HOT N' COLD

oh yes you are :(  fuck! hade verkigen längtat tills idag, och så kom du inte ändå :( trodde iofs inte att du skulle göra det men man slutar ju inte hoppas för det. jag hoppas forfarande. varför kan inte du vara lika ihärdig som vissa andra??

nu är jag i etuna igen i allafall...ska kanske jobba 11-15 imorgon. spelar ingen roll om jag får jobba eller inte. nu är jag ju ändå här. så får se om jag pallar ta mig in till köping och middagen hos malin. skulle vara jättemys men orkar inte stressa, fixat skjuts till tåget om jag skulle ändra mig. skönt det!

hämtade ut humlan nyss :D den är jätteliten! haha! kul... ska bli intressant och se hur bra den är. hehehe. adiam och robert är också i stan så vi ska möta upp emelie på sylvia närsom! ska bli mys, perfekt såhär innan nyår. köpte biljetter till raw tidigare, FAN VAD KUL DET KOMMER BLI! (hämtade hem högtalare till datorn också så nu kan jag ha RIKTIG fest) haha :P


Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down



FALLA FRITT

jag har haft en superskön kvällskvist, jag och mamma  gick en skogspromenad i solen tidigare idag. vi pälsade på oss ordentligt då termometern visade -12. det var så näshåren fryste! hatar den känslan. men det vägde upp att det var så vackert i skogen, ska lägga upp lite bilder :)

sen när vi kom in lagade mamma mat och jag la mig i soffan, efter maten också men då framför brasan. blev såå trött och frusen, låg under tre filtar plus fårskinnspläd. hehe somnade så jävla gott. höll på att storkna när jag vakna sen, värmeslag! då drack vi espresso och åt chokladbollar, mums.

fick en sån jävla bra nyhet igår, och det är att en väldigt omtyckt person befinner sig i eskilstuna imorgon! :D hihi, så himla underbart! längtar... jag och adi åker dit vid tolv. går lite på stan och monki, jag var förövrigt där igår innan jag åkte hem. köpte en klänning och en stickad tshirt typ. och hade glömt kontokortet i köping så emelie fick lägga ut för en kappa jag ville ha :D och imorgon får jag en finfin julklapp av henne.

sen när jag kom till köping åt jag på latte med tjejerna. det var grejt! sen skjutsade adi mig till brorstor och vi drack en kopp kaffe. det var mys. sen kom hedman och malin och hämtade mig, jag köpte kebab och sen kollade vi på film hos mici! love her place, love those guys!

vilken underbar vecka det här kommer bli! nyårsplaner spikade, det blir middag med bästa hos malin tidigare på kvällen, sen tar jag tåget till etown och festar skiten ur mig på raw med bästa vännen och sötnos. sen på fredag åker jag till gävle med malin fanny och mici. vi ska hälsa på neman! hihi, och på söndag åker jag därifrån till uppsala och hälsar på pappa <3 så jävla bra. mamma åker från köping. vilken vecka va :)


 


FALLIN'

Det tar exakt Elvis - In the ghetto och Leona Lewis - Happy att gå hem från mitt jobb :P väldigt harmoniskt att lyssna på musik påväg hem :)

Jag är ledig nu i några dagar, så jävla skönt! ska åka tillbaka till köping imorgon, runt ett. Innan dess ska jag hämta ut mig paket (hehehe) och shoppa på monkirean! hoppas jag hittar nåt fint. har inget behov direkt  men alltid fint med något nytt :P ska hänga på tjejerna till latte sen också när jag kommer hem, hihi! underbart. det var ju stängt sist jag var hemma. Men då blev det greken ist och det gjorde inget alls ;)


i keep on falling
in and out of love
with you


DU FÅR INTE

mjaha...då var det svart på vitt nu då. helt jävla grått... och trist :( och ledsamt. suck. den enda av alla som visat intresse för mig som jag vill ha, vill inte ha mig. på grund av en annan. men så är det väl, lifes a bitch. självklart. får försöka fokusera på det som är bra i stället. har dock alldeles för lätt för att gräva ner mig. 


