I DON'T BELIEVE YOU

jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle få höra dig yttra dom orden, aldrig. och så gör du det och jag kan inte tro att det är sant. det går INTE bra för mig nu alltså... vad fan är det frågan om?! hur kan det bli såhär?! vad har jag gjort för fel? vad hände? why?

så jävla många frågor. och utan svar... vänta två veckor? eh går det två veckor så finns du inte i mitt liv längre. du har alltid snackat om att jag träffat så mycket svin, och att du är en av the good guys. men nejdå. fast du säger att du är ett svin iofs... men jag har aldrig förstått varför, men nu vet jag, tack.

du har verkligen sårat mig. jag trodde aldrig du skulle göra såhär. jag trodde inte du var sån, och jag tycker det du gör är helt obefogat! jag hoppas hoppas verkligen du ändrar dig, och att vi kan prata om det :( känns väldigt orättvist annars.


No I don’t believe you
When you say
don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you
don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all


HAVE IT ALL

weee, nu är det på gång! var på läkarbesöket idag, det som jag missade förra veckan. det var ett återbud så jag fick en ny tid utan att behöva vänta. SKÖNT! jag är så himla glad att jag äntligen tagit tag i det här. det här året är året då jag förändrat mitt liv för all framtid! 2010 i mitt hjärta! älskar det här året redan :) förhoppningsvis kommer det ske innan sommaren. åh, hoppas! feels good i tell you, feels good!

annars har jag tvättat idag, verkligen nödvändigt. händer nog inte så mycket mer idag. förutom att jag ska hänga på SJs hemsida och boka sista minuten till malmö. vi åker på onsdag ändå, imorgon alltså. emelie åker kanske hem på lördag, men vi får se. vi åker vid 17 och är framme 22. ska bli skönt att åka tåg :) i've missed it!

synd att man inte hade tid att hänga i norrköping, kanske prickar in nåt sånt när jag åker hem. lovethatcity! saknar den också. hoppas det inte blir inställda tåg imorgon, ska ju bli snöstorm! fan jag som ville ha vår. hoppas det är sista sucken för den här vintern i alla fall.

imorgon kommer systra mi hit och går på stan en sväng :) ska bli mys! vi har aldrig umgåtts bara hon och jag här i etown. så det är på tiden :) pappa har förresten flyttats till västerås pga platsbrist i uppsala, så han kommer nog komma hem snart! wee!

såhär fin blev jag i håret btw, tack emelie för den fina (och billiga! :P) klippningen :)


Some days I feel like crying
It don't matter if it's, rain or shine
I feel like my heart was broken
At least a million times


Some days I wake up dreaming
Feels like I've never, even woke
I answer life's big questions
As if it's one big joke

Maybe it's too soon to be sure
But I really do believe
that someday

We're gonna have it all

So I try so hard
to keep the rhythm of a train
Rolling right along
When the ride gets rough
you got to carry on
Carry on


COME LET GO

snacka om att jag har ont i magen nu :S fick ett mindre roligare meddelande idag, kan man väl säga... inget jag vill skriva om egentligen men fy fan vilken klump i magen jag fick. hoppas till gud att jag oroar mig i onödan. annars så stämmer ju det jag hela tiden trott ;( har ju inte riktigt kunnat slappna av. usch :( då dör jag, på riktigt.


något lite roligare är ju att snart åker jag och emelie till malmö och adi<3 ska bli så kul! vi åker ev. på onsdag, men tror mest på torsdag. och sen åker jag till seb på söndag, hihi :) sen är jag så jävla bra att jag fixat jobb på onsdagen, de har ett EH där också :) sen ev. på fredagen också men hon visste inte. ringde och pratade med deras platschef, supertrevlig var hon! väldigt kul och spännande :) wee.


i helgen var det jobb, men i fredags hängde jag och robi. vi åt middag och kollade på film, var supermys. så har inte hänt fasligt mycket. träffade emelie idag, inte setts på länge tycker jag. saknat dig! vi fikade lite sen gick vi till monki, köpte en grå lång kavaj för 150:- och en sjal för 45:-, så jävla billigt! var 75% rea. najs. nu klarar jag mig ett tag! har inte speciellt stor budget denna månad. till skillnad från alla andra :P haha... SUCK. men men, får hoppas på mer framöver. ikväll ska jag klippa mig och färga håret, iih. undra hur det blir... lägger upp en bild sen om jag blir nöjd vill säga :P


