En kärleksförklaring

- till mig själv och alla berörda.

Jag tänker ofta på att det är andra människor (som du) som läser när jag skriver. jag har faktiskt en hemlig blogg som jag aldrig har skrivit i men som jag skapade för att jag skulle kunna skriva av mig sånt som bubblar i en - mig - som man inte vill att andra ska läsa - egentligen.

men sen kände jag  - orka skriva massa på nätet som ingen ändå vet att man skriver eller kommer läsa. jag hade min blogg ute på fejjan ett tag men det ångrar jag nu djupt för jag skriver egentligen bara för min egen skull och kanske de som bryr sig om mig och undrar vad jag gör. jag önskar att jag varit mer som katja och skrivit Riktig dagbok istället för dessa nätböcker. men jag har börjat spara sådant som jag skrivit för länge länge sen. Och jag hoppas jag inte ska sitta om fem år och skaka på huvudet om känslor jag skriver nu. men självklart kommer jag göra det.

just nu är jag nere i en otroligt djup svacka och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig här ifrån. det svider i själen! ÅNGEST! varför kan jag ALDRIG chansa? jag vill bara kliva ur min kropp och slå mig själv på käften. nu får jag ju inse fakta och sluta grubbla men hur bra tror du jag är på det? FY FAN FÖR ATT VARA FEG.


resten är nu cencur.

Delicate

we might kiss
when we are alone
when nobody's watchin'
we might take it home
we might make out
when nobody's there
it's not that we're scared
it's just that it's delicate


nu sitter jag här igen
finaste vädret på länge

me me n vaa va görde när ma ma n är le led sen i ög att
ska nog glo en film snart, kanske blir det the black balloon
få uppleva lite sockersöt tjärlek, om än på film
och få gråta en skvätt
hatar att min stranger than fiction försvann.
den hade varit mys att se
skriva en pro / con lista kanske? nog för trött för det 
imorgon blir det lite jobb för hint.
ska bli så skönt att göra något vettigt,
tack gode gud!


so why d'ya fill my sorrow
with the words you've borrowed
from the only place you've known

why d'ya sing hallelujah
if it means nothin' to ya
why d'ya sing with me at all?


Rap das armas

Ba-pa-rapapa pa PApapapaaa! 

sommarplågan nummer ett! ingen plåga än så länge, den spelades flitigt under hela helgen... och vilken fin helg det har varit! kunde inte varit finare väder, uppslutningen var inte vad den borde. men jag har haft väldigt kul ändå :) personligen har jag inte varit på topp. men det blev väl okej väl inne i dimman, haha...

Fredagen blev great hemma hos malin med trädgårdsfest. Ingen ville gå ner på stan och varför envisas man ens med att gå vidare? förfesten är alltid bäst. mer av den varan tack.
Hela lördagen kände jag mig mer eller mindre lobotomerad, först grilling hos neman med några fina. sen en jobbig cykeltur till johanna där vi hängde ända till tolv nästan. man kan säga att dagarna vägde upp varandra. jag var sjukt off på förfesten men hade desto roligare på tältet. minus en liten detalj... :)

Idag har vi varit hos mormor på den årliga morsdagfikan, ja iaf jag och mamma moster morbror och morfar. Min present hann ju såklart inte komma i tid så förhoppningsvis kommer den imorgon. typiskt.

Nu borde jag ju sova, inte det lättaste när man sovit för länge. plus att jag känner mig helt fried, trots en dag i skuggan. men jag klagar INTE ;)  "imorgon" ikväll ska jag åka hem till eskilstuna. fast först blir det picknic och förhoppningsvis lite spela-kubb-häng :) GODNATT








RSS 2.0