HEAVY HEART HEAVY HANDS

Jag vet inte vad det är men känner mig lite nere. Igår hade jag fasansfullt ont i ryggen så var hemma och kurerade mig, men var tvungen att åka till skolan på kvällen för att färdigställa och packa ner mitt löv. Blev himla nöjd med hela lövet efter typ hjärnsläpp och klippkramp. Ett tag kände jag mig som Edvard Scissorhands. Olle var gullig och följde med som moraliskt stöd och kanske för en och annan klippassistans ;) men främst byggde han min låda! Tack älskling!

Jag kände lite vemod när jag skulle skiljas från lövet redan då, när det var klart, in i lådan och så skeppas iväg imorse. Hejdå lövet vi syns till sommaren! I miss you.

Det känns som att våren är på ingång nu, på riktigt. Trots snön som föll igår kväll så håller jag fast vid att den snart är här för att stanna :) kanske därför jag mår som jag mår? Hoppas inte.
Känner mig nämligen väldigt stressad också, har såå mycket att göra men så lite tid. Mina två sjukdomsveckor satte allt ur fas. Ska försöka beta av allt jag kan för att må bättre.


HOME AGAIN

Idag skrev vi på kontraktet och köpeavtalet för vårt älskade hem på Gredbyvägen :) underbart! Att vi får kalla detta vårat hem på riktigt, vi har ju bott här ett år redan men velat äga sedan vi flyttade in! Härligt att inte behöva fråga om lov för minsta lilla, kunna måla och tapetsera hur fn vi vill och framförallt investera det vi gör i oss själva när vi äger det. Som nytt badrum tillexempel :) det har vi planer på. Men först blir det lite småfix, måla om i köket från svart till vitt är det första vi gör! Sen tapeter, i kök & sovrum. Sen slipa golven :) till sommaren kanske.

 


Dagen bjöd på en hel del, förutom två bankbesök även lunch på bästa P2 och föreläsning av Peter Frie på Konstmuseet! Peter Frie målar underbara landskap som är fragment av olika minnen och resor han gjort. Inget ställe existerar på riktigt utan är ett axplock av det bästa! Vi fick rusa där ifrån men hann få med mig en signerad bok! Glad jag! alltså det var helt crazy, bara pensionärer och sen jag och Olle, de blev som TOKIGA när konstnären sa att man fick en bok med sig (först till kvarn) tänk er 13 åriga tjejer som ska få en autograf av Justin Bieber...fast gråhåriga galna tanter som får en gratis bok!!! Hahaha önskar jag hade filmat. De armbågade sig fram och vifftade med armarna som en fattig efter bröd :P

Jag jobbade kl 14-19, lagom segt då jag känt mig krasslig. köpte Spicy Hot på hemvägen och sen skålade vi i Chapel Hill sparkling, mums!

 

 

 


SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

Ibland kan jag känna mig lite bortglömt. Just nu är det en speciell grej men överlag kan jag känna att jag får kämpa lite extra hela tiden, för att vara medräknad för att få veta och kanske för att ens få reda på vissa saker.
Det är ansträngande och man känner ibland "fuck it"... Man får låta det passera liksom.

Jag vet att det låter knäppt men ibland önskar jag att någon kunde höra av sig till mig med förslag om att ses och hitta på nåt ... Vilket jag gjort själv senaste tiden, och det gäller även min familj. Ta mamma som exempel, det är alltid jag som ringer och vill komma hem/ att hon ska komma hit. Tror inte det ens hänt att hon sagt "jag tänkte om jag/vi skulle komma till dig"... och ber jag henne komma hit passar set inte "jag måste städa klart, har ju börjat nu" osv.

Jag önskar också att jag kunde bli lite uppmärksammad, som jag uppmärksammar andra ... Det var bara något jag känt.

Hjärtans dagen var supermys, vi fikade först på amarant jag och älskling ef jobb och skola. Sen åkte vi hem och badade i relaxen med bubbel vin och jordgubbsmousse bakelse. Jag fick även finaste rosorna ever :)) ojsch säger jag bara! Sen upp och fixa oss för en sen middag på Grappa. Vilken otrolig stämning det var, godaste maten och allt! Supernöjda :)


OM DU TVEKAR

tiden har gått, sen kvällen hos mig
då jag upptäckte sidor jag nu älskar hos dig
timmarna flög, månen var ny
då vi gav av varann och såg morgonen gry
allt vi har upplevt finns samlat i mig
jag är din och jag finns här för dig

om du tvekar så visar jag vägar att gå
om du tröttnar så ska jag va den som förstår
så slut då din hand kring den sten som du bär
som jag slipat och format till den jag har kär



Jag är så lycklig att jag fann dig, att du vågade. Att vi inte tvekade, att det blev vi och att vi fortfarande är. För alltid, ska du vara min och jag din. Har aldrig älskat någon som dig, du är min bästa vän. Mitt ljus i den mörkaste av tider, min värme när det är kallt. Den som fyller mitt hjärta med blod och får mig att vilja vara allt jag kan bli. Jag är Inget utan dig älskling <3


