THE THANKS I GET

Tänk att vakna upp till ljudet av hundratals kundvagnar klockan 06 varje lördag. Haha! jag säger då det, det var det roligaste ever. Att gå omkring som en dåre med varsin kundvagn runt runt som i en ringdans. Jag pratar förstås om Ullared Gekås (eller KG's som mamma sa) haha, hon och ord alltså! sötnöt.

Vi åkte 01 natten mot lördagen, och det var en väldigt obekväm resa vill jag lova! försökte sova och fick säkert göra det en timme sammanlagt. Men kände mig ändå relativt utvilad när vi kom fram vid 06.30. Vi fick en äcklig kopp kaffe och en torr macka av palm&gyll. Sen tog vi två kundvagnar och ställde oss i den vääldigt långa kön. Vi skrattade när vi gick där på rad, en märklig känsla!

Vi rörde ju på oss hela tiden så kom ganska på en gång in i Varuhuset, klockan 06.55 för att vara exakt. Det såg väl ut som ett ÖB ungefär, bara liite större. Vi styrde mot Heminredningen och gick där ett bra tag, sen vidare mot Damkläder och Hobby. Fyndade väl lite grann. Köpte handdukar och andra toalettartiklar, köksgrejer, ett par jeans, stearinljus, top och strumpor, godis, film och musik :) Skapligt nöjd. Sen julklappar såklart :D har slagit in dem redan.

Var heelt slut klockan 14 och ville bara åka hem. bussen öppnade inte förren 15.15 så vi gick tillbaka till Varuhuset efter käk och fika. sen gick vi och lasta in alla grejer och satte oss i bussen. Det var en rolig resa ändå :) nästa gång vet man hur man ska bete sig i alla fall och vad man ska tänka på. Hemresan var också skapligt dryg, enda roliga var att jag vann på min lott, ett skrivblock valde jag som pris :P Kom hem halv tio.


Har just avnjutit oxfilé ala pappa, supergott! Härligt lyxigt. Snart ska vi åka ut till Sofia och Johan, ta en adventsfika och hjälpa till lite. Sen bär det av till etown och julpynt :D tvingar med lillebror också, som inte varit hos mig sedan han hjälpte mig och flytta in! nördunge.

FÖRRESTEN, glömde berätta om fredagen. Åkte hit till Köping i torsdagskväll och i fredags hängde jag och sis. Vi åkte till Kolsva Secondhand och Antikhandel när hon slutat. Vi har båda velat åka dit sedan länge. Och det var verkligen värt ett besök! Jag hittade en jääättefin Servis på 38 delar, notan slutade på 600 efter att jag prutat 200. Det blir 15 kr per del och det är den verkligen värd :) så glad så, sen åkte vi in till stan och käkade med johan på Latte<3 så gott! sen följde vi med honom till Ängsö slott till en kund som inte hade varmvatten. En greve och grevinna. :P
Sen påvägen hem åkte vi in till IKEA och jag fick köpa det jag skulle där, en julklapp :) SÅ JÄVLA BRA DAG! kunde inte bli bättre, weee! härligt när saker och ting bara flyter på. Imorgon ska jag förresten på ett jobbmöte på Plaza hotell i Eskilstuna, intressant!

PUSS PUSS



i loved you i loved you
i made you
i hate you i hate you
i miss you i miss you


GIVE ME A CALL

Håller på att designar mitt mobilskal, och har flera olika idéer. Snälla rösta på vilket ni tycker är snyggast, har skitsvårt att välja. Skriv bara siffran i den följd bilderna ligger, 1 - 2 - 3 och så vidare. Danke schön!




Bild från filmen Finding Neverland.













Nu har jag suttit här och laddat upp endel. och det blir nog inget av dessa :) men rösta gärna ändå! Ni får se det andra när jag fått hem det :)

DU FINNS INOM MIG

Som jag misstänke så försov jag mig imorse när jag skulle tvätta. Fast det var inte med mening för min mobil hade dött så klockan ringde aldrig (min förra ringde trots dött batteri, bra där) sov gott med andra ord. Allt är verkligen i tvätten, så det blir att ta med lite hem imorgon.

