HARD WORK

WORK! så jävla slut efter jobbet... har varit en seg dag. den tog hundra år. men har haft lite roligt också. det var en kille som hade fått uppdrag av sin flickvän på sin födelsedag. fia gav mig instruktioner om han skulle komma in, att han skulle lösa ett soduko och få en valfri stor dryck. haha skitkul! det kom in en kille som sa "jag skulle visa den här" och höll upp en karta i tyg där det var broderat var han skulle gå, så jävla fint! :D haha vilket roligt par. så jag gav honom papperet, och en stor vanilla latte. 26 fyllde han :) han löste såklart uppgiften och for vidare till brothers :)

jobbar imorgon och på fredag också, cashing. sen blir det köping på lördag igen och träffa mina fina som jag saknar något ofattbart!<3 fika på latte är väl givet. sen bygdegårdsfest i medåker på kvällen :) kommer nog bli skoj!

hade iaf en skön break i köping sist. firade syster på lördagen, hon bjöd på smörgåstårta och jag hade bakat biskvier. var jättetrevligt. annars har jag bara softat, och gosat med världens sötaste hund! tyvärr trixie, bacci har tagit din plats i mitt hjärta :P världens finaste och leeenaste hund i världen. så snäll och lugn. jag ska ha en av hennes puppies, that's for sure!  syster var snäll och skjutsade hem mig igår, går ju fortfarande inga tåg. helt sjukt att de inte kan få det att rulla. tack för det:*

på väg hem från jobbet ikväll blev jag så full i skratt av denna vägg (se nedanför)... med snögraffitti. DET VAR VÄL SKÖNT ATT HÖRA EFTER EN HÅRD ARBETSDAG! :D


THE DAY I DIED

livet flyter på i sin vanliga takt, men det är något som saknas! det där lilla extra... som får en att le. som gör en varm i själen. och jag vill det så mycket att det aldrig kommer ske. jo någongång men inte tillräckligt snart tror jag.

det går inte att stressa fram på något sätt, nej jag vet. men det är så tomt där det inte borde va tomt och det känns kallt. jag är trött på kylan, både inne och ute. jag vill kramas, jag villa göra fina saker för någon. jag vill veta att det finns någon speciell där för mig i alla väder. fick ett mail av en person som verkligen inte borde skriva till mig (?) och fick veta en sak som inte gör min situation direkt lättare. fast på ett sätt fick det mig att vakna upp.

jag borde ta tillfället i akt och fokusera på mig själv nu. MOI. men jag tycker det är mycket lättare att lägga min energi på någon annan konstigt nog. men det är väl vad jag ska göra framöver. totalt fokus på mig själv och mitt välbefinnande, DEFFA säger jag bara. ska gå till gymmet minst 2 ggr/veckan. tisdagar och torsdagar from now on. jag måste det, jag vill det. dels för när det väl gäller och dels för sommaren 2010. fixade lite motivation till det idag, haha! får se hur det går :P

1 ½ månad säger jag bara, sen ska de sitta! gått upp som fan under julen alltså, usch! gick ner när jag började jobba. men det är tillbaka med råge. PEPP PEPP PEPP!

jag har även LOVAT MIG SJÄLV att sluta shoppa. det här håller bara inte, jag är trött på att vara fattig. så nu jävlar ska jag hålla i stålarna! jag längtar så tills jag får en lön som är värd att kalla lön... mm marslönen<3 längtar efter dig! :P


and there's something about the city today
like all the colours conspire to overwhelm the grey
and this close to the fire I can feel no cold
but a rainbow halo around my soul

the day i died was the best day of my life


WHEN THE STARS GO BLUE

jag vill ha vår nu! vår och allt vad det innebär...jag vill va kär. det vore väl härligt att få bli det. det verkar som att det dröjer ett tag på den fronten i alla fall för min del. så kan det gå! hänger inte läpp för det... :) går fler tåg. i veckan kanske till och med! haha... nejdå 0:)

jag vill kunna klä mig i vita keds, rayban och den där jackan där nere! ge mig den ja tack. jag vet att jag har många jackor, men det skiter jag i. det är som kat och hennes skor! haha, alla ser lika dana ut. det känns som att vintern är här för att stanna, the neverending winter :( aldrig varit med om nåt liknande, vad jag minns i alla fall.

skulle ju ha åkt hem idag, men alla tåg var inställda. har verkligen varit kaos i hela landet! så här ligger jag nu. förhoppningsvis rullar de imorgon så jag kan lämna in de jätteviktiga papperna. och fixa lite hemma. ska sätta upp kakeldekor som jag fick av mamma från kitsch.se. kuul :) fotar och lägger upp sen. och nu borde man väl sova!


Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely, I'll follow you
When the stars go blue



WE ARE THE WORLD

vem kan låta bli att grina till videon för haiti? inte jag i alla fall. den nya inspelningen av we are the world är så himla fin. älskar biten när de rappar också, så powerfull. önskar den fanns på spotify men det dyker nog upp där snart. :)

ser lite rolig ut nu när jag sitter vid datorn faktiskt. för har minilaptopen bredvid mig på armstödet (och vanliga i knät) där videon till låten spelar. haha. så man kan säga att jag sitter vid två datorer samtidigt :P avnjuter en riktig latte faktiskt, köpte med mig bönor från jobbet och vaniljsyrup, den tog dock slut på en gång för var bara 5 cl. men bjöd både pappa, farfar och mormor :) vi har en svingammal espresso maskin men det går och skumma mjölk iaf. espresson blir inte riktigt 100 men det funkar ;D

fyy vilken seg fredag det här är! kvällen åtminstone... kollade på film igår kväll nere på stan hos en kompis. och gick på stan tidigare idag. kändes som fredag igår med andra ord. sen var jag tvungen att gå hem (!) i brist på skjuts, jävla snöoväder och skit. kom till ullvi då ringde sis och sa att hon var på G in till stan. Så gick in på skolan och hälsade på Eva på estet, skitkul faktiskt! och på tiden! då jag hade kvar min finafina tekanna+kopp+fat där. haha. bättre sent än aldrig :) vi satt och prata ett tag sen gick jag till bilen. kändes verkligen inte som att det var 3 år sen jag var där sist.

vi åkte bara en sväng till systemet sen skjutsa hon hem mig, har hängt hemma sen dess. kollade på My sisters keeper's. säger bara; buhu! grina hela filmen! haha... men den var jättebra. såg en annan film i torsdags, Away we go! skitsöt :) båda är filmtips. ikväll blir det nog film igen, haha får se om jag kommer iväg eller inte. men ska bli trevligt i alla fall. ska iväg och fira sis imorgon ute i huset, vi städade som faan där igår. damma som fan och jag var strömförande :P mindre kul. men fint blev det!



We all need somebody that we can lean on
when you wake up look around
and see that your dreams gone
when the earth quakes
we'll help you make it through the storm
when the floor breaks
a magic carpet to stand on
we are the World united by love so strong


THE PROFESSOR

befinner mig äntligen i köping i bästa villan. underbart! systra mi <3 kom och hämtade mig i kungsör halv ett sen åkte vi och handla lite. hon hade ingen aaaning om att både mamma och pappa(!) var hemma, sen när vi kom hem kom även lillebror farandes. mamma hade dukat fint till fikat och jag hade köpt massa gott :) hon fyller nämligen år idag, 27 barre! lät så mycket så var tvungen att räkna på fingrarna om det kunde stämma! haha ;D

vi börjar bli stora nu. fikat var mys, hon fick ett kort (som va väldigt fint skrivet av mig) pärlor (hon gör egna smycken) och salt&pepparkar som kramas. sen åkte hon till jobbet. jag hängde med mamma sen tog jag ett välförtjänt bad. lite senare cyklade jag ner till brorstor, han fick en ny väggklocka till köket, ohh vilken skillnad det blev! lyfte hela rummet ;) haha. skojar inte. vi snackade, spelade lite på hans nya gura och drack te, några timmar senare mötte jag upp mormor och vi cyklade hem.

imorgon ska jag ut med syrran till huset och städa. på lördag blir det lite kalas för henne där :) skoj! annars ska jag bara njuta av att vara hemma... kanske måla lite och gå på stan med mor. och på lördag kväll får jag se vad som sker. eventuellt tillbaka till etown för ett visst ändamål. hihi, i do hope so.

nästa vecka blir det rida islandshäst! shaise! hur fan ska det gå?!  dels för att jag är allergisk... men också för att jag näst intill aldrig ridit i mitt liv! helene fyllde år igår och hon fick det i present av oss.