hade iaf världens mysigaste julafton, allt var bara perfekt. vi dukade långbord ute på inglasade altan och gjorde julemys. röd duk, granris och guldkandelabrar på bordet. sen hängde jag upp glasbollar med värmeljus i och lyktor i taket :D det var sååå vackert! och stämningsfullt. sammanlagt var vi 13 personer, vi åt jättegod mat och öppnade fina klappar :) jag fick pengar, en mössa, en bok, stavmixer, ryamattan och stringhyllan sen tidigare. är nöjd :) det är bara tråkigt att den tar slut så fort, julen. julafton bara susa förbi! vi hade i alla fall jättetrevligt, harmoniskt :) vi spelade lite frågespel på kvällen, jag och morfar var i samma lag. vi ledde enda till slutet, mamma och moster vann. de var typ sämst hela första timmen. men i slutet körde de om oss. 'r nöjd ändå för hade asmånga rätt :D hihi


igår var det ju juldagen. och vi var självklart ut, först kom tjejerna till mig sen åkte vi till wall. det var trevligt :) superkul om inte annat! vi åkte där ifrån vid elva, alla skulle till scheele och jag kände att det inte var nån idé att dra in dit, elina hade ingen biljett heller så sålde min till henne. sen åkte jag till adiam och robert som var hos robin. hehe känner att jag måste säga förlåt till fredrik, gick och lukta på honom hahahah han lukta ju så gott. eeeeh. sorri :P så kan det gå...

chefen kom och hämta mig typ 12? nåt sånt. jävligt skjysst av henne, hade inget annat sätt att ta mig hem. om jag inte skulle ha åkt tidigt igår. men det ville jag ju inte :P tror du jag var trött imorse eller? haha, detta gör jag aldrig om. nu är jag dödstrött. ska ta en bulle snart och kolla på bernard och bianca i australien :D så jävla mys! underbart....jappjapp!



Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till


WHITE CHRISTMAS

Nu är det dan före dopparedan :) jag sitter hemma i köping och njuuter arslet av mig! har klätt granen, sitter för övrigt vid en superliten dator. Pappa tog med den andra till uppsala så vi fick låna minisen av syster o johan. Haha den är typ 20x15 cm, as gullig! perfekt att dra med sig på resan.

Igår jobbade jag som aldrig förr, och dan innan det också. I 9 timmar, och igår 11. pust och stön. Peter siepen var in i måndags, haha kul. han såg allmänt diskret ut. mer än vanligt iaf, hade rutig kostym och kaptenshatt, en liten cappucino drack han. Sen var tv4sporten in och filmade i fredags :P jag kom med i bild, missade det på tvn dock pga julbordet. som förövrigt var asgott!

Hade ju stängning igår för första gången... det gick rätt bra. Var skönt att vara själv i kassan och kaffemaskinen. köra lite solo. det blev rätt lugnt framåt sex-åtta. Mamma, sis och bröderna kom halv 8 ungefär. de fick alla något gott att dricka och mudcake. det var jättekul att de kom och hälsade på :) de stannade kvar när jag stängt, och fick hjälpa mig lite med städningen. plockade disk och så, väldigt tacksam! trots detta kom vi inte iväg förren 22.30 :O fick räkna om kassan, och kassaskåpet krånglade när jag skulle stänga. Inatt kom jag på också vad jag hade glömt, göra rent diskmaskinen tex. DOH! men det var ingen fara, ringde och sa vad jag glömt. inga allvarliga grejer :)

Det är iaf SÅ skönt att vara hos mamma. det är såå lungt och skönt, och underbart juligt. fått sådan julkänsla nu :) och blir varm i hjärtat när jag tänker på att jag ska träffa tjejerna ikväll <3 och så är det julafton imorgon, lovely. ska bli great att fira jul med alla, utom lilla papi. ringde han förut och frågade om han fått nå skoj, och han sa "sådär får man inte göra (trodde han mena skicka paket) jag blir ju ledsen" Höll på att döö när han sa det, så fint av honom. det var det värsta, min pappa, rörd?? shit. gulle.


nu ska jag hoppa in i duschen, granen är klädd och klapparna inslagna  :) frukosten ligger i magen, tomtegröt och vört. jag är redo för resten av dagen, god jul på er :*


SLIDE

Har haft ännu en bra dag på jobbet :) kom hem 18 ungefär, började ett. jättelagom dag. Gick sakta hemmåt med ett leende på läpparna och en liten chailatte i handen, underbart! njöt av den vackra snön och alla juleljus. love it! det bara måste ligga kvar på julafton! så tråkigt om det blir för varmt och allt smälter... det vore väl typiskt!

Pappas operation gick bra, han kissade 1 liter precis efteråt. Och hade inget ont i magen alls :) kändes skönt att höra! Dagen efter var det dock lite sämre på den fronten, men det var bra blodtillförsel till njuren i alla fall. Skönt att de håller koll. Idag hade det inte heller varit så bra, han hade samlat på sig massa vätska (13 liter!) helt sjukt. Han hade kännt sig svullen och hade ont (nähä) Håll ut pappa! det kommer bli bättre, såå mycket bättre!
Vi får ta var dag som den kommer, och hoppas på det bästa. Snart är du frisk ska du se :)

Ska skicka iväg en julklapp till honom imorgon :) då blir han nog glad. Sen renskrev jag dikten på ett lite tjockare papper och skrev ett brev till papi. Hoppas donatorns familj kan få dikten, då skulle jag bli glad. Det tror jag de skulle uppskatta. En liten strimma av ljus i sorgen. Perhaps...