Har lyssnat på massa disneysoundtracks på sistone. haha, supermys ju. Dagen har varit otroligt seg, hatar detta pissväder! Bara varit inne hela dagen, småpysslat. Målat klart hurtsarna och satt upp min stringhylla <3 flyttade på skrivbordet och satte hyllan ovanför. Blev bra bra. Sen har jag målat på en julklapp. undrar faktiskt om jag kommer bli klar innan julafton, inte så lite att måla direkt. hehe, men det är något jag alltid velat göra så det är kul att det blir av.

Kvällen är inte förgäves dock för det blir en promenad till Café Sylvia om en timme typ. Ta ett glas rött, hehe. är ståupp komedi där men vet inte om vi hinner se det. Visar sig.

Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt och gå till Afrodansen, hade jätteont i mitt knä igår så vågade inte dansa. Dåligt men säkert nyttigt att vila. måste komma iväg imorgon, inte varit där alls i veckan. Sen imorgon eftermiddag ska jag Emelie Krille och Martin åka till västerås och IKEA. najs najs, köpa lite köksjulgrejer och två julklappar. Längtar efter att slå in :P


Kolla in det här förresten, asbra... Lady Gaga innan hon blev just Lady Gaga, här som sig själv - Stefani Germanotta. Grym pipa!



 


INTO THE CLOUDS

Igår var jag och kollade på en ny mobil, och fick med mig en hem! verkligen på tiden. Sjukt nöjd iaf :)  Det blev en HTC tattoo från 3. (samma nummer som innan) Mitt enda krav var att jag skulle kunna ha spotify på den. och eftersom det är en androidmobil så behöver jag inte vara uppkopplad på nätet för att nå det. Dock måste man ha premium men det är det ju värt, tillgång till all världens musik i princip. GÖTT!

Man får designa sitt eget skal till den också. Rätt grymt, ska göra en tygmobil och sen sy med tråd typ mitt namn eller något annat fint. Kanske ha en knapp på också. Hehe... eller har du något annat förslag?

Var förbi monki igår också och hittade en superskön tunika. Det perfekta plagget enligt mig, vill nästan köpa den i blå också för att jag tycker om modellen så mycket. Köpte en svartbrun "urtvättad" modell.
Blev klar med fåtöljen också igår, visst blev den fin?! sjukt nöjd iaf! tog sin lilla tid. Men det är det värt. Min hobby ju - pyssel & handarbete.

Just nu håller jag på och målar om mina låga vita hurtsar. Målar på mer vitt och sen svart i "hålen" där dvdfilmerna ligger. De var ju så sletna. Väntar på svar från Seb också om Copenhagen! hoppas hoppas det blir av. LÄNGTAR! Måste ut och söka jobb alltså, så jävla tröttsamt det här. bra glider omkring, iofs försöker jag hitta på saker hela tiden men vill göra något av mitt liv också. Ska lämna CV på tingsgården hade jag tänkt, ger inte upp mina cafédrömmar så lätt!






KOM ÄNGLAR

Jag minns en dröm jag hade, om en gammal kärlek. En kort kärlek, men väldigt stark. Jag minns att personen i fråga sa att jag var djup. I drömmen... "men sluta, hon är djup" Haha, jag blev jätteglad att han såg mig så. Och kände åh han förstår mig, äntligen. Det är det enda jag saknar hos dig. Det djupa, det finns inte där, och jag känner mig missförstådd. Någoting saknas liksom när man inte kan kommunicera på det planet. I alla fall för en hoppfull romantiker som mig.

Just hemkommen från biosalongen och New Moon. ÅÅH så bra den var! spännade, sorglig, rolig och HET. Massa vältränade kroppar :) hehe adrig fel. Men för lite hångel om du frågar mig. Lite väl torr på det planet ;P give me loove. Slutet var lite väl löjligt dock, jag säger då det... amerika. Längtar tills nästa film ändå. Men orka vänta? kanske får ta och läsa böckerna istället.

Nu är du borta för alltid. Och det är lite hårt... svårt. Bara för att jag vet att du har något annat som gör att du slipper tänka som jag. Därför ska jag inte hålla på som jag gjort annars, om det inte var fallet. Men har ju redan gjort det en gång... dock kommer jag väl inte få något svar?