Loving is fine if it's not in your mind
But I've fucked it up now, too many times
Loving is good if it's not understood
Yeah, but I'm the professor
And feel that I should know


TWICE

oj, oj oj! säger jag bara.... didn't see this coming! ahw, shit. jag har nog inte lett såhär mycket och ofta på väldigt länge. jag kan liksom inte hjälpa det. igår natt var jag tvungen att säga åt migsjälv att sluta le och faktiskt sova. haha! härligt.

dejten igår gick alltså bra, var så sjukt nervös innan... tog med mig massa grönsaker, bröd och hommus jag gjort tidigare till kollektivet och vi käkade tillsammans innan. kunde inte sluta fnittra och stamma när jag skulle prata. hahah. kul. mötte upp honom på stationen och vi gick till Sylvia och drack kaffe. vi satt där i lite mindre än två timmar och pratade. OTROLIGT trevligt!

sen vid kvart över åtta gick vi till bion, fick gå före alla i kön för hade bara biljetterna reserverade till halv nio. så vi gick in och satte oss i biosalongen 45 min innan filmen börja, hah. vi satt och snacka och när folk började ramla in och filmen började blev jag såklart kissnödig (jävla kaffe!) så när det var en timme kvar av filmen höll jag på att dö, och hade kunnat kissa på mig om jag fick. ahaha. hemskt. men jag vägrade gå på toa, hatar sånt och har aldrig gjort det tidigare. Vi såg för övrigt Wolfman, inget att hänga i granen direkt! hallelujah moment när jag äntligen kunde gå på toa. det där gör jag aldrig om! dricker kaffe innan bio :P

träffar honom gör jag mer än gärna igen, hihi. får se om det blir film ikväll :) åker till köping på onsdag istället för ska jobba imorgon 12-20. najs! med cash  :) snacka om att jag längtar till lönen nästa månad. snart blir det fika hemma hos rebecka, ska bli kul att se hur hon har det :)


Thought I had an answer once
But your random ways swept me along
Colossal signs so I got lost
With so many lovers singing soft

Was it the blue night
Gone fragile
Was it both men
In wonder steady gone under
Was it the light ways
So frightening
Was it two wills
One mirror holding us dearer now


GOTTA BE SOMEBODY

Åhå, nu är jag ledig ett tag, lite mer än en vecka. och det kommer lägligt för känner mig hängig, som att jag ska bli sjuk. igår var det fredag va? haha. då kom i alla fall karrokari till etown (ÄNDA FRÅN AUS) det var såå kul att se henne! :) hon kom till EH sen gick vi till kollektivet och överraskade emelie. väldigt roligt! hon var på toa när vi kom så smög in i köket och stod där tills hon kom, hon kände inte igen karro först! haha! så kul.

vi hjälpte dem att flytta in i nya lägenheten. jättefin är den, har varit där och målat både onsdag och torsdag. kommer bli skitbra :) men på nåt sätt kommer jag sakna den förra! hänt så mycket kul där... men kommer hända massor av kul i den nya ändå. ser fram emot inflyttningsfesten :)

imorgon händer det något som jag är sjukt nervös inför. haha... fattar inte att det kommer ske men ja. ska på dejt i alla fall. haha! insane... didn't see this coming! inte så snart iaf :P kommer nog gå bra. öh, får hoppas i alla fall. FJÄRILAR I MAGEN! på alla hjärtans dag och allt... :) fika sen ev bio. standard!

något som är så jävla drygt är att jag fortsätter att drömma om dig. och det är så verkligt att det får mig att sakna nå fruktansvärt. och jag orkar verkligen inte, för det är inget jag saknar egentligen! jag bara lurar mig själv och får mig att tro saker som inte är sant.


'Cause nobody wants to be last one there,
And everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life in their hands,
There's gotta be somebody for me like that,
'Cause nobody wants to do it on their own,
Everyone wants to know they're not alone,
There's Somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there.