YOU ARE LOVED

fyfasiken vad slut jag är, i hela kroppen! framförallt fötterna... rebecka var in en sväng också och kolla lite jobbtider. alltid trevligt att träffa henne. sen får jag se om jag får lite besök på kvällen :) middag och film, asmys.

nu ska jag dela med mig av en sak, som händer mig varje dag! helt sjukt men sant. haha... jag kan inte rå för men jag ser hemska händelser i mitt huvud vare sig jag går över gatan, åker buss/bil eller går längs en husvägg. jag ser i huvudet tillexempel hur jag blir påkörd av en bil, frontalkrockar eller får en istapp i huvudet och dör! hahaha... det senaste är rätt nytt. på grund av alla meterlånga istappar som hänger från taken. helt sjukt läskigt att tänka såhär, men kan inte rå för. det bara poff! spelas upp när jag gör allt det där. lite små jobbigt jao... men kanske inte händer pågrund av att jag är förberedd. eller så är det precis så jag kommer att dö. påkörd av en buss samtidigt som jag halkar på is. hehehe, vore nåt va!


är i kollektivet ikväll igen, har inte ens varit hemma än sen jag kom hit. :P ska se en film snart. sen sova så skönt så skönt. hoppas allt är bra med er :)


don't give up
it's just the weight of the world
when your heart's heavy
i, i will lift it for you
don't give up
because you want to be heard
when silence keeps you
i, i will break it for you

everybody wants to be understood
well i can hear you
everybody wants to be loved
don't give up
because you are loved!

HERE YOU COME AGAIN

det är sjukt att jag fortfarande får ont i magen när jag ser en bild på dig :S snacka om att lämna spår. i hjertat mitt. det var ju minst sagt en kort men intensiv... crush. går nog över snart!

guuud vad jag längtar till nästa helg :D då far jag och emelie till malmö och hälsar på bästa adi. ska bli skitkul, inte varit där än! och när jag ändå är i krokarna träffar jag såklart sebastian. åååh så roligt det ska bli att se honom, inte setts på två år! två år... shit. hihihi
vi åker redan på torsdagen, sen åker jag nog till landskrona på söndag och stannar någon dag extra. jobbar inte så har i alla fall tid till det. skoj :)

fick som jag ville igår i alla fall, åkte till sis. hon hämta mig på stationen i arboga och vi åkte och köpte massa spackel och spackeltillbehör. sen ut till huset och skruvade upp gipsskivor i köket, sjukt långt har de kommit! snart dags för tapeter och köksbygge. så roligt och se hur saker och ting börjar ta form, kommer bli så fint! :) ett litet paradis där ute i buschen. skönt att man kan hjälpa till och göra någon nytta där ute nu :) börjar komma in på mina specialistområden  ;) tss

bebisen min mår finfint, klappa och kräma kräma. den får inte torka ut! är fortfarande grymt nöjd och den blir bara finare och finare för varje dag. mamma tyckte också om den :) får se vad pappa säger sen :P han mår för övrigt bra... hade fått något virus men nu får han antibiotika så det är på väg ner. annars hade avstötningen lagt sig så vi är otroligt positiva nu! feels great.

ligger i emelies säng, emelies otroooligt lyxiga säng tillomed. den har sån där dosa som kan ändra läge. fett najs. sen är den sjukt bekväm också :P hon är ju i götet! så craschar här... har jobbat idag och vi har haft mackfest här i kollektivet. imorgon jobbar jag 12-20. helt lagom. var lite ringrostig idag då det var min första dag för i år, går nog bättre imorn :)


Here you come again 
just when I'm about
to make it work without you
You look into my eyes
and lie those pretty lies
And pretty soon
I'm wonderin' how
I came to doubt you.





BETTER TOGHETER

åh jag blir så trött... :( inte nog med att jag missade läkarbesöket of my life imorse!!! hade kollat fel tid och lagt in vad jag trodde var den rätta i kalendern. >< fuck a duck. sen är jag sjukt jävla trött på dessa veliga mansfolk. seriously, hur lyckas man? dissa en och samma människa x 10. pallar inte detta längre, nu ska jag ligga lågt ett tag, jävligt lågt. på tal om det så kan man ju undra vad jag gör för fel? all in på en gång kanske... don't i know it. its not you, its  me. yeah right.


hade varit väldigt skönt om jag jobbat och haft något vettigt för mig men nejdå.  vill jobba massor hela tiden mycket mer!  men det är en så kallad depression i min branch just nu..man kan ju inte direkt rea ut fika. haha. imorgon ska jag nog ta mig till sis, om hon inte har tid idag. måste göra nåt! nu!



