Use somebody

Long time no skriv... har inte hänt så mycket sen sist då jag mirakulöst nog blev sjuk igen. Och ännu värre denna gång, buhu. Feber yrsel och megaont i halsen. Fast NU är jag äntligen frisk :D och redo för nya utmaningar! Dagen har spenderats tillsammans med storasister i västerås. Fan vad kul vi har haft! Det började på ett megasecondhand där jag fyndade en jättefin temugg och en äldre teplåtburk. Hittade även ett fickur i guld men det var lite väl dyrt... hehe. Väldigt fint dock. Efter det drog vi till billiga nisse, som jag verkligen inte är ett fan av. Uh. skitsegt.
Sen åkte vi in mot centrum och gick till lagerhaus där det inhandlades vita dricksglas, en fin trasa och en grön måttsats. Nästa stop gina tricot där jag köpte en jeanstunika som jag tittat på tidigare. Efter ett stop på h&m och make up store åkte vi till ikea som egentligen var anledningen till att vi åkte dit från början. Jag var superhungrig vid det här laget så ruschade igenom första delen och hann plocka på mig ofelia den bulliga vita pläden, servetter, påslakan till lillebror och jättefina motiv till tavlor. På mitt fina paris <3 kul att minnas varje gång man ser på dom. Ska nämligen fixa en vägg av tavelramar och svartvita foton på nära och kära. Dessa var alltså svartvita i olika storlekar och finfina motiv.

Det tråkigaste med att ha varit sjuk såpass länge är att jag inte kunnat träna något. Det märks verkligen, min ork börjar tryta och jag känner mig fet som en gris. Haha får helt enkelt börja om från början nästa vecka. LÄNGTAR!
Imorgon blir det sälen med emelie och det har jag längtat till ännu längre! WEE! jag är så glad att jag är nervös att nåt ska hända innan så jag inte kan åka, but no. we're going! Har ju nya skidkläder att inviga - en superfin Helly hansen jacka med all världens finesser och ett par snygga gråmelerade kritstrecksrutiga termobrallor :) Det gäller att va snygg i backen. Haha kommer se lite lustig ut med mina rayban och min pälsmössa. Om inte emelie protesterar så är det så jag kommer se ut. Ska låna mamma o pappas kamera så ni får se bilder sen :) Hoppas vi får fint väder - peppar peppar ta i trä.

Snart fyller jag ju år också! 21 barre... vart tar åren vägen? Tyckte det var nyss vi alla fyllde 18. Sickt! Det är bara en och en halv vecka kvar. Ingen aning om vad jag ska önska mig... typ pengar? Känns tråkigt dock. Har en lista hemma i en låda där jag skrivit ner saker jag "behöver". Får ta en titt på den. Det jag vet är att jag vill ha en Soda streamer och Örat mot väggen av Jan Stenmark, och presentkort på Monki. Och kanske kroppsmassage. Det vore härligt :) Kul att ha kalas hemma i alla fall, familj och släkt kommer antagligen på söndagen den 8:e sen vore det mys att ha något för tjejerna. Får se längre fram hur det blir med den saken... Nu ska jag packa lite inför imorgon och sen fika te och morotskaka med mamma. Hoppas ni får en trevlig helg allihopa, hörs igen på söndag. Puss!

Electric

OUT OF CONTROL! haha.. hej det var länge sen! jag har inte jobbat en endaste dag sen jag jobbade då torsdagen förra veckan. Känns lite tomt och jag börjar inbilla mig att de inte är nöjda med mig och gör allt för att behöva ringa efter mig eller kanske rent ut av säga "Vi kan tyvärr inte erbjuda dig mer jobbtimmar." Buhu... får hoppas att det inte är något sånt.
Jag blev i alla fall sjuk i söndags så det var väl ganska passande att inte jobba i veckan, eller att de inte ringde. Fick halsfluss och var förkyld. Är fortfarande förkyld men nu är jag bakis också, haha.
Det jag gjort i veckan är typ kollat på film, kollat på film, kollat på film... hehe. Nästan så att jag tröttnat på att kolla på film. Men fy vilken hemsk tanke! Det är ju min grej...lite. Såg en söt film som hette The bucket list, med morgan freeman och jack nickholson. Gillar morgan freeman :)

Igår var det alltså bygdegårdsfest i medåker. Min sister och hennes kille med flera fyller år rätt så samtidigt så de slog ihop till en hejdundrandes fest. Hade peppat hela dagen så trodde inte det skulle bli så kul, när man går in med förväntnigar av något slag. Men det blev faktiskt jättekul ändå :) Åkte förresten hem i fredags med krille som bekvämt nog skulle till köping. Shaitbra, tack så mycket. Det är så skönt att åka hem, sist blev det bara en blixtvisit, den här gången stannar jag till tisdag om jag inte ska jobba. På tisdag fyller nämligen sofia år och jag vill gärna vara med.

