LET IT BE ME

Nu har det gått så lång tid att jag inte vet vart jag ska börja. still floating dock... flying snarare! :)) ollve är fortfarande the best thing! haha. Vi hängde hela helgen trots att jag jobbade. so sweet av honom att palla vara själv och vänta på mig. aldrig jobbat så hårt i hela mitt liv. vi var bara två en löningslördag. never again säger jag bara...F Y,  F A N! när jag slutade köpte vi med oss käk, i lördags var det ju earthour så vi köpte spicy hot och åt middagen med bara tända ljus. så mys. Sen tog jag ett välförtjänt bad sen kollade vi på film. Hot Rod om jag inte minns fel, hehe rätt rolig film.

Sen har det inte hänt mycket mer, klarade mig från kräkis och det är jag väldigt tacksam över. Då jag jobbade ons - sön. Nu är jag i köping igen, och som jag längtat! förstår inte men det känns lite fel att vara i eskilstuna, speciellt vi två. jag hoppas det ändras till den riktiga våren kommer, kan vara vädret som spökar. Fast någonting säger mig att jag bara kommer längta ännu mer ut till landet och hem till köping då. Det trodde jag verkligen inte jag skulle få uppleva :P haha. men that's the truth.

Skönt att ha lite påskledigt nu, få träffa alla tjejer som kommer hem <3 vissa har jag inte träffat sen strax efter nyår! insane! sen är det underbart att olle är lite närmre också såklart. igår åkte vi ut till himmeta efter att han slutat och kollade in kolarkojan :) vi ska nog sova där nångång! vore väldigt skoj. jättefint var det i alla fall. sen fick jag lite sightseeing runtomkring och i alla hus på gården. rena rama bullerbyn med höskulle och allt! haha! skitmys ;)

om man inte vore allergisk då! haha kills the romance a bit :P wee, snart upp upp och iväg igen!



There comes a time,
A time in everyone's life
Where nothing seems to go their way,
Where nothing seems to turn out right
There may come a time,
You just can't seem to find your place
For every door you open,
Seems like you get two slammed in your face

That's when you need someone,
Someone that you, you can call
When all your faith is gone,
It feels like you can't go on

Let it be me
Let it be me


YOU ARE THE BEST THING

ever happened to me. och dessa dagar har varit värd all kräksjuka i världen (haha vad jag kommer få äta upp mina egna ord om jag nu skulle bli så sjuk) just nu har jag feber men det kanske är av andra skäl (; mådde lite illa igår kväll men somnade tillslut. och sov väldigt bra. vad annat kan man göra bredvid dig?

det var ju meningen att ollve skulle komma hit i lördagskväll och följa med på emelies (finafinafina) vernisage och tikkle me's releasefest. men han fick då kräksjukan i fredags så det gick sig inte riktigt. men han kom i söndags då han mådde mycket bättre. så söt att han ringde klockan tio och sa att han "skulle fara" :D så fucking wonderful. det var en väldigt mysig dag, med en liten sväng på stan, fika på jobb och kebab och film. älskar att vi har samma humor, haha! vi kollade på I love you man (4:e ggn för mig) lika rolig varje gång.

det gick inte så bra efter frukosten igår (hehe) så ollve blev kvar en dag till. med mycket ompyssel och vila. vi lagade lite mat och diskade mitt enorma berg av disk som för första ggn på evigheter är obefintligt. haha. tragiskt men sant. sen kollade vi på sherlock holmes, så jäääävla bra film! se den! skitgrym.

det här känns så bra så det är inte sant. i don't believe. you exist. jag tycker om dig så mycket. och jag saknar dig redan.


DOG DAYS ARE OVER

alltså mitt hjärta stannar en stund varje gång jag ser en bild på dig. och mitt leende vägrar släppa. får ont i kinderna! haha! nu har jag i alla fall bubblat klart om det (för de flesta vet att du finns) och nu vill jag bara börja känna. åh jag längtar till helgen :)) jag vill ha dig här nu nu nu. jag vill spola fram dagarna så jag vågar erkänna allt jag redan känner. jag kan inte förstå att det har hänt, nu är du här. jag har väntat på dig. och jag välkomnar alla känslor med öppna armar, jag skiter i livlinan nu, jag tänker bara hoppa. falla. flyga. krama. pussa. sakna. längta. träffa. mysa. sova. vara. titta. känna. lova. le.