DON'T THINK TWICE IT'S ALLRIGHT

alltså seriöst, det där var det värsta på länge. sjukt sårad och ledsen. för något så onödigt? som du inte ens har med att göra, visst har man rätt till en åsikt. men det räcker med en gång, sluta spä på. igår hade jag en jobbig kväll, jag var otroligt depp och mådde dåligt.

idag mötte jag upp emelie och vi gick till Deep cuts för att tattuera oss. sjukt spännande. i lördags/söndags var jag asnojjig och visste inte om jag skulle göra det, men idag kunde jag inte känna mig mer säker :) skönt att det gick över.
var så himla glad efteråt! och otroligt nöjd :D kunde inte bli bättre. och så fint att jag fick dela det med min bästaste vän i hela världen, älskar dig hjärtat! om du bara kunde komma hem snart ;(

alltså mår illa nu för att det gör ont att höra sånt, och jag skriver VAD FAN jag vill på min blogg. läs inte om det nu är så jävla töntigt. klarar mig utan sådana kommentarer.



 

 



MESSAGES

Då var man diplomerad barista då! FEELS GOOD! Kanske inte kan titulera mig som det än dock då jag inte jobbat speciellt länge, men kunskapen finns där - nu ska den bara praktiseras! Det var i torsdags morse som jag och rebecka (som också är ny) tog oss till huvudstaden, klockan 08.00. Hon var gullig och hade tagit med sig frukost till oss. Macka, joos, kaffe, yoghurt och fika :) mums! Det var så roligt att åka med henne, för vi är så lika. Vi kommer nog bli bra vänner :) känns superkul att vi klickar så bra! "det känns som att våran relation växte när vi kollade varandras tänder" haha söt :D

Vi började 10 och då hade vi föreläsning i Serviceutbildning, väldigt vettigt. Fick se en asbra film om att man ska ha kul på jobbet, Fish! hette den. youtuba! Sen gick vi på lunch på Vetekatten, gott och bra pris :) sen på efmiddagen hade vi bästa Mattias, skönaste ever! Han gick igenom lite Kaffeteori, kunskaper om ursprung, rostning malning, blandningar osv. Sen hade vi praktik vid kaffemaskinen, lite knep och sånt. Skitkul!

Sist men inte minst hade vi ett litet prov på 4 sidor, om jag ska va ärlig tror jag på full pott! Hoppas :) vore kul. Vi fick ett diplom och en pin "Hej jag är utbildad Barista" yay. Vi var där ifrån 17, jag tog en fika med fanny innan jag träffade lotze och petrus på söder! Två gamla dammiga KY-are! skit trevligt att träffa dem. Hade gärna stannat längre, men vi ses snart igen, lätt. Missade ju tåget också... SUCK! började gråta alltså, haha. Som tur var gick det ett tåg till Västerås 10 min senare. PHEW. så jag utnyttjade mina kontakter och sov kvar där :) hehe, tack åter igen, vissa är allt bra snälla... ANDRA INTE


You know some people 
They just wont understand
They just wont understand these things
Thank you for your message
But I don't understand
No, I just wont understand these things

So hold nice and close
The ones that get to your soul
So that when it is cold 
You wont feel so alone
Cos the roads that you take
May just crack and break        
With the changes you will confront


BANG BANG

ibland är det konstigt hur saker bara sköljer över en. att en speciell känsla kan frambringa så mycket på en och samma gång. av gamla saker som hänt... det är som om allt sparas någonstans och ibland när någonting påverkar en plockas det ofrivilligt fram och får en att må dåligt. hände just precis, usch. snälla låt mig slippa
:( vill inte drömma om dig mer! jag orkar inte! fan låt mig bara vara ifred.