Åh jag vill åka bort. Jag vill till skåne och min vän. Jag vill gå och mysa på tivoli i Köpenhamn, jul jul strålande jul. Det är så vackert där vid jul. Nästa helg kanske?
Imorgon är det en ny vecka, jag ska kolla på en ny mobil, lämna in papper, söka jobb... gå förbi mc d? får se. Annars längtar jag till lördag och ullared, haha :) skoj! innan dess blir det nog en trip till ikea.



Kom änglar kom älvor det börjar bli kallt
Graderna sjunker så fort överallt
Och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
Det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet
Var den när du gick och allt var förlorat
Där satt jag med mina gråblåa ögon
och såg med blåögd blick
Allt jag hade förstorat


LÄT DU HENNE KOMMA NÄRMRE

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans
och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån
som har älskat nån förut?


Ja vissa stunder kan det kännas ensamt
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu
Och mina finns snart inte längre kvar



Tomt, men på ett bra sätt? Det blir inte alltid som man hoppats. Men det är väl på ett bra sätt antar jag. No more tears for you, no more longing. Dags att gå vidare, på riktigt. Ett bra avslut.


UPRISING

Det har varit en konstig  dag idag. På många sätt. Den började helt normalt, vaknade klockan 11 efter sex timmars sömn. Kom hem halv fem igår, hehe. Det var emelies födelsedagsfest igår. Jag sov över där från Torsdags så jag Helene och Carro gick upp i ottan och gjorde frukost och kalasdekorerade i köket. Vi hängde upp en girlang med massa bilder på emelie, den var skitfin! sen ballonger och serpentiner :)

Jag hade bakat morotstårta innan så vi satte ljus i den. Sen väckte vi henne med sång! hon fick en gitarr av oss också. Asbra. Dagen flöt på, vi käkade middag sen började festen. Det ramla in hel del folk och det var kul. Sen gick vi till Raw och såg Fibes oh Fibes. Dom var väl helt okej... Sen blev det efterfest på centrallagret. rätt segt faktiskt men stannade ändå till fyra. Sen somna jag gott och var inte ett dugg bakis.

Nu mår jag sådär om jag ska vara ärlig... vet inte riktigt hur jag ska känna. Får se imorgon hur det känns då. Undrar om det kommer bli svårt eller om det känns naturligt? Kanske. Time will tell. Nu blir det godis och film.




IT'S BEEN A WHILE

Well, bad news mates. Skrev ett mail och frågade om anställningsbeskedet från Espressohouse. Självklart hade provjobbet gått till två andra :( så tråkigt. Hade passat mig jättebra, och hade blivit så glad om de valt mig. Men men...får se hur det blir med intervjun för donken då.

Annars är jag tillbaka i etown. Åkte med systeryster idag, fick med mig bordet och lite annat. Vi monterade ihop det och tog en fika. Sen åkte hon. Jag fortsatte att klä min fåtölj, inte helnöjd men det duger. Inte helt klar än, tar sån tid att sy dit bakstycket. För hand :P men de böjda nålarna jag köpte fungerar skitbra! gut.

Det såg väldans litet ut bordet i början, men nu är det jättefint. Vant mig med andra ord. Det andra var ju enormt! står nu i mitt bästa förråd. Igår var vi och firade farfar, vi åkte och köpte blommor på big inn först och det var rea. 10 kr per rosbukett och 20 kr för vita liljor. Vi köpte tillsammans 10 buketter! haha. så fint, två röda rosbuketter har jag framför mig. Och en vit liljebukett. Vackert :) och vardagslyx!

Imorgon ska jag boka tvättid, köpa paket, handla och sy klart fåtöljen. Sen längtar jag till helgen <3 emelies partaj och sen lördag ska jag ha julklapps pyssel hade jag tänkt, få nåt gjort.
puss och godnatt


EMPIRE STATE OF MIND

Sitter i köping hos mamma och pappa. Igår var jag med johan och syster. Vi var ut till huset och småplockade lite. Dammsög och fixade undan. Är så himla fint där ute redan, kommer bli skitbra när det väl är klart! Ser fram emot att tapetsera, måla och det :)

Vid sextiden åkte vi till deras hus hos johans pappa och inväntade några kompisar till dom. Vi ringde och alla beställde kebabpizza. Otroligt stora, otroligt gott! Slaffs. Vi kollade även på film, först Brüno som alla skrattade som galna till! HAHA bästa var ju när han dinglade med k_ken. haha! lite kort dock...filmen alltså! hah. Sen blev det en rysare/kriminal film. Horsemen hette den. Var inte sådär jättebra, men det dög.