SAIL AWAY

alltså... det här händer inte. det får mig att vilja ta tillbaka allt. bara för att det här får inte jämföras med någonting som hänt på sistone. jag vägrar. och det går inte för det är för bra för att vara sant. väck mig inte snälla. jag är bara så genomgående glad. och jag saknar och jag längtar efter... den finaste röst som någonsin viskat i mitt öra. :$

jag ska försöka andas men det är svårt. jag ska försöka äta men jag är inte så hungrig. hungern har bytits ut mot något helt annat. JAG TRIVS. and i can't believe.

gick inte och la mig igår trots att jag kom hem klockan tio i sju. känns skönt. kom hem halv åtta idag, haha. men vaknade självmant klockan sex och kunde inte sluta babbla, haha filåt. gårdagen bjöd på secondhandrunda med sis och lillebrur. köpte endel grejer jag velat pyssla med ett tag, en idé jag haft. får se om den blir verklighet.

vi åt pizza på färgglada venedig sen åkte jag hem och softa. sen fick jag ett efterlängtat samtal och for till himmeta. agerade frisör hör och häpna. sax och rakapparat. väldigt mys. kan säga att det blev snyggt trots att jag ångrar mig lite när jag kollar på den otroligt fina "före bilden". efterbilden var dock inte fy skam ;)

det var en väldigt väldigt mysig kväll.

:))



sail away with me honey
i put my heart in your hands
sail away with me honey
now now now

sail away with me
what will be will be
i wanna hold you
now now now


I TVEKSAMHETENS TID

jag har så mycket ny musik att lyssna på nu så det är inte sant! me like alot :D helt sjukt bra. brukar annars bara ha en låt som jag spelar sönder. men nu har jag typ minst 10 låtar som är sjukt bra som spelas om och om igen. då tröttnar man inte lika fort :)

har haft en skitbra helg. vill inte säga underbar trots att det ligger och kittlar där i magen, fast nej då ljuger jag. den har varit FÖRVÅNANDSVÄRT bra, är det. säger ingenting mer än det. brabrabra! kom hit i fredags kväll, lillebror med kompisar kom och hämtade mig i kungsör. asbra.

han har ju blivit stor och flyttat hemifrån. så konstigt men ändå inte för han har aldrig varit hemma ändå :P har haft tur om man stött på honom i hallen när man åkt hem :P vi åkte iaf hem till dem, japp de bor 4 killar och 1 tjej i en 4:a på nygård. jättetrevliga allihopa. :) han fick en inflyttningsväxt och lite grejer som jag inte hade användning för.

vi ska kanske gå på secondhand och fynda lite idag. förhoppningsvis. känns som våran relation tagit stormsteg och vuxit som bara den bara den här veckan. känns underbart! :) vi är stora nu. och visst är jag uppe tidigt, haha. why oh why...

lördagen blidde det kalajs för mig. sis och johan gav mig ett staffli :D supernajs! som om de läst mina tankar...för frågade sist jag var hos uffe om han hade nåt på lager. som tur var inte för vem vill ha två. nu ska här målas! sen fick jag lite cash av resten. muche bra. på kvällen sen blev det spontanbesök (hihi) sjukt trevligt. melodifestival och tacos bjöd kvällen på. sen morgonen till klockan 06 var det spotify och pratpratprat.
me like alot.

igår blev det ett besök ute i skogstorp, vi käka lite donken och fikade morotstårta. sen åkte vi. sen blev det himmeta och lyssna till gitarr och bara ja, trivas :)) och här sitter jag nu. GODMORGON!


Nu i tveksamhetens tid, här i frågornas land
Ber jag dig komma hit, får jag hålla din hand
Får jag luta min panna, mot ditt trygga bröst
Vågar jag be dig att stanna, får jag höra din röst?