Ja, igår kom ju Gabriel hit från västerås och hälsade på :) det var jättetrevligt! Jag var så nervös att jag mådde illa innan, haha! Jobbade ju tidigare, från 07.30 - 12. Fick träffa masterbaristan Mattias (haha han var lite småtokig)  men rolig och skjysst!  Lärde mig några knep, och testade mina muggspråks kunskaper. Gick rätt bra :) fick massa beröm så kändes bra :) ska bli kul att träffa honom igen den 14:e i stockholmo.

Jag och Gabriel gick till Tingsgården och fikade, sen gick vi och handla och gick hem till mig. Kollade sammanlagt på tre filmer :P Adventureland, Aladdin och I love you man. Hehe, så rolig film! alla var bra :) klockan blev ju rätt mycket så han blev kvar över natten. Sov som en stock, var sjukt trött. Vi lagade middag också ef första filmen, gott.

Han åkte hem vid ett och jag gick ju till jobbet. Vi ska nog ses igen :) hade bra personkemi. Vi blir nog bra vänner skulle jag tro! Nu ska jag snart fixa mig för ikväll blir det julfest på BistroBar. Mikaela som bjudit med oss :D ska bli skitkul! Gratis käk och billig dricka ;D jobbar 09.30 imorgon dock så blir inte så sent.

I MISS YOU ALOT...
åh vad jag längtar, maaah. blir tokig snart alltså. i need you here, now.



I wanna wake up where you are
I won't say anything at all
So why don't you slide


TACK

Åh, vad jag gråter! haha både av lycka och oro. Pappa ringde och väckte mig halv åtta, fatta noll. Det första jag tänkte på att någon hade dött, han ringer för att säga att någon har dött. Tvärt om, han ringde för att berätta om liv. Visst har någon dött, men till pappas fördel. Han ska nämligen opereras nu på morgonen, han ska få en ny njure! Hallelujah! vi har väntat länge på det här. Vilken julklapp.

Är dock jätteorolig. Så fort vi lagt på kom tårarna, och de rinner fortfarande. Ber till gud att operationen går bra. De hade ringt inatt och han hade blivit jättenervös, stackarn. Han fick åka direkt till uppsala :) och kommer stanna i 2 veckor om allt går som det är tänkt. Kommer vara tomt hemma på jul, jag som längtat så efter alla <3 men det är ju för en bra sak. Så det ska nog gå fint.  Allt kommer gå fint! är så glaad. Älskar dig pappa! det här klarar du.

Känslorna bara sköljde över mig när vi pratat klart, började genast skriva av mig, detta är resultatet:



Jag tänder ett ljus för dig
är ledsen att du fick sätta livet till.
Men du ska veta att du räddat livet på min pappa,
på hela min familj.
så länge vi har väntat på ett sådant besked
att det kändes som ett skämt,
när han ringde nu på morgonen och berätta vad som hänt
Allting kommer bli bra nu, trots att ljuset ditt är tänt
Många själar himlen når, men jag hoppas det är nog nu
och att denna del av dig, får stanna här i flera år

HAPPY

är så lycklig att jag gråter! alltså när jag tänker på året som gått känns det som att jag skulle kunna gjort det här och mått såhär på 5 år eller något. det har varit hemskt. jag har velat dö. på riktigt. jag är glad att jag lever. jag är starkare än någonsin! jag är mig själv! jag är en bättre verision än den jag var tidigare. jag är lycklig!

och jag är glad att jag har alla ni underbara i mitt liv, som gör det till vad det är! som står bakom mig, som lyssnar och älskar mig för den jag är. närsomhelst hursomhelst. jag kan inte vara mer lyckligt lottad. har underbara vänner som ska finnas hela livet, och jag för dom! och en underbar familj med en superfin mamma och pappa, bästa älskade syster<3 och två fina bröder. ÄLSKAR ER ALLA FÖR EVIGT.


idag har det varit en hektisk dag. inte minst för att jag vaknade 09.15 och trodde jag började jobba 09.30! :O kollade schemat för säkerhetsskull. såg då att jag började 12, PHEW. smått panikslagen där. somnade om och sov riktigt skönt. gick upp elva, käka, duscha och gick till jobbet. var rätt lungt på lunchen sen kom det en rush! skitkul! kört kaffemaskinen helt själv :) och gör det bra dessutom!

