STICKWITU

iförrgår målade vi äntligen klart i lägenheten, blev totalt tre lager. 10 l färg räckte precis. och det blev såå fint, mycket mycket ljusare :) var där igår med massa grejer. satte upp gardiner och ställde växter i fönstret. är så glad för att vi ska bo där :) känns overkligt!

usch jag har drömt så jobbiga drömmar på sistone. sådana som håller sig kvar och får en att må dåligt trots att man är vaken. och jag har saknat olle något fruktansvärt när jag vaknat. det är så tråkigt att vara hemma utan honom när man är ledig. det är rätt sällan vi är lediga samtidigt, jobbar ju helg ibland. och i helgen som kommer blir det ingen ro. flytt tidigt på lördagen och så städa ur på söndag. jag älskar dig över allt annat och vill att du ska vara min och jag din för evigt <3 aldrig känt så för någon. love!

idag gick jag upp elva, men tro inte att jag var utvilad för det. fortfarande trött. gick ut halv tolv, till ikano för att hämta parkeringstillstånd. sen till ivans hörnkiosk för att hämta ut ett paket. från torebrings, och huuur fina var inte askarna dem kom i? blev sjukt förvånad, och så nöjd :) lyx värre.

schemat idag står; packa packa packa! skruva ner hyllor, kanske cykla till lägenheten men tror jag packar istället. måste dock måla längs fototapeten, det bör jag göra när det är ljust ute. kanske får göra det imorgon.


nobody gonna love me better, i must stick with you forever
nobody gonna take me higher, i must stick with you
you know how to appreciate me, i must stick with you my baby
nobody ever made me feel this way, i must stick with you




 

 


HOLDING YOU DOWN

nu har vi börjat flytta in i nya lägenheten, olle hämtade nyckeln igår när jag var på jobbet. sen åkte vi dit när jag slutat och började tejpa och lägga papp på golvet. och det gick rätt fort så vi började måla direkt :) wee! blir så bra! var där ikväll också och målade andra lagret, superduperfint!
vi kör nog ett lager till för att vara på säkra sidan. färgen täckte dock väldigt bra, men rött lyser ju igenom ganska väl. fototapeten blev som väntat mycket finare bredvid det vita. skönt det.

nu är jag iaf ledig ett tag. minst en vecka :D ska bara packa och dona i lägenheten heela veckan. på lördag kör vi med kärran, mamma och pappa plus bröderna två kommer och hjälper oss från köping. men då tar vi de stora möblerna, resten hinner vi nog ta i veckan. det som får plats i bilen vill säga :)

synd att jag inte har någon bil till förfogande så kunde jag köra grejerna själv. men kan ju alltid ta cykeln :P hehe or not. men ska förbi darlings och stan imorgon en sväng, sen till lägenheten och måla längs fototapeten. läskigt värre. men ska nog gå bra.


jag tycker synd om personalen på Åhléns som får lyssna på samma skiva, varje dag - om och om igen. måste vara någon sån där samlingsskiva för 2010. och eftersom vi ligger mitt emot kan vi också höra endel. fick denna låt Jazmine Sullivan – Holding You Down (Goin' In Circles) på huvudet en dag och den är såå bra! listen!

trivs för övrigt jättebra in our new home. <3

AM I WRONG

NU BLIR DET FLYTT! :D visade lägenheten idag för Max, och det var ingen tvekan om saken - han ville ha den! och ef han inte bor någonstans just nu så blir det flytt fortast möjligt, den 1:a februari :) eller tidigare beroende på hur snabba vi är. våran nya står ju tom, det är bara det att vi ska måla om innan vi flyttar in. pratade med hyresvärden och troligtvis får vi nyckel i veckan, så kan ju börja måla på en gång då. sen är jag ledig i veckan, så om jag inte åker till emelie kan jag börja packa ihop lite grejer som vi inte använder.


helgen har varit rätt skön. jobbade stängning i fredags och så skönt det var när jag äntligen blev klar. var galet mycket folk ärlikamed berg av disk. det blev lite bråttom hem dock för jag hade reserverat bord på tavernan i tingsgården. för att fira vårat jubileum :) allstå det var det bästa på länge! mysigaste restaurangen i eskilstuna, supertrevlig personal och ASGOD mat! inte fasligt dyrt heller :) kan rekomenderas!
sen åkte vi hem, kollade på film och sov.


