RADIOACTIVE

åh vilken härlg dag jag haft, började med jobb kl tio. (eller ja elva) fett skönt med en extra timme eftersom vi var på Filial igår, TBGWIO spelade skivor. bra skit, men way to hög musik. fick ont i öronen. sen spelade moneybrother Anders i lilla rummet. han var förövrigt in på jobbet och köpte macka & te ;D den du!

slutade två så Olle kom förbi jobbet och vi gick till Sylvia och åt brunch, så himla underbart. hade inte ätit ett dugg innan. solen sken och maten var goood! vi satt i nån timme eller två sen gick vi mot stan. köpte en julklapp, haha andra för i år! skitbra att va ute i god tid :)

sen gick vi hem, och senare efter att vi skruvat upp en Stringhylla i badrummet (som olle hittat i klk i himmeta) åkte vi och handla mat på Willys. massor av gott, tänk vad bra man har det! så det blev stinas örtkyckling m. potatisklyftor och sås till middag. sen godis och chirre med cheddardipp till filmen. asså det är så sjukt vilket ostcraving jag har! hela tiden...sjukt! så smarrit, haha. mindre nyttigt dock.


är sjukt trött efter jobbhelgen, skönt med ledig vecka. ska till köping på tis och köra på ons. sen jobb på fredag och stockholm på lördag och musikal we will rock you med olle :) ska bli skoj!




NEVER ALONE ALWAYS ALONE

nu har jag unnat mig något fint. ett halsband som jag tittat på endel, och velat ha ett tag. beställde det på nätet, ett giant feather halsband från Erica Weiner. det är så fint! när man väl köper smycken tycker jag man kan lägga en slant, det ska vara värdefullt. då känner man sig extra fin :) det här är dock inte i närheten av det jag köpte från KJL. men lite dyrare än något från h&m.

sitter hemma hos mamma och pappa och väntar på att olle ska hämta upp mig, så segt att vänta så varför inte ägna tiden åt lite shopping ;D hehe. sen pysslar jag lite med juletiketter. älskar julpyssel! kanske lite tidigt för det men, haha strunt samma. man ska görat när man är på humör!


igår var vi ju ut och åt på greken, så gott det var! mums! och vad mätt man blev, uuh. olle tyckte vi skulle gå ut och äta oftare, och det är inte mig emot! så mysigt med lite lyx mitt i veckan. sätta lite guldkant på vardagen :)
var förbi mormor idag med, efter körskolan. satt och pluggade teori och gjorde prov, hade lite mycket fel så får nog ligga i på den fronten :S bara att köra på! har iaf fått godkänt på de 3 första pärmarna.

åker till etown ikväll, jobbar hela helgen. men innan ska vi ut på lite hemligt äventyr! haha visar bilder sen. men ska bli lite roligt. om han bara kunde komma nångång i år! orka övertid. såhär fint är halsbandet:



 


GUBBEN I LÅDAN

nu har jag blivit glasögonorm! känns faktiskt lite konstigt, inte alls van med bågarna. känns som att jag har solbrillor och vill ta av mig dem när jag kommer in typ, haha. men man vänjer sig väl, så rynkar jag näsan när de halkar ner så kommer få värsta rynkorna! haha :P annars är jag nöjd :) hoppas man får lite extra hjärnceller nu när man ser smart ut ;) eller kanske ett jobb! ännu bättre!


allt är bara så bra just nu, älskar det! har så fint hemma, är lycklig med olle alla är friska och krya. i alla fall någorlunda! hehe. har endel jobb också framåt. håller tummarna så hårt på det här andra jobbet nu, ringde i måndags och frågade om de läst CVt och så, så ligger absolut inte på latsidan!