jobbade ända till 20.00, sen gick jag hem med ett lass mackor till kollektivet. jäävligt gott och uppskattat :D skjysst jobb jao! hehe... är helt slut i benen idag. hoppas jag får vara ledig imorgon från boroom. behöver vila, och måla. shitshit. köpte två julklappar till igår, slagit in idag. såå fint! ska köpa en imorgon också, sen DANSA afro! skitlänge sen nu, känns i kropp och knopp! vill bli lite svettig, och känna musklerna svida. good


NATURAL BLUES

hej hej, här sitter jag och har det bra! haha! ;) tss... nej. seriously. vad mycket snö det är ute, och det verkar inte sluta snöa nångång snart heller! tänk om det snöar i flera dagar?! KUL! två meter snö, haha, vilken dröm ;P alla går omkring med ett lite chockartat utseende när det har kommit snö och snöar. liksom "oj" det här var jag inte beredd på. men samtidigt ler människor och är allmänt mysiga :)

observerade några sådana när jag stog och väntade på anna framför boroom. hon kom efter nån minut och vi gick in och hon gick igenom kassan. det var superlätt! kom dit klockan 13. stannade i två timmar ungefär. fick ett häfte med alla instruktioner :) väldigt bra. hon höll på med inventeringen och kanske inte blir klar tills på torsdag då jag skulle jobba, och på lördag med. men det gör ju inget, jobbar så mycket på EH ändå :) skönt att vara lite ledig.

får se hur det blir i helgen med en grej... känns inte direkt rätt. det finns redan någon annan som tar upp den platsen där inombords. inte redo för en till? hm. svårt sånthär... längtar som inihelvete till 2010 nu! vill ha januari. dels för att du kommer hit. och för att vi ska tattuera oss :) spännande!

annars längtar jag tills på tisdag den 22a, då kommer hela familjen hit och först fikar på EH då vi har extra julöppet. till 21, sen ska vi ut och käka middag för mamma och pappa firar 20 år som gifta :) mysigt. blir nog papas tapas om de har öppet :) yay. nu ska jag sova, jobba mellanpass imorgon! godnatt


KOM ÄNGLAR

jag brukar alltid matcha det jag skriver med låttitel, alltså rubriken här ovanför. om en låt jag lyssnat på mycket / om texten har en underliggande betydelse för något. och två ggr nu har jag skrivit ett inlägg "meet me halfway" och nu "kom änglar" lite för tidigt... för de skulle passa så bra in nu. Så det fick bli ett dubbelt kom änglar.

verisionen med erik linder spelar varm på min spotify vill jag lova. låg och lyssna på den igår, när det där jobbiga smset kom :( åh det är så jävla synd! för det hade kunnat vara så jävla bra! usch vad det gjorde ont i hjärtat :( jag hoppas det finns en tid för oss längre fram. kan inte släppa det, det var för bra. för att vara sant... tydligen. taskig tajming bara. stor lång suck. . .


nu till något helt annat! min första dag på jobbet har gått galant! Fick förbereda mackor när jag kom, sen kört kassa och allmänt plock. Och lärt mig kaffemaskinen :D wee! Gjort espresso och skummat mjölk. Spillde asmycket i början, haha mjölkskumningen är skitsvårt. En riktig konst att få till rätt skum, är ju olika skumtyper till olika sorters kaffe. Tjockt till cappucino och tunt till latte, sen ska espresson ha en speciell färg också :P mycket att hålla reda på, hehe. och få till det rätt! men är skitkul. Fick till några bra koppar iaf :) druckit några liter kaffe idag känns det som, mycket kaffe blir det... och gick åt några liter mjölk när jag lärde mig skumma. Miljöådran i mig skrek när jag bara hällde ut det sen :P aj aj!

Får se om jag ska förbi BoRoom imorgon eller inte, hon har inte hört av sig så. kanske ringer ikväll eller imorgon. Ikväll ska jag bara chilla, måla lite och kanske umgås med hjärtat mitt senare.


Den vackraste stunden i livet
var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden
vill jag göra om
för
det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla
det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa
fick du att försvinna

O jag somnade den natten
i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa sig dagen därpå
att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria


GITARRER OCH BAS, TRUMMOR OCH HAT

Fy faan vad bra det var igår på RAW! är sååå glad för att jag tog mig ut. Kände mig mycket friskare men gjorde ändå inget på hela dagen, bara chilla. Sen vid sju gjorde jag mig fin och gick till girlsen. De var otroligt opepp men lyckades peppa upp dem ändå, förutom helene som också blivit sjuk. Sarah kom förbi också, sen 5 minuter innan vi skulle gå dansar emelie ut ett glas vin över hela mig, rött såklart! Shitpomfritt, fick byta om helt o hållet, lånade en klänning från monki av emelie, vinröd (hehe just in case :P) med volang frampå. Fin fin. Vi gick innan elva till raw för 40 kr i dörren och 25 för cidern. Som hittat!