Fick med mig det finfina bordet också från huset. Ett teakbord ala 70tal. Som jag pratat om förut, vi gör ett byte. Jag får detta och dom får det jag byggt, skitbra. Och kul att bidra med något man gjort själv :) så stolt över det bordet. Ska märka det bara. Har oljat in bordet jag fick idag, så fint så. Sen har jag sytt färdigt överdraget till fåtöljen jag klär om. SÅ JÄVLA BRA blev det! grymt stolt över det med. Ska bli så kul att se hur den blir. Lägger upp en bild när jag är klar!

Jag och mamma storhandlade till middagen ikväll, som blev plankstek = gottgottgott! Lyxmat. Gött med en redig köttbit ;) Sen köpte vi Merci choklad som är väldigt god. Blir nog en film snart. Har ju fått massa nya kanaler på storbildstvn. Till skillnad från min som ännu bara har 3. Not a magic number i det fallet!

Det var jättemys hos kat förresten, förutom hennes ihärdiga katter som får mig att känna av allergin och som är på en i fejjan när man ska sova. haha. Hade en på fötterna hela natten. Men det är ju mys på ett sätt. Önskar verkligen att jag inte var allergisk :( vill ju ha en mopps. suck. Vi käkade tacos och snackade allvarliga grejer, och skrattade massor. Love you guys!


IM GONNA BE

Allt flyter på som bara den, jag blir nästan rädd hur bra allting går :S Jag bara väntar på det där hemska beskedet. Olyckan, dödsfallet... inte fan vet jag. Men någonting ska väl gå snett snart? Det skulle väl vara jobbet i så fall. Hellre det än något annat hemskt i alla fall!

Skulle ha tvättat imorse kl 9 men orkade bara inte :P så jag sov vidare och gick upp rätt utvilad men trött som få. Sen kilade jag ner på stan kl ett för att lämna in papper, stötte på Annika och förra klasskompisen Linnea på väg ner. Rätt kul. Sen gick jag till panduro och köpte extra stark sytråd och böjda synålar, haha. Till fåtöljen :) I got skills! Sen promenerade jag för allra sista gången till Hint för att möta upp Sara, hämtade lite pappskivor jag ville ha. Och så köpte jag en superfin lampa (lampfot och skärm) Passa in skit bra. Se bild nedanför :) Nu är det näästan fullt här hemma :) haha. men bara nästan ;P

Har diskat och poppat radio, ska snart packa väskan och gå till emelie, sen kommer krille och hämtar upp oss och vi åker till Västerås sen till KAT :D ska bli så jävla mys! hihi <3 sen hem och krama om mamma. Härligt!!! Jag är så jävla lycklig, fäller en tår så lycklig jag är! 

ÄLSKAR ER!

But I would walk 500 miles
And I would walk 500 more
Just to be the (wo)man
who walked 1,000 miles
To fall down at your door







ONE OF US IS GONNA DIE YOUNG

Igår kom jag iväg till Lasarettet och drop in röntgen. Fick komma in på en gång och det var rätt kul att bli röntgad. Inget man gör varje dag :P Fick inte se plåtarna men kanske gör det sen. Nu ska röntgenläkaren kolla på det sen meddela min läkare och han mig. Så får se när svaret kommer. Skönt att det inte är något mer jag ska göra i alla fall.

Sen hade emelie lunch så vi tog en fika på espressohouse. Jag satt kvar och läste i en tidning sen gick jag till myrornas och köpte ramar till mina parismotiv. som har suttit i sin plastförpackning i ca ett halvår. haha.. på tiden att de åkte upp i ramar och på väggen :P Sprayade dem guldfärgade när jag kom hem, ska spika upp dom nu när som helst.