önskar att jag hade tillgång till bil, körkortet har jag snart! så jag kunde våldgästa syster och leka med pelle. idag är jag ledig, men ska sy en blus jag köpte som från början var en jumpsuit. men jag klippte upp i skrevet. blev så bra! så måste fixa till det lite snyggt med symaskinen.
sen ikväll ska jag och olleman käka på greken, så gott det ska bli! souvlaki är smaskens, blir nog en specialare! fan vad bortskämd jag är alltså. det är med andra ord inte jag som betalar ;) haha. men nångång ska man bli det också!

har förövrigt redan börjat julklappsshoppa. mammas är klar, är jättenöjd över det inköpet. sen vet jag vad lillebror ska få, pappa och lite sis. sen ska jag färdigställa förra årets julklapp till storebror, haha. usch vad dålig jag är! skamligt! men bättre sent än aldrig, skulle inte lämna ifrån mig något jag inte är nöjd med. ser fram emot att slå in alla paket :D lyxpaket ska det bli. och sen klä (den riktiga) granen, åh!

trist väder idag, igår var det ju så fint. var på körskolan, sen kaffe hos mormor, hämtade ut pass (äntligen!) gick och käka lunch på latte med rickard. sen tog vi en tur på stan och sist hamna vi på greken och tog en after no work öl ;) sen åkte jag och Olle till åsby och köpte en inflyttningspresent ;D

spännande!
love




MONDAY MORNING

usch vilket ruskigt väder det är idag, fryser som bara den! kall om min lilla nesa. har varit hos ortopeden och fått lite news om mitt knä. det såg bra ut, skönt att höra. sen cyklade jag genom stan, på min nya cykel jag hämtade igår :) en begagnad men renoverad svart Kronan. väldigt nöjd! gick in på Darlings och köpte två Marimekko koppar, vita med ritat stadsmönster på. sen köpte jag nya höstgardiner, i plommonlila färg. blev mycket bra :) en varm nyans som passade utmärkt med den grå mattan och de orangea i kuddarna :) och näckros lyktorna förstås! nu vill jag att den nya soffan ska komma som vi beställt!


fick ett efterlängtat mms av johan och sis nyss. i got some news, SKA BLI MOSTER! äntligen :D i mars kommer den lilla parveln. hihihi som jag längtar! ska bli så underbart. love you with all my heart already <3



har även börjat jobba på EH igen, känns jättebra! och kul framför allt. hade personalmöte igår, hemma hos jenny. så fint hon bodde, på söder i en sekelskifts lägenhet. vill också. har jobbat två pass än så länge, jobbar även stängning på fredag. sen är det fest, får se om man pallar...såklart man gör!

nu inväntar jag olleman som slutar om en kvart, förhoppningsvis. då blir det laga middag sen bara mys i soffan. har även sökt endel jobb på sistone, hoppas på två extra mycket! det ena är på nya IKEA i västerås, vore väldigt skoj. åker nog med olle till köping imorgon bitti, vill till syster och deras nya kattunge pelle :D hihi! mycket skoj now days.

PUSS PÅ ER



FRÅN OCH MED DU

jag är så lycklig :) jag älskar olle och vi har det bra nu. känns underbart och på tiden. träffade fanny i lördags, det var så himla mys. saknat henne, saknar alla. hon tyckte jag skulle börja blogga lite, och visst kan jag göra det. har ju lite tid över så att säga :P förutom när jag inte är på diverse möten.

imorgon ska jag bland annat till en studie och yrkesvägledare. ska bli riktigt intressant att se vad hon har att komma med. skulle vilja utbilda mig inom miljöfrågor. ekologi låter intressant, men vad det finns för yrken eller vad man skulle kunna jobba med är en annan fråga. hm.

har varit uppe i Luleå och hälsat på också. vi bilade, det var riktigt kul! lite små jobbigt sådär efter 10 h, men annars så! kul att kunna bocka av det :) vi hade väldigt mys, det var fint där. hade gärna stannat längre, jag har ett fan där. hon heter Liv och är åtta år, olles lillasyster. supergullig.

jag längtar så till mars nästa år, då förgylls våran tillvaro. <3 så mycket kärlek jag ska ge så det är inte sant.
jag har väntat länge på det här. hihi!

är fortfarande i köping nu, ska iväg och övningsköra (!) med pappa ut till sis. sen åker jag och olleman till eskilstuna och fixar upp våra grejer vi köpte på Ikea igår, bland annat IKEA PS Maskros lampa :D lovely! ubrast i ett tjut när jag såg att det fanns en ny mindre verision! det var ingen tvekan om saken. den var min. sen letar vi ny soffa, men utan resultat. tråkigt, men ska kännas 100 % rätt tycker jag. vi hittar den nog snart!


kärlek!




RSS 2.0