SOMEWHERE ONLY WE KNOW

jag fick ett sånt urge att ringa mormor och prata med henne, efter allt tråkigt som hänt på sistone :( vi pratade om jobbet och jag sa att det är så kul nu när man känner igen stammisarna... hon berätta att hon känner igen folk när hon handlar, för att citera henne "jag känner ju dom i kassan på lidl, du vet, utländska snygga killar" haha men mormor då! rolig hon.

guuu vad många bra filmer jag såg igår! fick äntligen se min Avatar, och så kollade jag He's just not that into you. Avatar var bara så himla fin, förtrollande! allt var så vackert gjort. Lite udda kanske. "pocahontas i rymden" som endel beskriver den. Och får väl hålla med lite, men det betyder inte att den är dålig på nåt sätt! Skitbra var den, önskar att jag såg den på bio! BUHU. skulle fan kunna se den igen där... kanske gör det!
Den andra var också skitbra, men ååhhh vad man vill ha någon att hålla om efter den rullen. usch och fy. bara grina och grina haha. Skönt ibland dock. men inte då... :/

Är rätt trött nu efter jobbet, men ska se en film och äta scones och dricka te innan jag går och lägger mig. Förresten så fick pappa feber så han är tillbaka i västerås på infektionsavdelningen. Mycket viktigt att han håller sig frisk så lika bra att han får ligga där han får den allra bästa vården. (kan man ju hoppas iaf! peppar peppar!)
hade en jättejobbig känsla igår natt, att något inte stod rätt till med någon. bara knep ihop händerna på ett krampaktigt sätt och tänkte nej nej nej. och kände mig ovanligt ledsen, USCH hatar sådana känslor. Tror starkt på sådana intuitioner.


I came across a fallen tree
I felt the branches of it looking at me
Is this the place we used to love?
Is this the place that I've been dreaming of?

Oh simple thing where have you gone
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin
And if you have a minute why don't we go
Talk about it somewhere only we know?
This could be the end of everything
So why don't we go
Somewhere only we know?


DON'T SPEAK

Nu har jag varit hemma i två dagar och jag trivs som fisken i vattnet! har haft en underbar dag på jobbet :) trots några missöden imorse, men vadfan det var ju söndag morgon :P har verkligen haft ett leende på läpparna hela tiden och ibland bara skrattat åt ingenting. haha. så skönt ibland! alltså klart det hänt roliga grejer men kanske inget man skulle börja skratta åt bara sådär. rebecka kom in klockan två och det var såklart höjdpunkten! fan vad jag gillar henne! :D bästa!

I fredags tog jag mig i kragen och pallrade mig till kollektivet. där findrack vi lite sen gick vi en prommis till sylvia. satt där ett tag sen kila jag emelie och alfred till raw. Där var det "baktakt" (reggae) med tunggung som arrangör. rätt okej, men var sjuukt trött efter en dag på tåget. Som jag för övrigt delade med Eden, så jävla kul! vi stötte på varandra på stationen i Malmö, what a coincidence! så den resan var sjukt trevlig.

Lördagen jobbade jag sen gick jag direkt till K:et och åt middag. tog ett glas rött sen kila jag hemåt. sjukt jävla trött efter en lång arbetsdag. somnade ganska tidigt. imorgon är jag ledig och ska bli så skönt, har planerat en heldag på gymmet. med styrkeprogram, kanske nåt pass, ångbastu och dusch sen färsk frukt, morgonrock och bra tidningar i sparummet! Härligt... och ja jag betalar mycket för mitt gym! haha! kanske borde gå dit lite oftare. och det SKA JAG! beach 2010 here i come.. eller LIFE FROM NOW ON AND EVER HERE I COME! hehe

efter jobbet idag gick jag till companyt och vi lagade sallad, sen raka emelie mig lite på huvudet, haha! bara för att typ. kul grej. men syns inte om jag har utsläppt. blev fint faktiskt! lite annorlunda om man säger så.
jag trivs så bra med mina hjärtan här i etown, kan inte föreställa mig ett liv utan er. alltså, nej jag blir typ ledsen när jag tänker på att det kommer komma en tid då vi inte ses nåt, aldrig nästan! usch hemska tanke! vad jag kommer gråta den dagen...den sorgen! hoppas det dröjer. något annat jag saknar är lilla söta trixie, sebbes mammas hundvalp som jag gosa med på dagarna! nämnde ju inte henne förut.. ah love that dog! tål henne också, en sån där allergivänlig ras. helt underbart söt, ville sno med henne hem. ska skaffa en sån en vacker dag, that's fo sho! hon var en och den enda höjdpunkten där nere... typ :P nej vad dum jag är. men vadfan. i'll never know what the problem was, i promise.