Sen kom emelie och helene och vi käkade upp lasagneresterna och gick sen hem till kollektivet. Där carro var. Vi kollade på The boat that rocked. har ju sett den förut men den är bra så gjorde inget :) 
Dagen idag är något seg. sovit rätt länge, inte duschat eller något än... men har inget speciellt att göra så i dont care. Ska bara på afrodans ikväll. och spika tavlor då. Annars ser jag fram emot imorgon! :) 


I wanna hold you but you're out of reach
Somewhere searching for your inner peace
I'm just looking for a little squeeze
Face to face and cheek to cheek


FIREFLIES

Nyss kollat på Up med emelie. Rätt söt film :) skrattade högt några gånger, väldigt söt gubbe! Innan det lagade jag och Helene lasagne. blev suupergott! mumma. Blev massa över också, great. Annars har jag inte gjort ett skit idag.
Skulle egentligen ha åkt till lasarettet och röntgat knät, på en drop in röntgen. Men tog mig aldrig ut. Har suttit och sökt jobb i stället, dåligt omen? Kanske jag djupt inne redan vet att E.H är kört? Hmm... i donno. Tänker ringa imorgon om ingen ringer mig.
Fick för övrigt ett mail från Mc donalds att jag är inbjuden på intervju. I brist på annat, rätt kul. men hoppas på det första och bästa alternativet!

På torsdag ska jag emelie och krille åka till Västerås och checka in Chilli. Krille skulle kolla på möbler. Så jag och emelie passar på att hälsa på Kat. Käka tacos och sova över. Sen tar jag mig till Köping på fredagen. Hälsa på mormor ska jag göra. Och bara ta det lungt.

Sen är jag så dum att jag sitter och väntar på dig. av alla människor... vad är det jag vill med det egentligen? Inget alls faktiskt. det är bara ett dumt dumt begär jag inbillar mig att jag har. när man är ensam och kramsugen om natten... då smyger det sig på. Man är väl inte mer än mänsklig. Och det sjuka är att jag riktigt kan känna att nu knackar det på dörren. Och jag vill det så jävla mycket just då! sen... nae. Och hör ju inte ett ljud annars. Skickade sms på fyllan till fel nr ...eller gammalt nr. som tur var? eller? Hmm... måste komma på ett sätt att stilla mitt begär.





To ten million fireflies
I'm weird 'cause I hate goodbyes
I got misty eyes as they said farewell
but I'll know where several are
if my dreams get real bizarre
'cause I saved a few and I keep them in a jar

 


HEAVY CROSS

habbala habbala habbala. gud vad bra Män som hatar kvinnor var, förstår hypen nu. otroligt spännande! skitbra svensk film helt enkelt. helt galen i Gossip för övrigt, ni som inte hört - lyssna. så jävla powerful. me like.
sitter i min blåa skjorta och är allmänt seg efter ett bad med apelsindoft (inte min favvo) men hade en sån där pulverpåse så what the heck..

om en timme cirkus ska jag ner till donken och möta upp emelie för krubb. egentligen för pank för att äta ute men har otroliga cravings efter donken! maaah. inte ätit det på ages. perfekt bakismat! kollade på ice age 3 tidigare idag. rätt söt men inte lika bra som ettan och tvåan. gårdagen blev inte så mycket dans som jag hade hoppats. emelie kom över efter jobbet och jag bjöd henne på middag. sen gick vi till henne och satt där innan en annan förfest och raw. var inte direkt på humör, sen fick jag jätteont i magen... ville bara gå och äta. beep beep bong! är ett roligt fyllespel. hehe. "pippi".. "bong!"

blev väckt fyra imorse av seb som pratade om nåt jag inte kommer ihåg, blö vad trött jag var. annars har jag sovit rätt skönt. ringde och grattade pappa och frågade vad han tyckte om presenten, som var ett tidningställ till toan. så han har nånstans att lägga sina tidningar.

igår var jag och hämtade min matta också, blev såå bra och känns så mys. det börjar likna ett hem det här nu. äntligen! jag trivs så bra. om bara mina syskon ville komma och hälsa på någongång så vore det ännu roligare. längtar tills man får börja julpynta, har ju lite fina grejer att plocka fram. skoj skoj. nu ska jag göra mig respektabel. tjo! 