åhh jag blir så jävla trött på mig själv ibland! tar ut allt way ahead >< allt för ofta. bara för att jag har livlig fantasi och ett alldeles för stort hoppfullt hjärta. det biter en alltid i röven. jämt! annars är jag så glad för så många just nu, hihi. love is in the air! 2010 is the shit. kärlekens år helt klart :)

de är så mycket som jag tror kommer hända i år. jag ser verkligen fram emot det kommande året. mest hoppas jag på att pappa blir frisk, att bli moster, få heltidsjobb, resa massor, umgås med alla fina, hitta kärleken och må bra helt enkelt!

idag har vi firat uggla, hon fyllde 25 hela dagen ;D vi väckte henne med sång och lite fruktsallad kl 7, sen gick vi till plaza hotell och åt frukost :) så jävla gott och värt! borde man göra oftare... sen var vi på varsitt håll. jag gick hem och fick den dåliga nyheten. sen gick jag till arbf. och lämna papper, sen BOKADE JAG TID FÖR TATTON! hihihi! säger inte när dock ;) heeemlis. ganska snart i alla fall! såå spännande!

gick in på monki och hämta emelie som slutade 17, vi gick och fika på espresso house. kul att vi typ hänger på varandras jobb :P riktigt roligt att jobba så nära varann. sen nu ikväll käkade vi på Grappa, asgoda pizzor. nu ska jag sov för imorgon ska jag och rebecka åka till Sthlm för baristautbildingen! lite nervös, men ska bli skitkul! WISH ME LUCK


 

 





bang bang
he shot me down
bang bang
i hit the ground
bang bang
that awful sound
bang bang
my baby shot me down


I WILL REMEMBER YOU

Dagens inlägg dedikerar jag till en speciell person som inte finns hos oss mer, Solveig. Linneas söta mormor <3 hoppas du har det bra där uppe. Ge proppen en stor varm kram och säg att vi saknar honom med.  Många tårar fälls för dig idag. Tänker på dig gumman och dina nära, det är aldrig lätt när sånt här händer, trots att det är det naturligaste som finns. Vi föds och vi dör. Många varma kramar till er...



LET ME BE

åhh jag har fått nys om en såå bra artist! XAVIER RUDD, enmansorkester! så jävla bra och så jävla mig! tack john! :D det är i ray lamontagnes liga det där. me like a lot :)
åh, idag åker jag hem till etown också, så jävla underbart! ska njuuta när jag stiger innanför min alldeles egna dörr <3 och så ska jag träffa kollektivet, ska bli så kul, i miss them alot! åker så jag är hemma 18, sen har vi personalmöte klockan 20. mitt första, hihi. jag hoppas jag ska hinna måla lite på brors tavla innan jag åker hem, känns som det. är själv hemma så får lite ro iallafall.

igår var vi ju på riverdance, det var sjukt häftigt! rös, skratta och blev tårögd omvartannat! grymt bra! men fyfan vad risig jag var på morgonen, sov inte hemma :P sen vaknade jag två ggr på morgonen och hade mindre trevliga toabesök, if you know what i mean. Man ska ALDRIG gå och lägga sig på fyllan utan fyllekäk! det ska bli mitt motto hädanefter, fyfan.

fick i alla fall skjuts hem klockan tio, duschade sittandes, la mig i sängen och åt start, haha. sen kravla jag mig upp och gjorde mig klar :P så halleluja jag kom iväg. tåget var försenat 50 jävla minuter så passade på att slumra lite som en äkta fyllis, på bänk. sen käkade vi på stationen i stockholm innan vi tog oss till globen, annexet. efter showen åkte vi direkt till stationen, tog en svindyr fika sen åkte vi hjem.
robi var söt och hämtade på stationen, sen åkte vi hem till mig och tände en brasa. asmys. vi kollade på film och lite sånt, haha click var fan bra. go adam sandler och christoffer walkin.

har bara en sak att säga om utekvällen i lördags, bs i köping är lika med BULLSHIT! and nothing less.



Let me be now
Hmm hmm, let me because
I want to be free now,
Oh oh, free to see, yeah well
Want to walk away, oh oh
Let me feel my feet
Let me be, free


KOM NÄRA

alltså jag vet inte vad det är med mig men jag har sånt stort jävla behov av närhet! vill ha någon nära mig hela tiden. 24/7 nästan. är jävligt för tillfället. på alla känns det som, haha jag vet hur jag håller på. men har aldrig gjort något sådant förut och ibland får man! haha :P bara det inte blir till en vana, och självfallet inte.. you know me.

det är väl helt naturligt att vilja vara någon nära. och jag vill träffan någon ny och spännande! jag vill känna pirret i magen och le så det gör ont i ansiktet. det blev ingenting med dig och det gjorde ont, men du var någon annan närmare och då vill jag inte ha dig ändå. trots att jag vet att det hade varit så jävla bra. en annan gång perhaps. men jag ska kanske träffa någon jag aldrig träffat förr, nästa vecka. hihi spännande!

