OH MY GOD

hallå där! moster lina calling! hihihi. bästa veckan på läänge om inte i hela mitt liv. nej men för nu i alla fall :))
igår kom hon till världen, min nya lilla älskling. min älskade systers barn. ännu inte nämnd vid namn, men vi kallar henne lillan. eller sötnos eller lillefot eller gulleplutt! åh så fin hon är. LÄNGTAR IHJÄL MIG tills jag får träffa dem. kan inte förstå förrns jag gör det <3
har iaf fått en massa bilder, men tror det inte går att jämföra med att faktiskt se henne på riktigt. eller hålla henne i famnen. jaa, jag är glad!

allting gick bra med kejsarsnittet, inga komplikationer, hon kom ut och var helt perfekt :) och sis mår bra! allt är som det ska vara :) känns underbart.


spahelgen var precis så bra som vi hade hoppats. åkte vid tolv i lördags, och framme kvart i två. det var såå fräsch relaxavdelning och superfint rum. vitt, grått, grönt och lite romantiskt inrett. toaletten var helkaklad med golvvärme och det var en ren njutning att befinna sig där. 10 av tio poäng! det roliga var bara att vi bokat in oss på heltokiga tider så fick springa lite överallt för att hinna, haha! bra när man är på spa och ska RELAXA :P not!

men var ändå en jättehärlig vistelse. vi tog en duobehandling (jacuzzibad och massage 50 min) och sen bubblade vi massor efteråt i relaxen på lördagen. tre olika bad hade dem där. och bastu men det var separat dam/herr. sen vid 18 åt vi en 3 rättersmiddag som inte var fy skam. sen upp och kolla på melodifestivalen (BUUU!) sämsta låten som vann, jag hejjade på the moniker som tyvärr blev trea. inget fel på saade men tycker inte alls om texten i låten. "jag kommer bli populäär" blablablaa. sämst! sen sprang vi tillbaka till relaxen och bubblade heelt själva i en timme. haha, trots att vi läste sen att det stängde 21.
söndagen åt vi frukostbuffé, fast olle fick snabbäta för att hinna till sitt kurbad, haha. och jag sprang till min handkur en kvart senare. som sagt, dålig planering :P när vi checkat ut tog vi en promenad genom söderköping, fikade sen åkte vi till norrköping och gick på stan. vi var väl hemma igen runt sex-sju  :) VÄRD helg!


Idag har jag haft ett asbra (!) möte på arbetsfm. gick med i deras ungdomsgaranti, så de dagar jag inte jobbar 8 h får jag lite ersättning. blir väl inga stora summor men allt extra är välkommet ner i min plånka! ska leta en praktikplats också, funderar på silversmidesbutik. och hoppas jag får det!
imorgon blir det köping för hela slanten! och på fredag fika med adiam OCH fanny. lycka! :D ha det bra alla! <3


SPRING FÖR LIVET

du skadade hela mitt väsen
du sa att jag alltid gjorde fel
du klagade på hela mitt väsen
tills jag inte längre var hel


gillar verkligen sara vargas låt! superkul att den gick till final, rätt otippat ändå eftersom den är så lugn och skön. hon kanske vinner hela skiten! vem vet. fast jag håller nog på the moniker. trallig bra låt! nog om melodifestivalen...
idag har jag jobbat min sista dag på ett tag, skööönt! eller ja jag ska till darlings imorgon men bara 3 timmar så kan nog ta lite helg ändå ;)

sen åker jag och olle ner till söderköping. på spa! åååh så skönt det ska bli att komma iväg lite :D inte gjort något på länge. och sen var det ju ett tag sedan jag befann mig i dem trakterna, i småland. hoppas vi hinner stanna till i norrköping en stund lördag morgon. vore najs. gå lite på myrornas i alla fall. sen måste olle köpa nya badshorts, haha hans är få fula! sådana prassliga du vet :P haha. jag har ju ny bikini så vi måste ju matcha ;) inte för att jag vill visa mig i den eg. men är på god väg. säger vi ;P 

fyllde ju år i tisdags :) 23 barre nu alltså, börjar bli vuxen på riktigt. har väl ingen åldersnojja direkt, finns ju andra som är äldre ;) känner mig rätt ung ändå! inget bråttom till något. förutom ett bra betalt jobb :P får se vad framtiden har att utvisa!
i måndags var både jag och olle lediga, jag bakade hela dagen och han tvättade. innan familj + mormor och morfar kom på kalas! bjöd på frusen kaffecheesecake, morotskaka och lite annat smått. allt blev lyckat förutom mina franska bakverk Macarons. de var väl kanske goda men inte ett dugg fina. bättre lycka nästa gång!

ikväll ska jag försöka varva ner och packa smått tills på lördag. om jag kunde skulle jag ta ett bad. men kanske kan kolla om relaxen är ledig :) hoppas ni har det bra alla & hoppas vi ses snart, saknar er. <3



MAKE YOU FEEL MY LOVE

och internet är inte på g än, haha segast i världshistorien. måste ta tag i det, dock är det en utgift jag gärna slipper. pallar inte mer räkningar egentligen. undra om jag ska knacka dörr istället och fråga om någon i huset med trådlöst vill dela. finns ju ett tusentals i närheten.

har ju jobbat en hel del på sistone, först 7 dagar i rad och ledig en. sen fem dagar till. min kropp pallar verkligen inte. har tränat och överansträngt mitt knä, och inte det som jag hade ont i förut! haha knäppt. kunde knappt gå i förrgår, men nu är det mycket bättre. kände dock för en dags vila och bytte bort mitt pass idag. underbart!

kunde dock varit lite finare väder, såklart det ska regna när man är ledig. blir säkert strålande hela helgen för att jag ska jobba. sen på tisdag blir det kalas :) ska bli så skoj. ska baka en massa som jag tittat ut i min nya kokbok. superkul att få släkten på besök i nya placet. få göra lite fint. de ska nog komma förbi jobbet också och kolla var jag jobbar. varken pappa eller mormor och morfar har sett det :)

idag hänkade jag på till köping, ska strax åka ner och köpa sallad från latte och ta med mig mamma ut till sis. luncha lite och bara umgås :) härligt värre. har dessutom en liten surprice surprice! vet exakt när jag blir MOSTEEER! den 15:e mars tittar den lille ut och skådar ljuset för första gången. som jag längtar, otroligt spännande! <3

anledningen är att bebisen inte vänt sig i magen, som den skulle ha gjort. så man kan inte föda som vanligt. i säte kallas det som den ligger nu (rumpan först). så syster får helt enkelt göra ett planerat kejsarsnitt. om nu inte h*n hinner vända sig, men det tror vi inte. lite snopet, men ändå så kul att man vet när det blir av :)


RSS 2.0