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.

RSS 2.0