går in i det utan förhoppningar, lite kanske men inte som då. men ja, det ska bli roligt. hoppas det inte blir pinsamt, men du verkar vara söt så det är nog lugnt. idag har jag varit med tjejerna på latte, satt där i tre timmar, haha. bästa. sen gick jag och fanny till systemet för imorgon blir det utgång :D i köping men vad gör det när jag är med er. sen gick jag till farmor och farfar och åt pancakes. sen kom malin och mici och hämtade mig, vi hyrde film och kollade let's dance.

go agneta! :P hejjar på henne. bästa programledaren ever. filmen hette Boy A, var bra men lite jobbig. tung liksom. skön kväll, party is on tomorrow! sen får jag se vart jag slaggar ;) tss.

Dina ögon speglar
Det du läser i min hand
Och där står det på ett annat språk
Ett språk vi inte kan
Det står att blir det inte nu, blir det inte alls

kom nära
kom så nära du kan
ingenting hindrar dig
kom, ta min hand
så nära
är det enda vi kan
ingenting
eller ta min hand


KOM NÄRA

alltså jag vet inte vad det är med mig men jag har sånt stort jävla behov av närhet! vill ha någon nära mig hela tiden. 24/7 nästan. är jävligt för tillfället. på alla känns det som, haha jag vet hur jag håller på. men har aldrig gjort något sådant förut och ibland får man! haha :P bara det inte blir till en vana, och självfallet inte.. you know me.

det är väl helt naturligt att vilja vara någon nära. och jag vill träffan någon ny och spännande! jag vill känna pirret i magen och le så det gör ont i ansiktet. det blev ingenting med dig och det gjorde ont, men du var någon annan närmare och då vill jag inte ha dig ändå. trots att jag vet att det hade varit så jävla bra. en annan gång perhaps. men jag ska kanske träffa någon jag aldrig träffat förr, nästa vecka. hihi spännande!

går in i det utan förhoppningar, lite kanske men inte som då. men ja, det ska bli roligt. hoppas det inte blir pinsamt, men du verkar vara söt så det är nog lugnt. idag har jag varit med tjejerna på latte, satt där i tre timmar, haha. bästa. sen gick jag och fanny till systemet för imorgon blir det utgång :D i köping men vad gör det när jag är med er. sen gick jag till farmor och farfar och åt pancakes. sen kom malin och mici och hämtade mig, vi hyrde film och kollade let's dance.

go agneta! :P hejjar på henne. bästa programledaren ever. filmen hette Boy A, var bra men lite jobbig. tung liksom. skön kväll, party is on tomorrow! sen får jag se vart jag slaggar ;) tss.

Dina ögon speglar
Det du läser i min hand
Och där står det på ett annat språk
Ett språk vi inte kan
Det står att blir det inte nu, blir det inte alls

kom nära
kom så nära du kan
ingenting hindrar dig
kom, ta min hand
så nära
är det enda vi kan
ingenting
eller ta min hand


LANDLOCKED BLUES

jag är så sjukt jävla mätt! haha... idag träffade jag robi en stund. sen släppte han av mig hos storebror och varit där hela kvällen ung. vi kollade två filmer, gick och köpte kebab också, därav mättheten. sen poppa vi popcorn och drack julmust :P mys att hänga med honom! sen gick jag förbi mormor på hemvägen, hon är så jävla skön :D hon är typ uppe hela natten och ibland somnar hon sittandes sen vaknar hon och fortsätter pyssla med vad hon nu höll på med innan hahah! hur ofta hör man sin 72åriga mormor säga "har du sett det här how i met your mother? det är så bra!" haha söt :) hon kollar på massa sånna serier, two and a half men, sex and the city och arkiv X för att bara nämna några :P


vi ska ju åka på riverdance nu på söndag :D  hon jag och mamma, kommer bli grymt! sen ska jag ju tillbaka till sthlm den 14e för min baristautbildning. wee. åkte hem till köping nu för jobbar inget i veckan, lite skönt med ledighet. januari blir nog en lugn månad. åkte dock till arboga igår till sis och johan, vi åkte pulka bakom fyrhjuling, det var så jäkla kul! sen efter det badade vi tunna :D var skithärligt. längtar tills mamma får sin, får nog ligga på det där lite så de får hem den i år! då får ni tjejer komma och bada hos mig.

förhoppningsvis träffar jag någon av dem imorgon...inte träffat nån idag. lite tråkigt eftersom vissa fortfarande är hemma. lite därför jag åkte hit. annars saknar jag kollektivet massa <3 men snart kommer jag hjem my loves. här är en bild på min frisyr förra helgen, en rosett!








and the moon's laying low in the sky,
forcing everything metal to shine
the sidewalk holds diamonds
like a jewellery store case,
they argue walk this way - no walk this way
.