Kvällen blev som sagt mycket lyckad och det var kul att kattis också var med, hade inte varit lika kul utan henne :) Love you. Jag var en av de sista tappra som var uppe, gick och la mig vid halv fem. Uhh, och slutade inte dricka förren fyra heller. Huuga. Fast är inte så bakis som jag borde vara, iofs drack vi under en ganska lång period. Från typ fem till fem så. Sen käkade jag såklart innan jag  gick och la mig... ah så intressant. Haha.
Sitter i släääta nu hos johan och sis vi ska väl ta oss in till stan snart och äta kebab! mums. Sen eventuellt blir det leka i eftermiddag, hoppas. Systra mi är väldigt dålig idag, hehe.
Så vi får se hur det blir med den saken. Hoppas alla haft en trevlig helg! Puss

Make your own kind of music

Sontag idag och den har... eller är fortfarande väldigt mys. I fredags var det dax för älskade parken på raw och det var bättre än bäst. jag dansade och sjöng mig svettig. ASGRYMT! Kvällen började hemma hos mig (bli inte till en vana bara) för det är drygt med alla burkar o skit. Rödvinsfläckar och allt vad det innebär. Men kul var det :) Jag och emelie var dj's vid laptopen hela kvällen och dansde i soffan. Hehe, youtube is teh shit i tell you! Kom lite people från söping man inte ser så ofta vilket var skoj. Sen var vi några här ifrån. Sammanlagt kanske 11 pers, helt lagom. Vi drog vid halv tolv till raw och stannade hela natten.
Blev väckt halv elva av ett telefonsamtal. Och hade värsta stora läppar, allergi läppar. inte så skönt. Måste varit överkänslig på fyllan för käka lite solrosfrön när jag kom hem. Inte så värst bakis vilket var skönt. Det blev en fullspäckad dag då kattis skulle komma :) innan skulle jag hinna städa undan förpärlan, tvätta handla diska bädda... en hel del med andra ord. Hon hade kollat fel på tågtiderna så hon dök upp kvart över sex. Passa skitbra med middagen så när hon och emelie kom vr den nästan klar.
OCH SÅ JÄVLA GOD! thaikyckling med kokosmjölk, lätt en ny klassiker i mitt kök - recept.nu är också teh shit! Vi käkade middag och sen fetta vi godis, chips och cola. Asnajs. Vi bäörjade kolla på I heart huckabees men den var för udda för damerna (en riktig linafilm) så vi bytte till Benjamin Button... vilken jag nyss sett. Men det gjorde inget :)
Jag och kattis låg o prata till typ tre halv fyra, haha. sa godnatt ungefär femton gånger. Hehe. brukar bli så. Var rätt trött och vakna med ont i halsen och m-värk i magen. Jobbigt. Vi sega lite sen åt vi fetingfrulle gjorde oss klara och sen drog vi på stan. Gick förbi hotellet och visade henne vart jag jobba sen gick vi till emelie på monki. Haha som vanligt hittade jag massa fint, fy fan. Och värsta moralsnacket från brudarna att jag INTE fick handla :( vet att jag inte borde men kjolen var så fin och behöver nån fin kofta till jobbet. Alla mina är håliga. Well, får väl se hur det blir med det. i know how its gonna end :P hahaha

vafan ni är bara avundsjuka... jag vet att det är så. men jag vet också att jag är en SHITKID.
men jag levde på vatten och bröd hela dec - jan och tog julklappspengarna till hyran och kunde inte köpa julklappar så råkade bara spendera massa pengar nu när jag fick det. så jag har lärt mig :) att det kan gå fort - sen är man pank. jag brukar ALDRIG vara en slösa. för en gångs skull tänker jag va det. mohaha.

Efter stan och långt häng på monki gick vi hem och käka - jag rester emelie kebab och kattis subways. hehe. Sen klippte kattis mig och emelie. Blev skitbra, she's the best! alltid nöjd! Blev en ganska kort page :) yay. finally. Vet inte hur jag jobbar i veckan men skulle tipp tis, ons... fre? Hoppas inte lör. ÅH vet att jag borde vilja jobba jämt men är ju bygdegårdsfesten då. Eller ska ni unbjuda mig till det också kanske?! :P haha... (blev alltså ingen fyrhjuling idag) Efter att kato åkt hem gick jag och emelie till krille och kollade på film - Bolt. så jävla rolig, haha :D skönaste hamstern ever. BOJAH!