gårdagen var seeg, vi sov alldeles för länge. hade ju endel planer. dels skulle vi på en seconhandrunda, och ef alla stänger så tidigt så var vi ute i sista minuten. kom iväg halv ett utan frukost. först uffe där vi fyndade ett paraply, en hålslagare och en verktygslåda till olle.
sen ut till pingstkyrkan men där vare stängt. vidare till två andra secondhand :) där hittade vi: en bricka, gratängform, 24 delar nya grillbestick och ett superfint "pall/skåp" som vi ska ha vid fotändan på sängen. allt för typ 200. letade eg efter ett litet runt bord till nya hallen. får titta vidare sen.


idag var det att slita sig upp klockan elva, var sjukt trött trots den tiden. och börja RÖJA. fan så det såg ut, tre timmar sen skulle det var skinande rent. man vill ju inte visa upp en jävla röra. men vi klarade det, dessutom har vi tvättat ALL tvätt, för en gångs skull. brukar alltid vara minst en maskin kvar i korgen.

vi var även till tuna park och kungsängen och beställde en ny säng :D så himla bra! kostar eg 22.000 kr, shit alltså. men vi fick den för halva. ändå väldigt dyrt men 25 års garanti. kommer sova så gott!

WORLD SPINS MADLY ON

Alltså jag är helt slut efter att ha jobbat hela veckan! hur orkar man jobba heltid? man har ju inte tid för något annat. man sover, går upp & går till jobbet. kommer hem, lagar mat sen sover man. kul? inte direkt. sen jobbar jag ju sådär tråkiga pass som 5, 6 timmar. då tjänar man inte så bra heller. sen har jag ju inte bästa lönen på cafét heller. annat vore det om jag jobba i butiken, men då jobbar jag nog hellre helg och någon stängning i veckan. då tjänar man bäst :) fy fan vad slitgöra det är och stå i cafét, usch! och inte får man betalt för det arbetet man lägger ner heller. nej, jag ska hitta något annat. och det är med basta!

nu är jag dock ledig ett tag :) ända till den 22:a om jag inte får något pass tidigare. funderar på att åka och hälsa på emelie i leksand :D vore jättekul.


igår firade jag och älskade olle 10 månader, känns som vi varit tillsammans mycket längre än så! känns nästan löjligt, inte ens ett år. men snart så :) i mars, det är då det händer. vilken månad - jag fyller år, vi fyller år, blir moster (!) som jag längtar!

vi ska för övrigt visa lägenheten imorgon för max (kungsör), hoppas han vill ha den. isf blir det flytt i februari, shit det är ju snart! bara börja packa på en gång! vi har gjort några fina inköp till den. bland annat två vitriini askar, på bild nertill. och sen påslakan från h&m home. så fina!


fick förresten reda på att en gammal vän hade dött någon vecka innan jul. usch :( jättehemskt och tråkigt. en så ung människa. vet fortfarande inte hur han dog men. för länge sedan hade vi en liten romans, så även om vi inte pratat på ett tag så känns det skit sorgligt. man minns ju saker man gjort tillsammans och man känner fortf personen. vila i frid micke, hoppas du har det bra nu <3



 


SECRETS

Nu kommer bilderna från nya lägenheten :) Tänk på att vi ska måla och förhoppningsvis tapetsera om något. Enjoy!

 


Hallen, tagen från entrén. inte finaste färgerna och tapeten men kan nog bli fint.




Vy i köket, från ingången till hallen. me like alot!




Köket igen, vy med fönstret i ryggen. utgång hallen till vänster :)



Mini badrummet, litet men fräsch och fina färger.




Det otroligt färgglada vardagsrummet med den mindre fina fototapeten, hehe.
Ska målas om vitt med säkerhet. kommer bli superbra. funderar skarpt på att täcka fototapeten med något fint tyg.