DU SÅLDE VÅRA HJÄRTAN

åh den här dagen var den segaste ever. vaknade jättesent, ja vid 12. det är jättesent nowdays. kunde inte förmå mig att kliva upp ur sängen heller... låg kvar och kved över att jag var så trött. haha skulle skicka iväg ett sms, skrev (trodde jag hade skickat) och vaknade några minuter senare av att jag håller mob i handen framför fejjan utan att ha skickat! haha då är man trött :P

tror min kropp kämpar för att jag inte ska bli sjuk och det är där all min energi försvinner. hade kunnat gjort massa idag, då jag varit ledig. tvättat till exempel. men nej då! fick köpa nya underkläder igår för alla är i tvätten! hahaha vadå ungkarl? :P men jag ville köpa nya också så det kom väldigt lägligt. var på stan efter ett möte på arbetsförmedlingen igår. var på monki, köpte en tischa. sen gick jag och emelie och luncha , mycket trevligt. fick även med mig 2 böcker hem. en ASBRA! om drömmar, ett lexicon. så jävla bra! allt jag någonsin velat ha :)

hade för övrigt en jättefin födelsedag. tack för alla fina gratulationer <3 fikade lite på kvällen med vännerna. och på lördag blir det att kalasa hemma i köping med släkt. fast åker redan på fredag då jag ska till arboga och jobba i huset med sis, om jag inte blir sämre vill säga. sen kebabkväll :) och eventuellt träffa puttelito men jag tvivlar på det :P annars har det inte hänt ett jota idag. inte varit ut ens! min hjärna behöver syre, aldrig mer vara inne en fin dag som denna. fy mig!

nu ska jag kolla på ett avsnitt av true blood, älskar den serien. glad att den är tillbaka <3 den är så RÅ!
jag behöver inte människor som du i mitt liv, som bara tar och tar men aldrig ger något tillbaks. im over it!



För du sålde ditt hjärta, du sålde din själ
Så inte känner du smärta, när jag tar mitt farväl
Inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan
Av allt det jag gav har du ingenting kvar
Jag ger vad jag har
Men du ger ingenting tillbaks

Så jag lämnar dig här
Jag måste gå nu
Ja, jag lämnar dig här
För jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som du


RYTHM IS A DANCER

Haahahahaha! blev väckt av ett evigt plingande och sjungandes vid min dörr imorse. Snacka om att jag är trött nu. kunde inte sova igår... åldersnoja? haha knappast! somnade efter fem någongång. uuuhh, sovit 3 timmar typ.
not enough! men får vara enough idag. vill inte missa den underbara dagen jag har framför mig. Så fint väder ute :) tack för att jag får en sådan vacker födelsedag!


mina älskade vänner hade med sig en riktig frukostbuffé imorse. helt underbart gott! sen fick jag glasburkar med kakor och polkagrisar, och en saftflaska. duvet sådana lantliga och fina :) vi åt frukost och sedan fick jag en till jätterolig överraskning, haha! i videoformat! ska se om jag kan lägga upp den här nere. annars gå in på min fejjsbokk och kolla :)

skrattade så tårarna spruta och jag fick ont i magen. FY FAN SÅ JÄVLA ROLIGT!


fick även ett jättefint kort av kära mormor i brevlådan :) och passande nog nya elle interiör. började prenumenera för en tid sen. fick en jäättefin premie samtidigt, från saga form. en porslinsburk som heter Retro. fint 70tals retromönster på den och sen trälock. passar fint i hyllan! pappburken den kom i var minst lika fin, haha!



CONGRATULATIONS

vad roligt att dagens låt heter som den gör :) för jag FYLLLER JU ÅR IMORGON! 22 barre. känns skönt, gillade inte att vara 21. haha det är sant. mitt 21 åriga år can kiss my ass! 22 here i come :D kommer bli ett bra år! men det visste ni redan. låten är förövrigt sjukt jävla bra, hittade den igår. det är blue october och imogen heap som sjunger, spotify it! bilden från gårdagen är en dikt jag skrivit... det enda bra med loneliness är att den är sjukt inspirerande. hjärtesorg kan man väl inte kalla det men nästan! hehe. ska försöka lägga upp lite mer foton i bloggen, mycket roligare att läsa då tycker jag själv när folk lägger upp sånt.

känns som måndag idag men det är ju söndag. jobbet gick fint, kom hem sent igen bara. jag förstår INTE! vad det är som tar sån tid. idag hade jag inte alls mycket att göra och jag låg bra till sen poff så var klockan massor. men skillnaden är att man inte är lika trött när man kommer hem efter en lugn dag. har energi till att fixa och städa hemma och det är ett måste ikväll. ser ut som skit!