Suspicious minds

Sthlm furniture fair är över för min del och det var najs. Bäst var såklart greenhouse där alla designhögskolor ställer ut mer än häftiga projekt. Vem kunde tro att en stol kunde ta så många skepnader. Blev helt förälskad i ett vardagsrumsbord en elev från beckmans gjort. De hade för övrigt den skönaste utställningsplatsen, det var som ett hangout. Och klockan tre bjöd de på öl så då var det smockat. Med snygga grabbar ala clark kent och mysskägg. Haha :) något att titta på med andra ord. Och tjejer att vara avundsjuk på. Maja och sara hade en gammal klasskompis som ställde ut där så vi pratade med henne. Vi hade en anledning att stå där med andra ord :P

Vi åkte kl 09.05 och var hemma skapligt kring 17. Jag var då helt sjukt trött, lagade mat och kollade klart på benjamin button. Så himla fin film, rekomenderas starkt! Förväntade mig inget annat dock.
Sitter här och ska snart äta något innan jag går till jobbet. Blir en ganska lugn jobbvecka för min del. Pga sjukdom ska de på jobbet inte till sälen vilket betyder att jag är ledig både fre och lör.

Gör inget för ska på PARKEN imorgon på RAW :D och på lördag kommer katjakaj<3 hit och äter middag. Ska bli så mys! Sen ska jag åka till kungsör på söndag förmiddag där syster hämtar upp mig för att sedan ta mig till medåker. Och där ska vi på picknick + grillning med fyrhjulingarna. Ska bli skitkul! Jag får också va med o leka för en gångsskull ;D sen hoppas jag på bad i tunnan. Men får se om fler vill. Hoppas jag får träffa sälentjejerna imorgon, miss them.
Puss på er!

Heartless

Nu är jag hemma efter en blixtvisit i köping. Fick reda på igår att jag var ledig även idag så efter yogan skyndade jag hemmåt och packade en liten ryggsäck och for till köping. Är nog det minsta jag någonsin haft med mig hem. Sis blev iaf chockad :P De blev de även över nya hårfärgen. Syster var alltså snäll och hämtade mig i kolbäck, dit jag åkte gratis, yay.
Det var väldigt lagom att åka hem igår, visst hade varit skönt att träffa mamma lite mer då hon jobbar eftermiddag. Men har hunnit med ganska mycket ändå tycker jag.
Kom hem kring halv elva. Då höll pappa på att tända brasa och mamma dammsög "mitt rum", ja det är fortfarande MITT rum :P inte redo att släppa det än. hehe. Vi myste ner oss i soffan framför brasan med en kopp te, väldigt idylliskt. Berättade om jobbet och lite planer framöver. Läste en inredningstidning eller två sen gick jag och la mig. Somna ganska tvärt sen upp vid elva, käka räkmacka till frulle sen fixade jag lite utskrifter och betalade Sthlmff biljetten. 50 spänn billigare över internet. Tack och bock. Blir en dyr resa i alla fall då vi åker tåg, 100 kr t/r minst + mat. Men ser fram emot det hur som helst, bli lite inspirerad. ah.

Pratade med fanny idag om att åka till sthlm helgen den 27:e mars. Hon tyckte det lät jättebra och linnea med, så det var bara att skicka vidare.  Synd bara att kattis planerat resa till malmö då och adiam blir kvar där såklart då hon tar emot kattis, hehe. Mici och karro är antagligen inte hemma då? HOPPAS för då får ni också infinna er :D emelie vet jag inte än men håller tummarna. Vore så mys. Kanske dricka lite och gå till något trevligt ställe, ABSOLUT frukost på Bakverket på söder<3 me like. Så den helgen ser jag fram emot. Hihi.
Fanny nämnde även att bantie skulle ställa ut på mässan så ska hålla utkik efter dem, även nc så jag kan säga hej kommer ni ihåg mig? hehe. man får väl hoppas.

Vad har jag hunnit med idag då? Jo jag snodde mammas cykel och åkte ner till secondhandet vid lidl. Där hade de möblerat om vilket blev jättebra, ljust och rymligt. Fick syn på två exakt likadana pinnstolar som står i mitt kök fast nyare modell. 20kr styck - klarrt och betarrtt! De hade en stämpel också som mina, mycket viktigt! Pappa ska hämta dem på tors :) Sen begav jag mig till röda korset där en ny plånbok inhandlades, välbehövligt. Sen till latte - köpte med mig en pastakycklingsallad och gick till syster. Åt och fikade med tilda och henne. Sen cyklade jag till mormor och morfar. Fifflade lite med hennes nya rosa mobil (haha) tog lite roliga bilder och käkade brie med kex. Och nu sitter jag hemma igen. Annars ska jag snart mysa ner mig i sängen med benjamin button och hans curious case. Natti natt på er :*

(älskar kanye west's nya album by the way, bäst är love lockdown, heartless och amazing)


Heal the world

Har lyssnat mycket på michael jackson på sistone. Så fin röst och bra låtar. Tragisk outcome bara.
Nu har jag varit ledig sen i fredags, skönt men saknar jobbet ändå :) Imorgon ska jag dit, då ska jag vara med Margit på städ. Så det blir softa kläder och gympadojjor. Inte mig emot, hehe.