LOOSING MY RELIGION

Efter allt julbök och nyårsstök är det rätt skönt att vara tillbaka i vardagen. Idag jobbade jag på Darlings, lite ovant men var som vanligt kul. Jag och Beniita fick i uppdrag att skylta om ett bord, det största i butiken. blev väldigt fint. men jag längtar så efter vårnyheterna! Speciellt från Marimekko. Men vi gjorde vårt bästa med det vi hade  dock stod jag för de flesta idéer ;)

Igår anlände vi äntligen hemma i eskilstuna, så skönt! efter nästan två veckor bortresta. Och vi möttes av en väldigt städad lägenhet (tack emelie!) det var jag då inte beredd på! nu är det lika stökigt som vanligt, haha. med alla väskor och skit.

Jag är faktiskt själv hemma, olle är på Johans kalas i arboga, bara för jobbet. så jag fick inte komma :P taskigt! Han har fortfarande inte åkt därifrån så blir jävligt sent, eftersom han sa 1-2 timmar max till mig. Hmpf, tråkigt att vara själv ju. well well, man får väl stå ut.

Imorgon blir det en tur på stan, har endel ärenden att uträtta. Så skönt att vi äntligen har tid vi två och åka runt. Blir leta litet runt bord till nya hallen, kolla säng på kungssängen och köpa jeans från kappahl.
Sen en trip till systemet för på kvällen blir det arboga igen och johans 30 års fest! :D skoj!
Jobbar dock på söndag så får bli en lugn kväll. Tog jobbet idag, trots planerna. Väldigt bra gjort av mig tycker jag, vuxet om inte annat. får ta de tider man kan som extrapersonal.

Vi var förresten och fotade i nya lägenheten, ska lägga upp bilderna. jag vet att det finns några som är nyfikna! Det var en bra dag igår! Hämtade ut min nya kokbok Allt om mat :) sååå bra bok. älskar den! bästa recepten, snyggaste layouten! alltså det vattnades i munnen när jag bläddrade i den, haha. då är det en bra bok. ser fram emot att laga alla bakelser och maträtter :)

 

 


HAPPY NEW YEAR

oj, julen och nyår har passerat. och så bra dem har varit :) nu befinner vi oss i luleå, vi anlände med flyget i måndags. tiden går så fort! men vi har hunnit med en del ändå :) vi bastade i måndags kväll, sen på tisdagen gjorde vi stan med olles mamma. fyndade endel bra på rean. såklart! sen åkte vi hem och tog det lugnt, vi har haft många sköna kvällar. bara varit. sen träffat vänner och spelat roliga spel, ett nytt: kunskapsjakten. skitkul. och gamla goda rappakalja, som jag vann! även denna gång :D gryym!

tycker om olles vänner :) de är goa killar. som vi såklart spenderade nyår med. först godaste middagen med olles familj och mosters familj. supertrevligt. sen vidare till lampa och killarna, ölspel singstar och bra musik. sen till en tjejfest med trevliga tjejer. mer spel i form av med andra ord. också mitt spel, jag och olle var ett bra par! vi dansade och drack, skålade in det nya året och fick en bula på handen. haha!

jag ville såklart skåda lite fyverkerier vid tolvslaget, så vi gick runt huset till framsidan. jag olle och hans bror fredrik, vi är helt själva och långt bort ser vi raketer och fyverkerier. och plötsligt drämmer det till på min hand! ont som fan! trodde först någon kasta en snöboll på den, men icke. bredvid på marken ser jag en klump av krut, typ golfbolls storlek och den har träffat mig från himlen! hahaha, olle höll på att dö av garv. likaså jag. hehe.


julen var också bra, jättemysig. nästan i klass med förra, disneyjul. vi var tio pers. familjen, olle, johan, farmor och farfar, mormor och morfar. vi dukade på altanen, skådas nedanför. så bra plats att sitta på :) och mamma slog på stort och köpte fårskinn till stolarna. inte frös man inte. åt god mat, fick fina klappar och framförallt tid med familjen.

nu ska jag njuta sista tiden här, sen på tisdag blir det lägenhetsvisning i eskilstuna. förhoppningsvis blir vi av med den t.o.m februari. och så hoppas jag på lite häng med tjejerna i köping! ett måste <3























RSS 2.0