Thank's for the memories

Ibland undrar jag var allt tog vägen... vart tar alla känslor man en gång hade vägen? hur kan man sluta bry sig om någon? hur kan man göra för att andra ska bry sig om en själv? Jag förundras alltid över andra personers styrka och självständighet. Inte självständighet i den form att man kan klara sig på en öde ö med bara en yxa och cocosnötter, utan den att så fort man inte känner av någon form av kärlek faller man inte ihop. Jag har alltid tyckt att jag varit självständig, jag har alltid kunnat ta hand om andra och mig själv.  Men när det kommer till kritan är jag inte starkare än någon annan. Om inte den svagaste i hela världen. Jag är avundsjuk på allt och alla för jag ser att de har saker jag inte har. Då pratar jag inte om materiella ting, utan de saker man inte kan sätta pris på. Det är just då jag inte drar mig för att göra det som jag vet att jag skulle må bättre utan i slutändan.

Annars har jag som vanligt dragit på mig "skolsjukan." Mitt usla immunförsvar klarar inte av alla nya bakterier som flyger omkring i luften från alla nya människor, helt enkelt. Eller så har jag bara blivit smittad av mamma som hade någon form av influensa förra veckan. Det suger i vilket fall som helst, för igår missade jag en heldag i västerås och idag maskeradbrännboll + sittning som jag redan har betalat för :( och det värsta som finns är att ligga hemma själv och vara sjuk. därför drog jag mig ur sängen igår och åkte hem till köping. fast det sög lika hårt eftersom mamma jobbar helg och det finns inget som tyder på att jag bott här en gång. jag drar nog snart igen.

All these things that i've done

Shit, då var man tillbaka i skolbänken igen då. I måndags (alltså igår, haha... känns som mycket längre sen) var det Dagen med stort D! Var rätt så nervös på morgonen då jag inte var helt säker på vart jag skulle gå. Men systra mi hjälpte mig dit i söndags kväll och då åkte vi förbi vad jag trodde var samlingsplatsen. Vilket det var, iofs var det bara att följa strömmen. Jag var inte direkt ensam på stan igår morse, haha.

Efter en formell samling fick vi gå tillsammans med faddrarna för respektive program till IDT, för en presentation av lärare/samling i klassrummet med ytterligare information... och sen mer information och lite mer information. beeeeeeeeeeeep. Ungefär 10 % av all information fastnade och sitter kvar idag. Endel kanske försvann under kvällen...av olika anledning. Men det var i alla fall grillning i en park med resten på iDesign. Lite lekar och dricka. Väldigt kul! (mitt lag vann) självklart skulle det synas att vi var rookies, så vi fick gå runt med svartgröna pannband hela kvällen.  (och de kommande 2 v)

Jag är sjukt trött just nu, då vi fortsatte kvällen igår på nya kårhuset Dekår. Kom hem klockan kvart i ett och sov inget bra alls, förstår inte hur jag kan hålla mig sansad och skriva normalt. Är hemma en sväng i Köping för imorgon börjar första lektionen 13.15 så innan dess ska jag hinna flytta in officiellt i lägenheten. Endast en madrass på golvet räknas inte. Annars har jag bara fått positiva känslor av starten, känns riktigt kul!

I GOT SOUL BUT I'M NOT A SOLDIER!


The winner takes it all

Det är inte varje dag man går och nynnar på låtar som "honey honey..." och "the winner takes it all"  men det kan nog bero på att vi gick på bio igår, jag neman mici och karro. Vi såg Mamma mia (obviously) - Väldans rolig och mysig film. Nog för att man fick ett väldigt konstigt ansiktsuttryck när Pearce Brosnan tog ton. haha. Sen gick vi till karros balkong och pratade resten av kvällen, ända in på natten. det kommer bli en stor förändring sen när alla som bott hemma eller i alla fall funnits i närheten inte gör det längre. Nu när neman far till gäfle och allt...

och adiam bor i malmö och fanny i stockholm. Och jag själv drar till eskilstuna ikväll. Fast idag ser jag mer fram emot flytten och skolan än igår. Man blir förvånad över HUR mycket grejer man verkligen har. Trodde jag skulle komma undan med en bil (då jag inte ska flytta möbler o dylikt idag) men tror att jag måste be syster åka i en egen bil. För pappas är snart full...

De enstaka möbler jag har får helt enkelt komma senare i veckan. Har inte möjlighet att ta dit så mycket eftersom de ska renovera om 2 veckor. Men hellre att jag bor som en lodis och sover på golvet än att grejerna blir förstörda. Plus att det underlättar för gubbarna som ska jobba, så det kan bli klart så fort som möjligt. I can´t wait!


Jag hatar att jag älskar dig & jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig, skratta åt det för då kommer jag kanske över dig. Så sant som det är sjunget. Men det första man kan göra är väl att erkänna det. Sen får man väl ta det som det är... tills det går över. Och det skulle vara skönt om det gjorde det snart. För jag är rädd att jag kommer fastna annars. min största fasa är att nån annan än jag ska bli dig närmare. Låter helt förvrängt men om man verkligen lyssnar förstår man.

Jag ber om ursäkt redan nu för jag känner på mig att framtida inlägg kommer luta åt samma genre. Och varför man stavar ordet "changer" genre. Skulle någon gärna få förklara för mig. en mindre sak att störa sig på då alltså..även om jag inte uppmärksammat det förrän nu.

Såg en väldigt bra film nyss, Broderier, fransk färgstark och vacker. En sådan söt fransk kille som kysser en med storm, skulle jag också vilja ha. Hehe... men vem blir inte kär och galen på film? Säg det.

If you could read my mind

& nu är det ju absolut inte dig jag vill till. nej... inte alls. och nu vet jag att jag inte kommer träffa dig. nej...inte alls. för nu blev det helt plötsligt jättebra. och jättekul. så nu vill man verkligen vara själv. ja... just det.



I never thought I could act this way
And I've got to say that I just don't get it
I don't know where we went wrong
But the feeling's gone...And I just can't get it back

Warwick avenue

I'm leaving you for the last time baby. You think you're loving, but you don't love me. I've been confused out of my mind lately... You think you're loving but I want to be free. Baby you've hurt me. Finns inga ursäkter längre. Ditt beteende är  oförlåtligt. Jag skulle ha gjort detta för länge sen. Och detta var droppen. I showed you the answers, now here's the door.




RSS 2.0