HEJ MITT VINTERLAND

Hej igen! Det var ett tag sedan jag skrev, och sist skrev jag inte ens klart. Datorn dog har jag för mig. Men ska fixa min dator i veckan så framöver blir det bättre uppdatering.

Jag ska börja med att säga att jag saknar mina vänner så himla mycket. att jag nästan blir ledsen! jag måste träffa er nu! Längtar så till jul! vissa har jag inte träffat på nio månader, waaay to long ago! Ska bli så underbart.
Både träffa vännerna, fira jul med familj och Olle. äta god mat och bara ha det bra. Jobba lite oxå men förhoppningsvis blir det lite ledigt innan och efter nyår då vi flyger upp till Luleå.

Vi var ju i Göteborg i helgen, superskoj var det. Kom dit vid 22 i fredagskväll. Vi åkte till Olles faster i Kungsbacka. De bodde väldigt fint och var så himla trevliga allihop. Vi hängde med hans kusin Linnea dagarna två då Marianne och Chrille var på spa. Vi åkte till freeport outlet och shoppade massor, bla massa porslin från Rörstrand Filippa K och annat porslin. Nya skor från CAT och lite kläder från Kungsmässan galleria.
Efter shoppingen åkte vi till Jul på Liseberg, väldigt vackert med alla juleljus och julmusik. Vi åkte slänggungan (USCH) och sen gick vi in i spökhotellet Gasten, huga vad rädd jag var! eller vi :P haha. Skrek högt flera ggr!

Söndagen bjöd på ännu mer shopping på Ullared. Haha, olle gillade inte läget men fick stå ut :P med en överfull kundvagn och riktiga fynd begav vi oss tillbaka till Kungsbacka. Åt en supersmarrig middag sen åkte vi hem.


Vi åkte direkt hem till Köping för på måndagen hade jag körning med körskolan, dagen därpå var uppkörningen som gick som på räls! GRYYMT! fick godkänt så om några dagar dimper ett välförtjänt och efterlängtat körkort ner i brevlådan :D Så jävla skönt att ha det gjort. Lite tomt dock, vad ska jag nu göra med min lediga tid?
Får hoppas på mycket jobb.. framöver blir det mycket av den varan, annars julpysslar jag och städar lite. slår in massa julklappar.






BOHEMIAN RHAPSODY

nu har helgen passerat, och det var en speciell sådan. i fredags jobbade jag 10-16.30, det var en väldigt hektisk dag med massa gäster. men skönt att sluta tidigt. sen gick jag hem till Olle. vi åkte och handla mat, och lagade fläskfilé klyftpotatis och bearneasås. det var smaskens, sen varvade vi kvällen med tvättning. eller ja olle mest för jag låg i badet och hade det bra, drack julmust och åt chokladpraliner. hehe.

lördagen spenderade vi i stockholm, tanken var att vi skulle åka tidigt och äta frukost på bakverket. men vi försov oss och fick ta nästa tåg som gick vid tolv. framme ett och vi gick direkt till åhléns och mac. köpte smink för way to much money egentligen men på något vänster tar allt slut samtidigt. köpte foundation, rouge och puder. skitskönt!


RSS 2.0