Var sjukt lite folk där igår, helt tomt fast vilket drag! som om det skulle varit 400 pers (sa bandet) hehe! folk var som galna! var ett balkanband som spela, dorlene love hette dem. Skönaste ever, värsta blandningen på stilar i bandet. Sångaren såg ut som en blandning mellan esmeralda och jack sparrow. haha! Hade såå roligt och dansade och klappade så mina händer värkte! är inte varje dag man spelar luftfiol på krogen ;D

Tiden gick otroligt fort och vips var klockan 2. Vi raggade efterfest, tog en taxi till Norr men vände om till centrum efter ett byte av fest. skönt för det är mycket närmre hem! Vi hamnade hos tre killar varav den ena sov. Stor soft lägenhet, mycket mera dricka (lite för mycket) inte bra att blanda sådär. uuh... Men det var trevligt. Blev tillochmed kvar till 06 nånting. haha. var heelt galet bakis imorse, fyfan! legat däckad hela dagen... jag som skulle baka vörtbröd och laga massa veggo julmat :P blev färdigt bröd och kom inte hemifrån förren fem.

Middagen blev jättefin! nyss hemkommen med en mätt mättare mättast mage :) nöjd och glad. Det bjöds på senapsgriljerad quornfilé, "köttbullar", jansson, senapssill, rödbetssallad, vörtbröd och lite annat. Smaskens! saknade bara prinskorven som är min favvo på julbordet ;P

Imorgon är det jobb som gäller, ska bli så roligt! känns bra, blir en fullspäckad vecka. Jobb varje dag ungefär :) skönt! life is good...Det är en sak som irriterar mig dock, jag undrar hur man kan gå från 100 till 0 på typ en dag? Känns jävligt pissigt. Dålig stil... ett litet sms kan man fan få iväg. Skithål.



(mmm, och det smset hade jag kunnat vara utan ... :( fan......)


ODE TO MY FAMILY

Ja jag hade en liten deppkväll igår, eller en saknalängtaviljamysa kväll. Fick en liten konstig känsla i kroppen, inget kul.. hm. Idag känner jag mig lite friskare dock, jag och helene skulle egentligen gå och ta vaccinsprutan men med risk för att få feber i dagar så väntar jag till nästa vecka! Vill inte ligga sjuk när jag ska jobba.

Annars igår träffade jag upp Emelie på stan halv ett, skönt att komma upp och iväg i tid. Vi fikade en timme sen gick hon tillbaka till jobbet, och jag satt kvar ett tag och bläddra i tidningar. Sen gick jag sakta men säkert mot gamlastan och BoRoom. Var lite tidig men gjorde inget, fick göra en stående intervju(!) haha...kändes lite B. Men hon var iaf trevlig och vi kom bra överrens. Så nästa vecka på tisdag ska jag dit och kolla hur det går till när man öppnar, kassan osv. Sen om allt går bra ska jag jobba där själv tors den 17:e och lör 19:e :O sjukt! Det roliga är ju att dom dagarna hon ville att jag skulle komma in jobbar jag inte på EH! haha, perfect!

Tjäna lite kosing :) hihi. efter mitt möte där gick jag en bit ner på gatan till Anca inredningskontor, där Sara börjat jobba! Det var kul att se hur de hade det, det var väldigt fint såklart! Vi pratade lite allmänt om livet och jobb, ska kanske få hjälpa till med en Gala i Mars :D hoppas hoppas! så roligt jobb!



Nu längtar jag verkligen till jul <3 och mamma och familjen! Allihopa! Värmen, maten, paketen (att ge bort såklart :P) och allt som hör till! Att träffa mina älskade tjejer, ååh. Underbart. det får gärna bli jul nu nu nu!

 


WHEN ITS COLD I'D LIKE TO DIE

usch vad jag mår dåligt just nu. när fan ska det här gå över? känner mig otroligt ensam också :( hade väldigt gärna haft dig här nu. eller åtminstone pratat med dig... suck.
 

