THEESE STREETS

where did the days go? when all we did was play, and the stress that we were under wasn't stress at all... just a run and a jump into a harmless fall <3


BESVÄRJELSE

Visst är det härligt när människor förvånar en till det positiva? När man säger saker högt för sig själv och får en så djup insikt att man undrar hur smart man eg är och vart det kloka just kom ifrån? Just nu är jag klok på endel håll, och på andra inte. Och det har liksom bytt plats?

Jag önskar jag kunde skriva om allt som hänt, att ni kunde förstå. Men ingen skulle ändå inte kunna förstå så det är okej. Jag är bara så tacksam, tacksam. Att jag har en vän som du, att allt vi blivit som vi är nu, kan få vara det det är & jag hoppas det för alltid :)
Och jag älskar att det är bara du som förstår också, när jag skriver sådär, det säger ju allt.


Jag saknar er så mycket! Jättemycket! De träffar vi haft senaste tiden har betytt nå enormt för mig, det gör mig lycklig att tänka på dom. Jag önskar bara de kunde vara spontana, men det gör vi ju alla... Snart lägger sig det mesta för mig hoppas jag. Lite strukturering och hard freaking work hela maj ska det gå vägen skall ni se!
Var bara tvungen att få ur mig det här, innan kojs! Älskling snarkar redan såklart sedan länge och jag ska försöka att inte vara sämre - godnatt!


FAILURE

Regn ute, regn inombords & i sinne. Är så glad att det är en grå dag idag. Så depp...inte nog med att jag just insåg att jag missade ett läkarbesök igår. Så har jag avbokat min och mitt hjärtas efterlängtade resa :(( med vemod.
Det var ett telefonsamtal jag verkligen inte ville göra ... men ett vuxet liv kräver vuxna beslut. Och en resa i början av maj med endast en månad kvar till både slututställningen på skolan och stadsmuseet, passade inte. De här sista månaderna innan sommaren går så sjukt fort. Men åh, jag hoppas vi kan boka in något annat fint så vi har något att se fram emot. suck.

Resan har betytt så mycket på olika sätt, FAN NU ÅNGRAR JAG MIG! Vår första utlandsresa <3 få komma bort och skämma bort varann som aldrig förr, härliga utflykter och massa sol och bad!

Fast... Pappa ska få åka på rehab igen till Kanarieöarna, vi kanske far ner och hälsar på honom istället. Det om nåt vore väl helt underbart både för oss & pappa som jag vet skulle må bättre av lite sällskap :)

Dricka upp kaffet och sen skutt iväg till die schule!


TAP AT MY WINDOW

Trying to find
Oh an emotion you cannot deny.
I will not have him treat me this way.

And Mother I blame you with every inch of the being you gave,
For I have become you and I know every part of your game.
And Father I love you, but how can you watch as I push her away.
I cannot forgive you for bringing me up this way.

Maybe I'll write them a story and maybe I'll fall asleep in his arms.
Maybe I'll wake up lonely and fallen away again
Until you calm me down,
I'll race around this town.
Until you calm me down,
I'll race around this town.




<3 Laura Marling





WORLD SPINS MADLY ON

Seg uppdatering mina vänner, livet kommer emellan ibland. Och det är okej :)
Jag är en upptagen tjej just nu, och det är KUL men jag jobbar för fullt med mig själv på samma gång och försöker klura ut hur jag ska hantera allt på samma gång, vilket jag aldrig klarat av tidigare. Så uppfriskande att få självinsikt, även fast andra kanske berättar för en hur man är så ger det ingen effekt förrän man själv är mottaglig för att höra det - & kunna lära av det.


Olles älskade mamma Maria kom hit i onsdags förmiddag. Olle jobbade som vanligt så jag mötte upp henne själv vid stationen :) var Så kul att se henne <3 vi promenerade den korta biten hem & jag gav henne den givna turen hemma& på gården. Jag tänker ju fortf att hon varit här hos oss förut men det är 2 år sen, nästan exakt hon var här nere.Och då endast i Köping/Himmeta. Vi har pratat pratat och åter pratat, gjort stan & haft det mys. Imorgon blir det Köping och påskmiddag,landet mina tjejer <3 OM JAG LÄNGTAR!



 


RSS 2.0