tänkte bju på födelsedagsfika imorgon så då måste det ju va fint :) gud så kul att baka! får se vad jag slänger ihop. morotstårta är ju alltid populärt. känner att våren är på ingång nu! my toes say so! soolen värmde så gott i ryggen när jag gick till jobbet, sen är inte mattan utanför jobbet FULL av snö och is när man ska bära in den. bra tecken ;D



Is that seat taken
Congratulations
Would you like to take a walk with me
My mind it kinda goes fast
I'll try to slow it down for you
I think I'd like to take a drive
I want to give you something
I've been wanting to give to you for years

My heart (my heart, my pain won't cover up, you left me)
My heart (my heart can't take this kinda love, you left me)


POEM


GOODNIGHT AND GO

jag är så trött på det här... fan fan fan. en känsla väcker en annan känsla kan det vara så? jag hade en sån jobbig dröm imorse. jag hatar dig just nu. men saknar dig lika mycket! FUCK! det är ju inte på riktigt men det känns ju som så :( jag hoppas det var sista gången.


idag har det varit så sjukt mycket folk på jobbet, minst 8 pers i kö heela dagen lång. en riktig utmaning minsann :) har varit kämpigt emellanåt men mest roligt! haft samma tempo hela tiden så man har inte hunnit bli trött. stor eloge till fia som jobbade ända från öppning. själv började jag 12 så det var skönt, med tanke på att jag somnade 03.30 :P

men det var ju självförvållat...vi samlades några stycken i kollektivet igår och drack, dansade och hade allmänt trevligt. blev rätt dragen faktiskt, haha. var så ootroligt danssugen men vi blev kvar hemma så länge så det fick va. man får ju tare lungt när man jobbar helg. börjar 14 imorgon, de andra drog till sthlm ikväll så jag har en egenkväll i soffan framför melodifestivalen. min favorit gick inte vidrare tyvärr men så mycket bryr jag mig inte :P lite tråkigt och lite väl ensamt är det ikväll... hade gärna varit plus one.


Why d'ya have to be so cute?
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much
It's bad enough we get along so well
Say goodnight and go


THE OTHER SIDE

igår hade jag 21 sidvisningar men bara ynka 5 besökare. vem är det som är så nyfiken? ;P kan man undra. en vecka sedan jag uppdaterade och vad har hänt? en hel del vill jag lova. numero uno är väl medåkersfesten. haha. ja vad ska jag säga? det blev minst sagt en galen fest... innehöll allt. hade till största delen väldigt roligt! och det är tack vare en person... inte guld utan? haha! :P

vi lekte lekar och mitt lag vann :) jag, david andreas och johan (han blev dock diskad från laget pga dålig laganda, haha) åkte ju till köping i fredags och i lördags var festen. fikade med tjejerna på latte på dagen <3 väldigt trevligt. sen for vi till medåker. alla hade kommit redan och festen var igång. åt mat, drack, lekte lekar, sjöng singstar (vann där också, oooops!)  alla fick även ett uppdrag för kvällen och mitt var att dricka andras drycker. gick rätt bra! haha ibland blev jag till och med erbjuden. blev ju full där efter också, men det var en bra fylla hela kvällen. kanske hade sina urspårningar men det pratar vi inte om.

hehe... gick och la oss halv fyra ung. glömde fyllekäka så var inte direkt på topp när de började städa halv tio. uhhh! men slapp hjälpa till i alla fall. åkte tillbaka till etown i måndags. kilade ner på ett personalmöte på kvällen, väldigt trevligt :) sen var jag ledig i tisdags och gjorde inte ett skit! ringde lite viktiga samtal men annars nada.

idag har jag jobbat :) det har varit en skitbra dag. vaknade på ett bra sätt, heelt utvilad. sen åt jag en asgod frukost. började 14 och kom hem efter 21 nångång. tiden flög förbi idag och vi har släckt en mindre eldsvåda, varit synsk och haft min egna musik på hela dagen. fett! gissade rätt tesort när jag var synsk (sjukt imponerad över min insats) och en skål där vi har massa värmeljus blev en enda stor låga. haha, galet.

fick med mig en "ny" lampa hem från köping. som pappa köpte till hans och mammas första lägenhet, hihi. lampa ala 70 tal. vet inte om jag ska ha kvar den än, har den på prov :P men den är ganska mysig och jag gillar sånt som har en historia :)





RSS 2.0