IN THE GHETTO

by elvis, går på repeat hos mig. okej, glöm det jag skrev igår, om att inte shoppa någonting mer på ett tag. haha. mamma kom ju idag och hon blir kvar över natten med :) var skitnära att jag missade läkarbesöket imorse, phew. försov mig, vaknade 25 min innan jag skulle anmäla mig i receptionen. men är ju nära så jag hann. besöket gick bra, tog bara 15 min. otroligt skönt. ska på röntgen nästa vecka och fick en remiss som jag väntat sjukt länge på...

det har varit rena rama julafton idag. först gick mamma ner till uffe och fyndade, jag fick gå dit och släpa ut henne :P haha så seg. sen gick vi hem och åt lite innan vi gick vidare till esters secondhand. med lite finare utvalda kläder. hittade en grön silkesblus. blir nog fin imorgon :) provade massa roliga pälsmössor, hehe.

sen travade vi förbi sylvia till sveaplan och kollade på bernadssons möbler där jag fick min första klapp, en grå ryamatta :) kommer passa skitbra. sen fortsatte vi kolla lite antikaffärer och där skådade jag den, min STRINGHYLLA! skitfin var den, asfina hyllplan och inget sliten på gavlarna som självklart var vita. 350:- som hittat!

hugriga som vi var gick vi till spicy hot och åt oss mer än mätta. gott gott! sen köpte jag en present till pappa på åhléns. farsdag på söndag vetni. sen gick vi och sa hej till emelie på monki. sen köpte mamma två biskvier och vi stapplade hem. 

och det där med tattueringen gick hem :D fan vad spännande. iih! efter nyår nångång blir det av skulle jag tro. ikväll ska jag och mami kolla på Män som hatar kvinnor. myspys.



LOVE CHILD

redan torsdag, som jag längtat... efter att få köpa min fåtölj jag hittade hos uffe förra fredagen. (fyndhandeln) 200 riksdaler. grymt värt. ni får se "före & efter" bild sen när jag klätt om den. köpte ett farmorsur också i guldfärg, superfint! fan vilka bra grejer jag hittar där alltså, finns inget bättre! 50 gav jag för det.

vann en auktion på ett annat fickur igår, lite onödigt, eftersom jag nu hittade detta. fast det jag vann på auktion var i silver, så det har ju ett värde i sig. sen beställde jag mitt efterlängtade duschdraperi KAIKU från marimekko i tisdags. så fick det idag :D skitfint blev det! nu ska jag inte shoppa en endaste liten sak till. har slösat endel... men på bra grejer! och eftersom jag suttit inne heela sommaren unnar jag mig nu för jag mår bra av det :)
ska dock shoppa den 28:e när jag mamma och syster åker till ullared. haha. aldrig varit så ska bli kul!

hade hoppats på att få besök från skåne nu i veckan/helgen men ser inte ut att bli något :( tråkigt nog. hade passat så bra just nu. sen skulle kanske mamma och sis komma imorgon men näe då. jobb och sånt som kom emellan. ska till läkaren imorgon också, tidigt. ska bli så skönt att kunna kryssa i den rutan! på tiden... i know.

och snöat har det gjort, som bara den. stora flingor. nu regnar det mest, väldigt omys. man vill inte direkt gå ut. jag skulle behöva handla dock, tänkte köra nya willys men vet inte om jag pallar i regnet. får bli ica nyfors.
på lördag blir det rööj på raw med TBGWIO. grymt!

en annan lite oväntat grej som jag börjat fundera på är att tattuera mig :O hör och häpna. ska se om en viss person går med på en viss grej, hihi. spännande.



A POEM

i held you so hard last night
i hope you felt it
felt my arms wrapped around you
wrapped with all my heart
my mind and my soul

there were no words
we didnt speak
we both knew
they're unnecessary

we both knew
it was just for a while
you'd have to leave
there's nothing left for us
not now, not ever

and my heart was longing
more than ever
when i woke up
and i realised 
you're still in my mind

AMBITIONS

dagen D är över. igår vaknade jag ovanligt snabbt och ställde mig i duschen, åt frukost och gjorde mig klar. lite fin också såklart. behövde inte alls stressa vilket var skönt. gick 20 minuter innan för att vara säker, köpte en kaffe och bulle på pressbyrån sen satte jag mig på tåget.

tågresan var skön tack vare bra musik i öronen. fick ta några extra djupa andetag då och då när nervositeten blev för stor. väl framme promenerade jag längs drottningatan och svängde upp vid hötorget och korsade sveavägen, var inte alls svårt att hitta :) var 20 min tidig så fick vänta utanför karimas kontor. satt en annan tjej och blev intervjuad när jag kom så försökte blänga lite extra för att psyka henne men lyckades inte, haha.