Don't speak
I know just what you're saying
So please stop explaining
Don't tell me cause it hurts
Don't speak
I know what you're thinking
I don't need your reasons
Don't tell me cause it hurts

 


SUMMERBREEZE

Ja jag är då strandsatt i Landskrona fortfarande. fast fick tag i en biljett till imorgon, får åka till malmö dock som är en liten omväg. men värt, för en icke sista minuten går på över 1000 kr! sinnes! åker 11.15 så är inte så fasligt tidigt. får vänta en timme i norrköping så är hemma runt 16. SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT KOMMA HEM! haha... underbaaart.

då ska jag bara chilla. hela helgen blir chill. jobbar ju som sagt... jobbar ända till nästa helg fakiskt. more or less! så kan inte åka hem till köping, som jag vill, förren nästa lördag! men efter det är jag ledig ett tag. så det passar rätt bra :)  syster fyller år och grejer. sen fick pappa komma hem igår :D så ska träffa honom, hihi! ska bli superkul. han tycker nog det är väldigt skönt att vara hemma.



If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow


I think love will come towards me
like a warm summerbreeze
I got my head among the clouds
and I will never be free
I´ll spend
many nights alone
I know
I know
Cause I have and I will.


02.02.10

when did being close turned old?
your breath smells like ice
and your eye's white as snow
why the wind didn't blew me away
i don't know.

you didn't tell me your heart turned cold?
as hard as a rock and grey
like a cloudy day
hand me the paint and i'll color it red

i remember the time you really did care
of someting else and someting real
you asked and listen not only with your ears
but with the heart and mind
that wiped away my tears

whatever window that was open
is now closed
as well as the possibility
that there'll ever be an "us"

i wish my tears were coloured,
so you'd see
how much i cried last night
and how much you mean to me.


UNCHAINED MELODY

well, hello! nu sitter jag där jag inte trodde jag skulle få sitta :P det löste sig med andra ord... tänk vad ett telfonsamtal kan göra. fuck sms, telefon ska det va. prata, röster, tonläge... så mycket som spelar roll.

men det är inte hundra ändå, det vill jag lova. har nog aldrig varit så uttråkad i mitt liv! igår kändes det som jag skulle krevera! fick lite panik faktiskt. goddammit. önskar jag hade åkt hem ändå. fast det hade jag ju inte velat, då hade jag ju varit ledsen och undrat hur det hade varit här. så nu är jag här och det får jag leva med, haha. hade nog stått ut om det varit som jag hoppats, men det är det inte :( SUCK.

kom hit i söndags. efter en toppenhelg hos adi och rob i malmö! vi har lagat middagar, gått på stan och partat :) har varit jättetrevligt! tycker om malmö. och då lär jag älska det på sommaren! för det har blåst och snöat som fan. och det förlorar verkligen sin charm utan juldekorationerna. det är en sak som är säker :P

har fyndat lite trots min kassa ekonomi. köpte en oversize kavaj för 100 kr (nedsatt från 900!) och ett svartvitt grafiskt linne för 75 kr från weekday :) fett najs! hade jag köpt det för ordinarie pris hade jag fått gett 1200 för allt. det kallar jag realisation!


ja nu sitter jag här i världens håla, kan man tycka. i alla fall när man är ensam och bara känner en person som för tillfället är på jobbet... och när han kommer hem är han så jävla trött och sur så man vill inte direkt umgås med honom ändå! hahah. så jävla tragiskt. måste dock ge thumbs up för BERYL, sebs mamma, skitskön och vi har pratat massa på mornarna. så det har varit trevligt :)

igår var jag på stan en sväng, och sen gick jag till EH. träffade platschefen som var urgullig! sen fick jag en rundtur och provjobba lite. de har lite andra kaffemaskiner och dylikt, men kommer nog gå bra! jobbar imorgon 07.30 - 15.00. ska bli skitkul. åker nog hem imorgon kväll eller torsdag morgon... pallar nog inte jobba fredag. jobbar på lör - sön i eskilstuna så måste ju åka hem i god tid. får se hur jag gör. beror nog bara på en sak!



ooh my love
my darling
i've hungered for
your touch
a long
lonely time

and time
goes by
so slowly
and time
can do so much
are you still mine?


RSS 2.0