Where were you when I was lonesome?
Locked away with freezing cold
Someone flying only stolen
I can't tell, this night's so old
I don't wanna swim the ocean
I don't wanna fight the tide
I don't wanna swim forever
When it's cold, I'd like to die

What was that my sweet sweet nothing?
I can't hear you through the fog
If I holler let me go. If I falter let me know
I don't wanna swim the ocean
I don't wanna fight the tide
I don't wanna swim forever
When it's cold I'd like to die

SAIL AWAY

ja idag mina vänner har jag varit och skrivit på anställningspapperna! känns skönt att ha det i skrift. gick hemma och fick en klump i magen när jag insåg att det kanske inte blir av, men nu är det spikat :) på måndag börjar min inskolning. kör öppning då och på onsdag. och sen dubbel stängning fredag och lördag. och så lite tider efter jul :) så roligt! sen kör jag baristautbildning den 14 januari i stockholm! längtar :D

annars har jag vaknat sjuuuukt sent idag! klockan TRE :O hör och häpna. var helt kolsvart när jag vakna och jag förstod att nåt inte stod rätt till. hehe kollade på klockan och blev helt paff! dock var jag vaken till efter fem så finns ju en anledning... sen är jag ju sjuk och då kan man behöva sova ut. låta kroppen läka. men det är ju också därför jag sitter vaken nu klockan halv tre :P det är en viss person som håller mig vaken vid msn ;) me like.

ikväll har vi varit ute och tagit en öl (cider) men låter bättre när man säger så, hehe. sen fick det bli te för min del. så ont i halsen. vi gick först till grappa sen bishops.  rätt skönt sådär en vardag :) skönt att komma hemifrån! så tråkigt att jag inte kunnat träna denna vecka, men vill inte bli dålig. man ska vara rädd om hjärtat. hoppas jag är frisk innan måndag bara.

imorgon blir det nog hoffmaistro på raw, inge dricka dock. vill ju inte bli sämre ... om det inte blir det är det lungt ändå. på söndag ska vi förresten ha vegetariskt julbord :) ska bli najs! jag ska baka vörtbröd, kul! och göra senapsgriljerad quornfilé! intressant. och innan ska vi se lucia i kyrkan, blir nog vackert. aldrig gjort förr.

idag handlade jag lite julklappar till mig själv, och en annan ;) kan man väl säga? hehe. lite underkläder och en asskön kimono i svart siden. ett spetsnattlinne som också var jätteskönt. myspys. fick pengar från försäkringsbolaget, för mina utgifter för läkarbesöken för knät. tack och bock, sen får vi se i februari om jag kan få ut lite till om jag inte är återställd då. men det tvivlar jag på... är ju inte det än så. några extra papp på kontot vore inte fel! då ska jag ut och resa :P

natti natti


TAP AT MY WINDOW

Jag är jäävligt het nu ska du veta, haha! blev väckt imorse av ett samtal från BoRoom här i etown, i gamla stan för att vara exakt. jag var dit och lämnade in ett CV för kanske ett år sen om inte mer? eller var det i januari? whatever. Hon ville i alla fall träffa mig för en intervju. JOBBEN BARA RAMLAR IN! tänk om plaza skulle ringa nu?! då sprängs jag. haha, helt sinnessjukt är vad det är!

Och så typiskt? när man har ett jobb på G får man en hel hög att välja mellan. och samma på killfronten, okej inte en hel hög kanske men fler än vanligt. jag får se hur det hela utvecklar sig. man vet ju att man tycker om någon om det enda man minns är en känsla, som i en dröm. Jag kan nästan inte tro det har hänt, för det känns så overkligt. får liksom påminna mig själv om att det fakiskt hände, att det var på riktigt. nu får jag bara försöka sansa mig så jag inte skrämmer iväg någon. samma som med espresso house, att jag får påminna mig själv "lina du har faktiskt jobb!" wee :)

Annars är jag fortfarande krasslig, om inte mer? förkyld och jävlig iaf, hostar endel också. Snälla säg att det blir upplärning nästa vecka istället! annars är det väl bara att bita ihop, men vill ju gärna vara på mitt allra bästa humör.

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder idag också, då har jag en anledning att städa. ser ut som skit här hemma, det får en att må ännu sämre än vad man redan gör. USCH! Tar en bild på min nya fina servis också. så är du inne nu utan att du ser några bilder, kika in igen senare så är dem nog uppe :)



he taps at my window
willing that i let him in
i dont think i will though
my hearts taken
i wont tell him again

maybe i'll write him a story
and maybe i'll fall asleep in his arms
maybe i'll wake up lonely
and fallen away again


ROUND HERE

Ja det här var ju inget jag väntat mig. hmm... vet inte om det är bra eller dåligt ännu. bra hoppas jag för guds skull. och min egen då såklart. men suck, lite jobbigt är det allt. Och inte nog med denna ovisshet så är jag sjuk. Skitjobbig förkylning och allmänt ont i kroppen och hängig. Har kollat på film och bara legat i soffan idag, kollade på Ugly truth med Katherine Heigl och Gerard Butler (mums) hehe.. den var rolig :) lagom söt.