Var nyss och handla... igen! fan vad maten går åt. Iofs envisas jag med att pröva på massa nya konstiga rätter som kräver sjukt udda ingridienser. När jag baka knäcke köpte jag typ 7 sorters mjöl, haha. Idag blir det Thaikyckling med kokosmjölk, glömde kolla receptet dock innan så inte säker på att jag har allt man bör ha.
Ibland får jag sådana konstiga obsessions. Jag börjar gilla något skitmycket och under en tid är det allt jag äter eller gör. Det kan vara en låt jag lyssnar på 24/7 eller en maträtt/frukostmål. Just nu är jag helt TOKIG i yogis yoghurt Samoa, så jävla god! Med lite rostade solrosfrön i, testa! Den är rätt dyr dock, typ 19 kr/frp och tar slut på två dar. haha. Gick på stan också, köpte lite basic toppar till jobbet. Självklart gick jag in på monki, och med tanke på hur många genomskinliga påsar jag har därifrån är jag där lite väl ofta :P Hälsade på emelie backstage och tog en kaffe. Det var najs.

Nu ska jag plocka undan lite här hemma, det tar inte lång tid innan det blir stökigt. POFF. Sen kommer krille förbi vid sex då vi ska på yoga. Ska bli så skönt. Me like. SNART tycker jag kattis ska styra upp den där middagen, jag vill träffa alla så mycket att jag snart kreverar!!! FIXA'RE! :*

(igår låg jag och tänkte så mycket på dig att det bubblade av lycka i magen, jag bara log och fnissa. åh jag längtar så mycket! orkar inte vänta längre, kom till mig, nu!) Puss love

Home sweet home

Jag tror det börjar bli mer och mer där jag är just nu. Och så fort jag tänkte den tanken längtade jag efter köping villan och mamma mer än någonsin. Haha it will always be my home sweet home :) i alla fall för ett bra tag till.
Ja det blev inget köping i helgen, som jag först hade tänkt eftersom inget annat speciellt var planerat. I fredags var jag så sjukt trött efter jobbet att jag inte orkade gå en meter. Matte kom över ett tag och jag började baka knäckesticks. Fy fan vilket jävla skitgöra. Den kletigaste degen ever, helt omöjlig att ha o göra med. Sen blev det inte speciellt gott heller... så synd. Gav upp efter två plåtar då den första fastnade totalt på bakplåtspapperet och den andra inte blev uppskuren. Shit the same. Han gick efter bara en stund då jag nästan somna.

Sen blev jag pigg och det var då jag började baka. Efter jag hade gett upp började en film på ettan som var bra. Vem är forrester? med jean connery. Sen somnade jag för att bli väckt av en full men pratglad seb. Haha. Dryyg. Fick sova tillslut vid fyra i alla fall, vilket resulterade i att jag blev väckt av uggla när hon ringde 12.20. Mindre kul att vakna så sent. Kastade mig upp och segade vid tvn med frukost, tog en dusch och gick till gymmet halv tre. Afrodans i en timme, fan så kul det var :D älskar det! Sen körde jag lite styrke och cross. Skönt. Börjar ge resultat också, inte på vågen men det är ju förhoppningsvis muskler. Mindre daller nu iaf, haha.

Klockan sju var det tänkt att vi skulle till Elin och Frank för en kväll med RISK och PITEPALT. Emelie ringde dock och bjöd med mig på fest, först var jag opepp men peppen steg och jag skulle med. Följde med till E&F ett tag sen när jag skulle gå fick jag höra att emelie mer eller mindre deckat.  Haha bra jobbat med tanke på att klockan var 20.30 :P 
Gick tillbaka till klassisarna och började spela. Fy fan vad kul det var! hahah. Fast ingen vann förrns väldigt sent, vi slutade spela efter fyra timmar och jag fick aldrig behålla mitt asien. I DECLEAR WAR NEXT TIME! Norrlänningarna bjöd på deras nationalrätt - Pite palt :) var faktiskt gott, kan jämföras med norska "kroppkakor". Trevlig kväll i vilket fall som helst :) Och nu har klasstjejerna åkt till Sälen, huhu vill också. Men ska ju dit sen. Hoppas jag får med mig emelie på stan idag. Vill komma ut. Puss


RSS 2.0