YOU´RE NOT COMING HOME TONIGHT

haha, jag har aldrig varit med om en töntigare kille! snacka om att bete sig som att han går på lågstadiet. haha, inte svara på sms, ellr msn, tar bort internet relationer osv. men men, i'm over it!

nytt år, nya möjligheter! nyår spenderades efter många om och men i eskilstuna, fick jobba på dagen så orkade inte stressa fram och tillbaka. nu i efterhand tror jag dock jag hade haft roligare hemma i köping med tjejerna. men det är lätt att vara efterklok :P hade inte dödstråkigt men roligare nyår har man väl varit med om.

först var vi hos judys kompis på förfest, sen vid halv tolv skyndade jag och emelie till raw. där var typ 30 pers, haha. lite smådött. men vi skålade in det nya året med skumpa och fyverkerier. vi gick in och fortsatte festa, vid halv ett var det mer folk men inte lika fullt som vanligt. klockan halv tre gick vi mot efterfesten som sög, så jag gick hem och la mig! gott nytt år

haha vi hade ju bokat  biljetter till gävle dagen efter, klockan två! vad tänkte vi med?? man var ju skitseg, haha. men kom iväg ialla fall :P alla utom fanny. jag mötte upp tjejerna i stockholm och de kom med tåget håret alltså, deras tåg var försenat med 30 min. phew! vi kom fram tillslut och nemis och nille hämtade upp oss. vi åkte direkt och köpte kina, sen hem och åt oss mer än mätta :) gott gott. kvällen spenderades i vardagsrummet med spelet BUZZ. det var så jäkla kul :D jag vann de två första omgångarna. 

skrattade konstant hela helgen, varit så himla kul och mysigt. love you<3 på lördagen gick vi ut på stan en sväng, shoppade lagom: en svart weekendbag, läppglans från makeupstore, örhängen och en ring. efter systemet och handling gick vi hem och började göra oss iordning. vi åt tacos spelade BUZZ och drack och lyssna på musik. vi åkte ner till heartbreak klockan halv tolv. stället var skitroligt! vi dansade hela kvällen med massa killar, haha... man fick väl den bekräftelsen man ville ha ;D så att säga. haha. vi lämnade det klockan halv tre utan en viss micilajnen. den jäveln! hon hade smugit iväg med nån utan att säga nåt, klockan 6 på morgonen ringer hon för att berätta det. hahah, vi var ju skitoroliga!


well, hälsade på pappa i uppsala igår med mamma :) det var kul att se honom men samtidigt jobbigt. han mådde inte så bra  :( han var trött på att ligga där så hjälplös och hög på mediciner :P och det förstår jag, hemskt tråkiga rum! men han får härda ut helt enkelt. det blir förhoppningsvis bättre snart!
vi var där någon timme efter att jag kommit, sen åkte jag och mamma till hotellet som var jättemys och låg centralt. bredvid någon liten söt gata i gamla stan. den gick vi till när vi skulle äta. vi åt den godaste maten på länge på en italiensk restaurang som hette Basilico. Roligaste trevligaste kocken som satte sig vid oss och prata massa och berättade om deras koncept och hur han kom hit till sverige :) sen gick vi hem och la oss. 

igår efter hotellfrukosten åkte vi till pappa igen och stannade ett tag. sen åkte vi till bussen och hem, jag hoppade dock av i västerås där kato hämtade upp oss och vi åkte till IKEA. köpte en matta till hallen, påslakan, glas och två tavlor på rea. sen började jakten efter Viksäng och gabriels hus. haha, åkte runt aslänge och min mobil hade dött så kunde inte ringa. med hjälp av adi fick vi fram adressen och jag fick stå och knacka fönster för att ta mig in :P hehe sen fick jag ladda mobilen i trapphuset så jag kunde ringa :P

nu sitter jag hemma hos honom, han har precis gjort en tenta och är hemma för käk. sen har han en till igen kl 14. igår kollade vi på två filmer, båda jättebra! Up in the air och den bästa The lovely bones, skitbra!!! se den säger jag bara. nu ska jag äta lite mer frulle :P puss!






RSS 2.0