Igår var vi på två lägenhetsvisningar, en var intressant och skulle vi ha tänkt på det här lite tidigare så kanske vi hade lagt ett bud. Men varken jag eller olle är sådär jättesugna på att flytta just nu. Vi har fått lånelöfte men inte från rätt bank, så vi får vänta och se om vi köper vår lägenhet som vi hyr idag. Spännande i vilket fall som helst!
Sitter i skolan just nu, ska strax gå på Hållbar utvecklings lektion. Ikväll blir det middag på Grappa med min älskling. :)
Idag hoppas jag att en viss person fick ett kort i brevlådan <3 hoppas att det hann komma fram! Postade två st igår.


Glad alla hjärtans dag mina vänner :)












HAFFAD

Min helg var så innehållsrik :) super härlig helg verkligen! I fredags skulle jag ha jobbat men hade redovisning i skolan så jag bytte bort passet, lite onödigt efsom det inte alls tog lång tid. Slutade som vanligt och skyndade hem för att packa och sen tog jag tåget till Köping. Pappa hämtade mig i kungsör och släppte av mig hos familjen Fernkvist :)

Fanny, Jenny Johan och Stella var hemma och vi fikade gott från espresso house och drack kaffe. Deras hus var superfint och vi hade jättetrevligt, Stella var liiite blyg till en början men försvann väldigt fort, hon var SÅ GO! gulligaste tjejen, så lillgammal :) hon stal en liten bit av mitt hjärta och jag hoppas jag får hälsa på dem igen :) när jag skulle gå sa Stella "vi ses imorgon" haha <3
Olle hämtade mig (lite senare än tänkt) råkade fastna kvar på lite 60års firande av fannys pappa "granne" (som stella sa) med bubbel och plockmat ;) men det gjorde inget som tur var, hehe.

Vi tog oss till Arboga och bubblade hemma hos sis i deras nya jacuzzi, as nice! Myste och gosade med mitt lillhjärta och nya kattungen Flisan :) sen åt vi tacos. Hem och slagga hos päronen för att hälsa på LILLE B på lördag morgon :)))))

Fattade inte att vi skulle få träffa honom men det gjorde vi, skriver ett eget inlägg om det senare - här kommer bilder från min helg:






SVALKAR VINDEN

har fått lovord och mordord piska o morot
ångest och oro som jag vore av stål och glas
borde gå men stannar kvar.
jag har lovat och glömt, förlåtit fördömt
försent för o ångra men tid nog
att tänka om och leva med det...

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen?
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar



Idag har det inte varit någon rolig dag. Har bara blivit arg/förbannad & irriterad. Tror det är en släng av PMS inblandat men är också saker som hänt. Pratade med en helt oduglig sjuksköterska på telefon som lever för att göra mitt liv surt, ungefär. Hon var otrevlig, otillmötesgående och allmänt trögfattad!
Jag var på jättebra humör innan jag fick prata med den där människan, så himla trist när sånt förstör ens dag i princip.

Efter en dag i skolan åkte jag och jobbade kl 15.30, snacka om att jag var trött. Gymmat två dagar i rad så känner mig rätt mör i kroppen...

Skönt att va igång på riktigt nu :) jag och syrran tävlar om vem som går mest till gymmet, 1 poäng per besök. Har halkat efter rejält för nu har hon 9 och jag 5 poäng! Haha sämst jag! När någon uppnår 10 poäng får den andre ge vinnaren nåt, har redan köpt hennes grej för antar att hon vinner :P (denna omgång iaf)
Kan verkligen rekommendera en sån tävling man blir sjukt peppad :)) speciellt när man tävlar mot en av sina egna! haha

Har en liten rolig nyhet också men den berättar jag imorgon, är såå trött. ska hoppa till kojs nu på stört! Puss och godnatt
postar en bild från gårdagen som var jättemys, spenderade dagen på espresso house med mina favorittjejer Jenny, Fia och Rebecka (plus två knoddar) :) alltid lika trevligt

 

 


Födelsedagsbarnet Fia och hennes lilla panda Adrian :)


 


SOME DIE YOUNG

Nu har jag varit hemma i en hel vecka snart, absolut inget roligt någonstans. Desto roligare var det att hämta posten vid lunchtid, hade fått typ 5 brev och ett vadderat kuvert från Kyss Johanna :) fyra av breven var till mig. Bl.a. ett från landstinget Sörmland, har varit och tagit en massa blodprov för att se mina värden. Om jag haft brist på något... Och det hade jag inte "kanske minimal järnbrist" haha, låter inte så allvarligt ;)

På ett sätt är det skönt att få ett sånt svar, men på ett sätt inte för vad är det då för fel på mig? Kan ju vara så enkelt som att jag rör på mig för lite, äter dåligt och går och lägger mig för sent :P
Men har så länge jag kan minnas varit trött, på morgonen framför allt men även på andra sätt. Lätt för att bli deprimerad (trodde jag hade B12 brist) kan ju vara genetiskt också, denna återkommande nedstämdhet.

