HEART SHAPED BOX

åååh vad skönt att få skriva! har velat uppdatera ett tusentals gånger men inte kunnat, för på något vänster går det inte att blogga från min mobil. inte ens via sms. och så har vi inte skaffat internet än, men har i alla fall kollat upp vilket vi ska ha. så det kommer nog snart!

annars mår jag bra. jobbar och sliter! hör och häpna. min chef åkte på sista minuten resa i två veckor så jag fick ta hennes pass. heltid! cashing! så jäkla skönt att få jobba på riktigt. min lön idag var inget att hänga i julgranen direkt. vilken tur att jag fyller år snart, så kanske man klarar sig resten av månaden. ska söka jobb på riktigt nu för såhär vill jag inte leva. har inte råd med det liv jag lever.

trots att jag mår bra så har det hänt mycket tråkiga saker på sistone. :( inte alls roligt. pappa ska kanske få en ny njure igen bla. hans är inte så bra. så det kan komma en närsom. och han har fått en komplikation till råga på allt. gråstarr. vilket betyder att han håller på att förlora synen - alltså bli helt blind :(( så himla hemskt! men som tur är går det att operera med 95% bra utgång = prima syn! men är ju alltid en risk med operationer. suck.

och så har det hänt en annan sak inom familjen, men inget jag vill skriva här. gör mig också så otroligt ledsen. så jävla onödigt! och helt jävla sjukt är vad det är! tror inte ens det är sant. men det kan bli sanning. men det får det inte. hoppas inte det.

det har inget att göra med min kära syster och lillhjärtat. båda dem mår bra och det är inte långt kvar nu! hihihi längar såå!

nu gör jag en liten recap av vad jag pysslat med sen jag skrev sist:
jag och olle hade en fin alla hjärtans dag <3 han var ledig så vi spenderade heela dagen tillsammans :D vi hade bokat relaxrummet på gården. så vi badade och bastade efter vi ätit en god middag. förra veckan var även hand faster och kusin i köping. så vi var i himmeta och umgicks med dem. jättetrevligt :) sen har jag mest jobbat. syster var här för nångon dag sen och vi åt brunch och gick på stan. asmys. och just ja! inflyttningsfesten var en hit :D kom en massa folk sen gick vi på alfreds spelning, som var grym!

har även bokat in en spahelg helgen som jag och hjärtat firar ett år tillsammans. så underbart! till söderköpings brunn ska vi, och vi bokade två behandlingar! lyx! :D nu sitter han och väntar på mig! så måste springa, hoppas ni mår bra! puss!




ROLLING IN THE DEEP

ja den här helgen slutade inte riktigt som jag hade hoppats. har haft jättetrevligt och det var hur kul som helst att träffa alla tjejer. och jag vet att jag inte mått så bra på sistone, och tänkte att guud så härligt det ska bli att få umgås med er och ha skoj. få en att må lite bättre.

när vi kom dit hade jag ont i huvudet efter dålig sömn och var helt slut i kroppen. sen blev det väldigt påtagligt att jag fettat på mig sjukt mycket och tjatade endel om det. men det är för att det är så sjukt jävla jobbigt, om man aldrig varit där själv kan man inte förstå.

och även om man är "bortbjuden och borde anstränga sig lite" ska man inte behöva låtsas och lägga på någon front inför sina vänner?? ska jag vara någon annan? man måste väl få uttrycka sina känslor om man mår dåligt. jag vet att det var fler som ventlierade sig så why not. och jag var inte ensam om att tycka att musiken på singstar inte var det bästa, eller att man sov dåligt. så jag kan inte förstå påhoppet. samtidigt som jag vill be om ursäkt vill jag försvara mig. jag har inte varit otrevlig mot någon och jag har haft precis lika kul som alla andra.

om någon är negativ så kanske man ska fråga varför, eller kanske hur mår du? för man är det av en anledning,  och det är inte säkert man uppfattar det själv. istället för att få höra att "några tyckte det" som att det pratats bakom ryggen på en när man bor ihop på samma ställe en hel helg. var ärlig istället.
jag grät hela kvällen igår när det här kom fram och de där fyra timmarna som jag kom hem tidigare för att träffa olle kunde jag vara utan.

ingen som är min vän ska behöva "anstränga sig för att vara trevlig" mot mig, så vill jag inte ha det.
så om det är så du ser mig. har jag väl "ingenting mer att hämta".




there's a fire starting in my heart
reaching a fever pitch, it's bringing me out the dark
finally I can see you crystal clear
go head and sell me out and I'll lay your shit bare

see how I leave with every piece of you
don't underestimate the things that I will do

KEEP HOLDING ON

Ja, nu har vi installerat oss i lägenheten. men står fortfarande endel flyttlådor framme, och finns några tavlor att spika upp. men det är såå skönt att ha flyttat nu iaf, trivs jättebra :)) saknar inte min gamla lägenhet ett dugg! förutom badkaret då, men har fått reda på att det finns en relaxavdelning att låna. med bastu och bad, ingen aning om skicket men. ska utforskas!
flytten i lördags gick som smort, vi flyttade ju hela förra veckan så det var mest möbler och skrymmande grejer kvar. storebror och lillebror samt mami och papi kom med släp från köping. otroligt stort tack för hjälpen! hade inte klarat det utan er. det enda som inte gick som smort var när vi skulle få ut nya soffan, hahaha. det tog tjugo min att få den igenom hallen. blev galen! vet hur ju att den gick in men var fan på håret, det var som att förlösa ett barn, om inte svårare!
vi åkte bara två vändor med släpet, sen fikade vi kladdkaka och drack kaffe. sen tog vi andra vändan. mamma stannade kvar och hjälpte mig att städa ur gamla. supersnällt. hon sov även kvar i nya tills på söndag då vi gick en sväng på stan. jättemys :) inte varje dag mamma är på besök!
i skrivande stund sitter jag i gävletown :) åkte hit igår från köping, med stop i stockholm för att möta upp fanny och elin. tog tre timmar att åka hit. när vi kom mötte vi upp nemis på stan, sen släpade vi oss hem till henne.
dit kom sen även kattis och elina, malin mici och emelie :D fullt hus! och fullt ös medvetslös! hehe. åt tacos, och prepartade sen ut på heartbreak aka slick city. blev mycket dans, var rätt seg i början men sen blev jag på topp. vi gick hem kl två. och somnade fyra. nu har vi ätit frukost och snart har alla inkl jag duschat, då blir det stan och lunch.
hörs snart igen!

RSS 2.0