RED

I can't do this by myself
You took something perfect
And painted it red

Jag bara kommer hit och allt fuckar ur. Det här hade jag ALDRIG trott. Inte en gång. Kan inte den här dagen bara få gå så jag kan vara kreativ. Imorgon ska jag köpa en sjuhelvetes massa garn och virka tills fingrarna blöder.



HALO

You have a credulous mind
it's not a halo
showing in front of your eyes
I have the devil inside, he can't say no
put me to sleep and no more lies, it's over

The river runs red now, my friends
and it will turn red again, it will turn red again
Open your eyes, open your eyes.


Hej Influensa! Kul att du kom...klarade mig innan födelsedagen och det får man väl vara glad för. Har varit borta från praktiken tillräckligt tycker jag. Men mår som en påse skit. Och man hade ju hoppats på att få ligga själv hemma och krya men nej, imorgon kommer målare hit och plockar ner fönsterna. & de ska skrapa, måla & greja. Inte nog med det så ska det relinas i källaren så man får inte använda avloppen...yay.

The bond is wasted, your trust will fall
My journey starts when the grim reaper calls.

YOU

Hey do you remember?
how we used to stay up all night...
talking bout our destiny.


Ibland blir jag så jävla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vad jag ska göra med dig. Och den frustration jag känner. Då känns situationen ohållbar, men du tycks inte ta mig seriöst. Inte för fem öre.

Och det spelar ingen roll hur mycket jag tjatar. Eller försöker reda ut saker, du vill inte erkänna nå fel eller så säger du bara tyst eller det är inget.

Då står vi bara och stampar på samma ställe tills vi har skit till knäna och då blir det svårare att fixa till. När man inser att man står där. Hade jag kunnat kanske jag hade tagit lite tid för mig själv men det är svårt. Har ganska för mycket fullt upp för det.


Isn't it crazy
It's all because of you.


NÄR SOLEN GÅR NER

Jaha, 4:e mars 2013. Fyra dagar kvar och jag har ett år på mig innan jag är vuxen på papper. Upp till 25, brukar det heta. På SJ, på SAS... på allt?

Får se till att fylla mitt 25åriga år med mycket resor helt enkelt. Vilken tur att man blir student sen :)
Annars har man ju inte råd att åka nånstans ;)

Jag hade ju hoppats på att mina vänner ville vara med och fira detta stora 2 - 5 men tyvärr har jag inte tillräckligt många. Först tänkte jag kalas+middag, sen slå på stort & ha en fet fest... Till absolut ingenting? KUL - nej.
Det är därför jag ska bo i Luleå för jag LOVAR att fler hade kommit om jag hade fest där, haha. Seriously.

Well well, ska inte vara bitter. Min fina familj kommer på fredag och jag ska vara glad för det! Sen får jag mysa i Köping på lördag framför mellofinalen. Kanske gå ut och äta också! Inte fy skam!

Vintern börjar släppa sitt grepp om Sverige, solen värmer och fåglarna kvittrar :) vågar man säga vår?? Har fått in våren hemma iaf efter ett besök på åsby hem & trädgård! Nu får bara den här förkylningen släppa sitt grepp om mig och min lilla näsa. 

 

 


PORSLIN

Oj vad mycket som hänt sen sist. Det är redan första mars! Galet vad tiden går fort ibland. Och kanske extra när man har roligt. :)


Jag har hunnit jobba 3 veckor på S.A och t.o.m slutat. För att praktisera på förskolan :) hann bara vara där 2 dagar innan bassiluskerna tog mig. Dunderförkyld. Inget kul alls.

Jag trivs bra på fs, det är fina ungar & trevlig personal :) bästa stället i stan har jag hört! Ser fram emot kommande veckor :)

Annars då? Jo, vi hade en mindre trevlig helg i Köping förra v, på söndagen iaf. Pappa fick åka ambulans in till sjukhuset med smärtor i bröstet, hjärtklappning & tungandad.
Jag började såklart gråta för att jag blev så rädd. Rädd för allt som jag gått och trott i alla år, att han ska dö. Alla ska vi dö men han har ju varit extra nära. Men den här gången var det som tur var bara en felmedicinering som spökade. Han låg en natt på sjukhuset och nu är han hemma och mår bra, älskade pappa.

Vi har även hunnit med Ikea och handlat loss. Köksluckor och beslag, som redan är uppe ;) nu vill jag bara fixa resten medan vi har lågan uppe. Men jag har en sambo som gärna drar ut på saker och ting....
Får vara glad för det lilla ;P

 


RSS 2.0