sen var det min tur och jag kände mig väldigt avslappnad. som att prata med en kompis :) jag tyckte jag fick ur mig bra svar och fick säga det jag ville få sagt. intervjun höll på i ca 40 minuter. är i alla fall nöjd och nu kan jag bara hoppas på det bästa.  skulle bli väldigt besviken om jag inte fick det :( men det går alltid nya tåg och det gäller att inte deppa ihop för det. den här tjänsten var ett extrajobb då de redan anställt två nya förresten.

klockan 12 mötte jag upp fanny efter att ha gått en sväng på granit, köpte sugploppshängare och en vajer med klämmor för kort. sen köpte jag inget mer, hittade absolut ingenting. förutom mat och fika :P vi gick lite på drottninggatan, kollade in h&m homes showroom som inte var mycket att hurra för. sen gick vi genom gamla stan till söder och åt thai, prata prata prata, betade av götgatan sen satte vi oss på espressohouse i gamla stan tills vi skildes åt efter en sväng på åhléns. tack för dagen hun!

åkte hem en timme tidigare än beräknat och jag måste bara säga BU åt regelrätta tanter i infodiskarna på SJ. min biljett gällde nästa tåg och hon sa att jag inte kunde åka på den (exakt samma resa) en timme tidigare utan fick vänta på nästa tåg. KÄRRING. jag gick såklart ändå till spåret och frågade skitsköna konduktören om jag kunde åka med ändå, och SJÄLVKLART var det inga problem. tji fick du, kärring!


just nu önskar jag att jag kunde få in 5:an och kolla på desperate housewifes. ska hem till c & h snart men orkar inte stressa bara för det. fast nu kan man tydligen se avsnitten på kanal 5 play, dock måste man betala för vissa, snålt! alla kanalers "play funktion" och spotify måste vara det bästa på länge. 

idag har jag sovit helt sjukt skönt (lite för länge) sen har jag slipat och målat hyllplanen till konsollhyllorna i köket. sen skruvat fast dem :) muche bra blev det. innan dess var jag på afrodans på gymmet. grymt jobbigt! men skönt och roligt på samma gång. tog en dusch och satte mig i ångbastun, härligt värre. och nu sitter jag här. trött och ska ta mig till vännerna. får se om jag är kvar när emelie kommer hem från milano.




PERSONAL JESUS

jag är verkligen inte en religiös människa. men ibland ska det inte mycket till för att man ska be till högre makter. så KÄRE GODE GUD gör så att det går bra imorgon. jag behöver det, jag är värd det, jag VILL SÅ GÄRNA! var på espressohouse och fikade med carro idag. vilken jäkla tur (måste säkert berätta vad jag tycker om stället) & de hade byggt en ny övervåning som var supermys. drack godaste chailatten och åt en chokladbiscotti. vilken underbar arbetsmiljö! mmh...i'll try to bring it home tomorrow säger jag bara.

hade rättså kul igår, lagade middag åt pluggisarna. sen drack vi drinkar och spelade lite kort. vi var ju bara tre så var ingen förfest direkt. tog oss till raw där det tydligen var en reggaekväll. och självklart ska alla bad thugs hiphop killar slåss. jag har ALDRIG varit med om nåt slagsmål på raw innan. men gårdagen var något extra, en käftsmäll här och en där. en tjej gav sig på en kille tillochmed. haha. galet.
dansade lite tunggung. och vi var sååå snygga, hahaha. alla hade varsin plastmask, sådana med tjocka kinder och stora näsor. sen roliga brillor på det. haha, lägger upp en bild när jag har en.

blev ingen efterfest dock som jag hoppats. var ju knappt någon man kände på raw, så det uteblev. hade en egen liten efterfest dock. hehe.........mewsigt. sov i alla fall i kollektivet i emelies gudomliga säng. jag vaknade vid 12 till ett färdigdukat frukostbord :) inget farligt bakis. skön dag helt enkelt. ska kila till dom nu och ockupera deras tv. då min bara får in tre kanaler, 1:an Mtv och Finska kanalen. lyckat... not! ensam mamma söker next!




RSS 2.0