THINGS MY FATHER SAID

Jaha, nu har kräkis flyttat in på Gredbyvägen. Urk! Som tur är mår inte jag dåligt utan det är Olle som spyr & är dålig i magen, han har även lite feber... Stackarn! :S

Jag hoppas att jag klarar mig! Men då ska jag ha en jävla tur. Vi var ju på kalas hos min syster i söndags och förra v hade dom magsjukan. De trodde inte att de smittade men både Olle, Dennis, William och min bror Rickard har blivit dåliga so far. Må mormor & pappa klara sig!!!

Jag har ingen lust att vara dålig i veckan då det är min sista v på jobbet innan ugan & praktiken. Förra veckan gick över förväntan och jag sålde 6 larm, dock blev ett annullerat :( vilket betyder att jag inte får några pengar för det. 1200:- i bajsrännan. Så tråkigt!

Men är nöjd ändå med 5 larm, ska ringa kunden idag och fråga varför de annullerade. Annars befinner vi oss i Köping i veckan och bokar. Jag har fyra möten idag så jag hoppas jag håller mig frisk(!!!) vill sälja så mkt jag kan innan jag slutar.


PEACE IS FREE

Vilken skitdag jag haft! Fy fan.
Orkar inte ens lägga energi på att berätta om den men dagen har bestått av ett besök på vårdcentralen, en snabb visit på kontoret och en promenad hem med gråten i halsen och tillslut kom tårarna. Endel människor tror jag lever för att förstöra för andra. Jag ogillar dig något så djävulskt och förstår inte VAD du skulle kunna ha "på mig" som skulle rättfärdiga det du sagt. Har inte gjort något fel. Och du ska få höra det också, var så säker. ASSHOLE.


Don't you bring your sadness down on me
When peace is free
There's a sun up ahead brother, waitin' on me
Can't you see


EN FÖRLORAD SOMMAR

Livet är
En förlorad sommar
Ett ljus
I en trädgård
Som vinden blåser ut
Allt vi upplevt
Är så nära
Och långt borta
Jag vet
Jag kom till korta

Förlåt mig än en gång.


Känt mig så blödig senaste dagarna, hormoner som spökar antar jag... Jag har jobbat en vecka under min "prövo period" och som jag misstänkte känner jag väl inte riktigt att det här är ett jobb för mig... Vi har kul, är ett skönt gäng! Det är inte det... Utan det är osäkerheten kring pengarna. Det är ju det jag vill komma ifrån. Att inte veta hur mycket som kommer in varje månad. Ett jobb ska ju lösa det problemet inte spä på det. Så jag sa upp mig igår, jobbar 2 v till sen hoppar jag in i ugan och börjar praktisera på förskolan :) spännande!

I fredags hade vi en myskväll framför tvn, otroligt skönt efter en låång arbetsvecka :) lördagen spenderades i Köping, först på vinternarknaden där jag fynda 2 burkar honung (gräddkola & eukalyptus smak) två gienie bra (tips! dom är superbra!!) fick hem två nya skal till mobilen också. 

 

Efter marknaden åkte vi ut till min kusin Anna-Karin och Alexander, för att hälsa på lilla Victor :) mitt kusinbarn!

Det allra första :) han är så otroligt söt! Och det får en att bara längta ännu mer efter egna barn...

 

  


KEEP ON WALKING

Seems I talked my whole life

Its time I listen now...

 

Ibland går inte allt vägen, fast den här gången hade jag blivit felinformerad så det var inte konstigt att blev besviken när jag fick avslag från a-kassan. Igår kom brevet och jag blev uppriktigt ledsen. Och då har jag väntat sen den 17:e dec på svar. Det är ett sjukt system! Förstår inte hur det kan få vara så!


Blev så arg att jag skrev ett tips till Aftonbladet om att de ska skriva om det här...så här löd det;

"Jag vill att ni ska skriva ett reportage om unga som hamnar utanför samhället, när man inte uppfyller kraven hos A-kassan eller inte har rätt till Försörjningsstöd för att man är sambo. Jag som är snart 25 år tvingas leva av mina föräldrar el sambo, som för övrigt själv lever på A-kassa just nu. Det är inte rätt att han ska betala för mig, mina räkningar eller studieskulder.
Jag har jobbat ca 50h i månaden under 2011 men eftersom jag studerade ett år på Fhsk räknas inte det som överhoppningsbara studier då jag är under 25. Vad kan jag göra? Vart vänder man sig? Ugan på arbetsförmedlingen kommer man inte in i förrän efter 3 mån arbetslös. Då går jag helt utan inkomst i dessa månader och räkningarna slutar ju inte komma för det"

Får hoppas det löser sig med pengar framöver. Vet inte alls hur jag ska göra den här månaden. Har noll i inkomst..suck.


RSS 2.0