Hinner nog avverka några filmer idag om jag känner mig själv rätt. det tankar för fullt just nu. Inget som är klart än så kanske blir en disneyrulle innan. Eller amelie, inte sett den på ages! mysigt. Dagar som denna är det verkligen guld att ha rester från gårdagen, gjorde en gryta som blev skitgod! med färska champinjoner purjolök brunsås och grytbitar.

Annars har jag knaprat på saffransbiscotti hela morgonen, haha. gott det med :) sen ringde jag till AK och sa att jag var självklart intresserad av att börja jobba. hon berättade att inlärningen troligtvis blir av här i stan istället för i stockholm, inte mig emot. speciellt när jag mår som jag gör nu. så typiskt!
åh jag vill se Skönheten och odjuret! den finns ju inte att beställa... så fin film. disney in my heart <3 speciellt när man är sjuk :P

mm, fan vill få något meddelande från dig nu. jag hatar att vara den som är den, den ihärdiga. suck och stön :(
kom just på att jag har godis kvar från igår, vilken lycka! :D var och kollade på film igår i kollektivet, the pursuit of happyness. gud vad vi snyftade hela filmen, haha. grinpellar. men det är bra härligt ibland. så vacker film, älskar will smith! what a lovely man :)



I walk in the air between the rain
Through myself and back again
Where? I don't know

Round here
He's always on my mind


GHOSTS

Opened up his little heart
Unlocked the lock that kept it dark
And read a written warning
Saying I'm still mourning
Over ghosts
Over ghosts
Over ghosts
Over ghosts that broke my heart before I met you

Lover, please do not
Fall to your knees
It's not
Like I believe in
Everlasting love


He says I'm so lost
Not at all well

DANCING THE HOLE WAY HOME

glöm vad jag skrev om fjärilskänslan häromdagen. i think im in love, for real! lite smått iaf. alltså seriöST! har haft världens underbaraste helg, hihihi. kunde inte vara mycket bättre... i fredags cyklade jag och carro till stoffe och eva på inflyttningsfest. det var långt, kallt och jag frös arselet av mig! vi bänkade oss i köket med bålen framför oss på bordet och i glasen. blev något full och vi skrattade oavbrutet, haha. skitkul! det var lite olika folk där, som jag inte träffat förut. framåt småtimmarna (typ 2) började jag prata med en riktigt söt kille. vi hade jätteroligt och jag skrattade och hade det mys. vi hade det mys ;)

vi tog en promenad hem till mig klockan tre? väldigt sent i alla fall. hade en så jävla mysig natt och morgon. GAH! blir helt salig när jag tänker på det. vi låg heeela morgonen och myste och hade det underbart. jag har nog aldrig träffat en sötare kille, så omtänksam och gullig.  och trivdes så bra ihop! mmmm. förlåt om jag är brutalt ärlig och utlämnande men wtf, det är min blogg och jag är bara så glad just nu! skitbra fest helt enkelt ;)

sen åkte vi till annamaria och käkade kebab/pizza, de bakade pepparkakor och lagade knäck. gotteli. vi satt och myste i soffan och kollade på vh1 rock classics final countdown, rätt kul att kolla på. hehe. sen åkte jag hem klockan sju och gjorde mig klar, drog till emelie och carro och vi vidare till fia på förfest. blev en snabbis och sen vidare till raw! sarah var dj och spelade rock. rätt okej ändå, annat folk där vilket var kul. jag fick dit min sötis en halvtimme innan stängning. sen gick vi hem till mig och hade en till supermysig natt och morgon :)

han gick hem halv tre och ska åka tillbaka till gävle (suck!) kl 18... undra när vi ses igen. om vi ses igen? om han vill ses igen? hoppas det. men den här helgen kan jag leva länge på vill jag lova! WIIE. sitter och läser igenom anställnings och infopapper från jobbet, imorgon ringer jag till AK och säger BÄÄ! hehe... (bu eller bä)



i met a boy
i met a boy last night

i fell in love
i fell in love last night
and i was dancing
the hole way home


MEET ME HALFWAY

Åh, igår fick jag ett såntdär fjärilspirr i magen! hihih, så himla mysig känsla. och så efterlängtad! något annat som varit efterlängtat är såklart min första dag på jobbet! Har gått så himla bra :) alla är jättetrevliga och chefen störtskön! synd att hon ska sluta dock.. men det blir väl framöver.