Well well, med lite regelbunden träning bra mat och massa kärlek ska det nog bli fason på mig också! Pepp pepp! Jag längar bara tills jag märker resultat på riktigt, inte startat ännu med hårdträning men jag ska så fort jag känner mig bättre!

Fick även en avi från posten vilket betyder att jag har ett paket att hämta :) Om det är det jag tror det är postar jag en helkroppsbild sen ;D





RIVERSIDE

Det blev inte den helg jag hade planerat... Så himla trist. Dock är jag på bra humör i skrivande stund :) men imorse började jag gråta när pappa ringde och berättade att vi inte kunde åka och hälsa på lillebror :(( jag såg fram emot det såå mycket och har gjort det sen han åkte in! Fan vad irriterad jag blev för tyckte de va löjliga "det är -20 och bilen går inget bra, dessutom sa Oskar att det var snöstorm i Karlskoga"

Bullshit, när jag och Olle åkte till lager157 (som plåster på såren) var det -7 och barmark på bilvägen, så det så. Vet att det varit dåligt väder på sina håll men tyckte vi kunde ha åkt i alla fall.
Plus att vi aldrig åkte till Stockholm igår på vernissagen för jag visste ju att vi skulle bort idag och det var viktigast. Skit! Hade varit kul och sett utställningen, dock är den uppe någon månad så får gå sen.

Vi tog en skön mysmorgon iaf så var väl inte fy skam :) vid två åkte vi till Espresso House och köpte färdkost sen mot hälleforsnäs!
Där fyndade vi som vanligt en hel del fina plagg, tre till Tilda och massor till mig själv ;) bl.a. en superfin stickad ulltröja från MonRow och lite basplagg.

Finns massor av fina barnkläder från Svea, Lundmyr och Bondelid plus deras egna märke. Till typ 70% billigare priser! Dessa på bilden gav jag 100:- för tillsammans :) Dregglisen köpte jag hos Pauline såklart och den passade väldigt bra med den randiga tröjan

 

 

 



 


JAR OF HEARTS

Hej hej hallå. Det blev inte en enda dag I skolan för denna magsjuka tjej. Bortsett från måndag och tisdag som spenderades i el stockholmo. Inte alls okej :( blir så efter med allt, och missar massor. Får hoppas på nya tag på måndag!

Idag har jag som sagt varit hemma... bara legat i soffan. Gjorde mig i ordning vid två och promenerade ner på stan för att hämta min mobil på 3 som varit på service. Fick en fikförfrågan av Fia så kunde bara inte banga ;) så mötte upp henne+Adrian & Rebecka+Jakob på espresso house. Jenny kom oxå :) är såå glad att jag har dom! <3 det är ni som sätter färg på mitt liv här i etown :)

Vi fikade till fyra sen gick jag till darlings och snacka lite, vi hade fått massa nytt! Så kul :)) ska jobba där på sportlovet, väldigt najs med extra cash. Behöver alla pengar inför resan i vår, 4:e maj åker jag och älskling till Cypern :D som jag längtar!



SANNA MINA ORD

Hej det var längesedan. Nu är jag tillbaka, har saknat att blogga personligt. Men har ju blivit så när jag inte haft någon dator, och min htc kunde jag inte blogga från...
Men nu har jag ju blivit med iPhone ;) och appen fungerar utmärkt att blogga med, dock lite krångel med bilduppladdningen. Annars har jag huserat på min andra blogg, min recycle design blogg :) för er som är nyfikna: www.granebjer.blogg.se

I skrivande stund ligger jag hemma i soffan, har fått magsjuka :/ inte fullt så allvarligt men tillräckligt för att vara hemma. Jättetråkigt vill verkligen vara i skolan... Händer en massa nyttigt och vi har massa jobb just nu! Kul men man är ovan.

Annars mår jag bra, har precis idagarna kommit hem från Stockholm där vi var och hjälpte till med en tejpinstallation på färgfabriken 2 dagar :) så häftigt! Kolla granebjer för bilder!
Passade på att umgås med Fanny dagarna två, vi var ute och åt i måndags kväll och i tisdags efm fikade vi på bästa Bakverket :) fick sova hos henne och sov som en stock! Var en liten snabbvisit men inte mindre mysigt för det :)

Har lite att pyssla med så ska sätta igång att brodera klart mitt sms-broderi från förrförra veckan och skissa på mitt slutprojekt/skriva pm. Usch vill inte sluta skolan!!!

Har ju inte lagt upp ett jota här ifrån mitt underbara hjem så tänkte passa på att visa lite godbitar :) puss på er!


RSS 2.0