Jag kom till jobbet klockan 8 och träffade då Anna-Karin som är platschef, vi gick ner till undervåningen och köket. Där hon höll på att förbereda mackor, hon babblade på om massor om företaget och hur de jobbar. Jag tog in så mycket som jag kunde, men man kan ju inte komma ihåg allt :P och det behövde jag inte heller. Sen gick vi upp till cafét och fixade i ordning inför öppning kl 9, tände ljus, satte på musk, tog fram frukostgrejer osv. Sen kom en medarbetare My klockan nio, och en praoelev. Första gästen kom vid halv tio, jag tog kassan på en gång vilket var jättelätt! skönt. Vid halv tio kom en till tjej som hette Jenny, jättesnäll är hon!

Vi jobbade på och fler och fler folk ramlade in. Tog kassan och beställningar och gjorde bara något enstaka fel. Grillade mackor, serverade och plockade undan lite under tiden. Har inte stått något vid kaffemaskinen ännu, det blir efter inlärningskursen nästa vecka. 4 dagar i stockholm :) ska bli kul! Längtar efter baristakursen, hihi! AK sa att hon var nöjd med mig och jag sa att jag hade haft jättekul och att jag trivdes jättebra, så det här rodde jag hem tjejer!!! :D  SÅ JÄVLA LYCKLIG just nu! allting går på räls, hallelujah moment!

Igår var jag på gymmet och dansade samt styrketränade, inte ett dugg träningsvärk idag. Även fast jag körde hårt. Känns bra att jag är där regelbundet :) känner mig mycket piggare och jättebra i knät, gött! Ikväll får jag se om det blir fest hos Eva och Stoffe, kanske blir hemmakväll. Igår var tjejerna här och vi kollade på Flickan som lekte med elden, så bra så! skitspännande, riktigt bra svenska filmer dedär! sista filmen kvar nu... kollade även på I love you man iförrgår. haha skrattade rakt ut flera gånger, skitrolig film. se den :)

Gud vad trött jag är nu, och lite förkyld. ska ta en kopp te, kaffe är jag lite småtrött på ;) ÖH-O! första dagen bara, hehe... fick en fika klockan 12 när jag slutade och 50 % på toasten :) smaka smaskens! ha en trevlig helg mina vänner, puss :*


I spend my time just thinkin thinkin thinkin 'bout you
Every single day, yes I'm really missin, missin you
And all those things we used to, used to, used to do

Can you meet me halfway, right at the borderline?
That's where I'm gonna wait for you
I'll be lookin out night and day
Took my heart to the limit, and this is where I stay





Julemys hos mig!






TA VAD DU VILL

Andas lycka, det har jag gjort hela tiden sen igår. Då fick jag samtalet jag väntat på sedan februari! nämligen från espresso house, JAG HAR FÅTT JOBB! jag var så glad att jag grät glädjetårar när jag ringde alla och berättade :D så jäva efterlängtat. är sååå lycklig! det kommer bli så bra :)
får hoppas på mycket jobbtid och att jag lär mig fort, att bli diplomerad barista tar nog sin lilla tid. har velat bli det länge. ska dit på fredag klockan 8 och sedan blir det provjobb ett tag framöver. men det ska nog gå galant!


Det blev en spontanresa till Stockholm igår, mikaela skulle på Fever Ray men kunde inte gå så jag köpte hennes biljett. Hängde på emelie och carro dit, vi åkte kl 10 och gick på stan när vi kom dit. Mest på söder, köpte en mössa på secodhand och en blus på beyond retro. Vi åt på godaste Veggorestaurangen i gamla stan, supergod buffé och allt smakade smaskens!

Konserten började 19.30 så vi åkte till Kärrtorp till carros mamma och lagade middag. Potatisklyftor, stekt halloumi, sallad och guacamole & curryröra! det var också jättegott! Svepte ett glas rött sen åkte vi till Cirkus. Det var ett coolt isländskt förband, en tjej(?) som hade någon dräkt och spelade cello. Väldigt vackert. Sen spelade Fever ray och det var självklart en ljusshow av laserstrålar. Sen på scenen hade de ställt ett tiotal lampor med äldre lampskärmar i olika storlekar som blinkade i takt och otakt med musiken. Stämningsfullt! 
Det var en bra spelning, och om jag förstår rätt hennes sista?

Efteråt gick vi ut och tog en cider, var hemma halv två. Jag sov som en prinsessa hela natten och vaknade kl 10. Vi plockade ihop alla grejer sen åkte vi till Söder där vi mötte upp fanny<3 vi käkade frukost på BÄSTA BAKVERKET. godaste ever! så mysigt med alla små skålar och allt man får göra iordning själv. och så god lemonad, vattnas i munnen bara jag tänker på den! hehe.
Nu ska jag snart äta köttgryta med potatis. Sen försöka hitta tvättid, inte tvättat än! mount everest av tvätt!
PUSS






RSS 2.0