LIFE'S FOR THE LIVING

 dont you cry for the lost

smile for the living

get what you need

and give what youre given

you know life's for the living

so live it

or youre better off dead.

 

Veckan fullständigt haglar av positiva besked! Idag hörde Sector A. av sig och ville att jag skulle börja jobba hos dem! Halleluja moment!


Ska bli såå roligt att testa på något nytt och förhoppningsvis trivas med det! Erfarenheter kan man aldrig få nog av så om det inte funkar samlar jag iaf på mig det :)
Och jag börjar på en gång, imorgon ska jag hämta kläder och skriva kontrakt. Redan söndag kväll blir det att hoppa på tåget till Göteborg för att gå på kurs på huvudkontoret på måndagen :) hotell & resa betalar självklart företaget! Kul!

Säljare är min befattning, och vi jobbar i team på fält så vi sitter inte i telefon utan går från dörr till dörr. Är sjukt taggad på att kränga så mycket jag bara kan! :D måste börja tjäna kosing på riktigt nu!

 

 

 
 
 

UNCOVER

Idag fick jag ett roligt besked! Fick praktik på förskolan :D hihi så kuul! Får se när jag börjar bara för måste få utdrag ur belastningsregistret först. men har skickat in papperna så borde få det snart...Tidigast nästa vecka skulle jag tippa på att jag får börja :)

Idag har vi sovit ut, skönt. Annars pulat lite hemma och framåt efm gick jag upp till min granne Liza & hennes lilla Märta :) sötaste bebben!

Vi gick en promenad till stan, storhandlade på Panduro! Livsfarligt att gå in där, haha ;)
Sen fyndade vi på Myrorna, kopp & fat 15:- och en Servetthållare för 25:- är supernöjd :)

 

 

 

 


LET HER GO

 

 

Alltså jag är så lycklig just nu :D jag får små lyckorus varje dag. Åh.
Idag har jag varit på förskolan Syrenen här i Eskilstuna och hälsat på. Fick träffa personalen och sen prata med Lasse, som var hur trevlig som helst! Det va en jättefin förskola, med 2 avdelningar och 21 barn per avd. Förstår att det är en populär förskola :)


De skulle ha ett möte i veckan och diskutera möjligheterna för mig att praktisera :) KUL!

På vägen hem gick jag förbi tingsgårdens café för att påminna dom om att jag fanns! Sökte jobb förra veckan och hon verkade genuint intresserad av mig och hör & häpna så hade dom pratat om mig flera ggr! :) hihi så får veta på fredag om det blir så att jag får jobbet. Det är en extratjänst, två helger i månaden och 2 stängningar i veckan.

Känns så roligt!!! Jag är STOLT över mig själv som lyckas med allt jag tar mig för, nästan. Får jag praktik och extrajobbet blir jag ÖVERLYCKLIG! då kan A-kassan ge mig vilket besked de vill! HA HA!

:D

 
 
you only need the light 
when it's burning low
only miss the sun
when its start to snow
 
you only know your lover
when you let her go

LITTLE BOXES

Helgen har vi spenderat på landet i Himmeta, ja iaf en natt. Vi åkte i lördags. Innan vi lämnade stan stannade vi på Pingstkyrkan secondhand och fyndade världens finaste linneskåp. 500 riksdaler och det var i jättefint skick :) i en matt grå nyans.

Idag vann jag även en auktion på ett antikt köksbord :D sjukt spännande! 400 slutade det på :) vilket jag tyckte inte var så farligt för ett bord. Härlig turkos färg :)

Vi åker och hämtar hem grejerna imorgon. Annars ska jag hälsa på en förskola kl 10 och sen på intervju igen för Sector Alarm :) ska ev praktisera på förskolan om det inte blir så att jag får jobb!

 

 

 

 

 


KITCHEN WALLS


LITEN FUGGEL

Jag är så glad! :D det är så skönt att vara på bra humör :) det känns som att allt flyter på bra just nu. Äntligen. (förutom mina samtal med 3, dom är ju svinpuckade!!!) fuck'em!

Jag skulle ju på intervju igår, eller jag gick men ingen dök upp snarare. Så sjukt oproffesionellt, kände mig jävligt oviktig. Och ingen ringer. Jag får ringa som en dåre och leta i trappuppgången som en idiot. Efter en halvtimme gick jag.

Fick tillslut tag i tjejen som bokade in mötet, hon visste inte vad som hänt. Fick två biobiljetter som ursäkt. Och på måndag ska jag dit igen, haha. Funderar på att inte dyka upp ;)

Annars så har vi ju äntligen tapetserat i köket! :D blev så fint så fint! Nu i helgen inhandlar vi luckor och nya beslag, yay!
Idag kommer Jenny Fia och Carina på en fika, mina kaffebönor ;) ska bli mys! Vi hoppas Carina ploppar ut sin bebis också så lär vi aldrig glömma dagen ;)


Kram på er

 

 


ONE DAY

Det är verkligen babyboom på fejjan, många jag känner som fått en liten knodd eller snart ska få.
Jag kan inte låta bli att längta efter min egen knodd...lite extra på sistone. Jag vill verkligen bli mamma snart. Fast, haha, det låter så främmande att säga "bli mamma"..det känns bättre att säga "få en bebis" ;) trots att resultatet blir att man blir mamma.

Men min sambo är inte riktigt på samma våglängd ännu... Vilket känns sådär. Kommer han någonsin känna sig redo? Iaf inom en snar framtid? Snart blir jag moster för andra ggn och jag skulle vilja att mina barn har kusiner i samma ålder. Någorlunda iaf. Och att alla som finns i mitt liv just nu, får träffa mina barn. Tänker främst på min pappa, han är inte direkt optimistisk om framtiden. Han tror inte att han blir 60 ens :( och det är om tre år. Det gör mig så ledsen och orolig när han säger så. För man ser inte att det är så illa. Vet inte vad jag skulle göra utan min pappa, kan inte tänka mig livet utan honom. Inte ens när jag är gammal.

Hans pappa blev inte gammal heller så han har inte oddsen på sin sida. Trots att farmor lever än. Han är ju sjuk och har haft hjärtinfarkt tidigare. Om han ändå bara fick bli frisk! Undrar hur det hade sett ut, livet, med en frisk och kry pappa. Han har ju inte alltid varit sjuk men iaf sedan 10 år tillbaka eller mer. Det är så orättvist...


BLESS THE BROKEN ROAD

Jag kan inte låta bli att fälla en tår för allt som har hänt de senaste dagarna. Att en människa kan skapa så mycket smärta och hjärtesorg mot andra. och sedan få välja att ta sitt liv utan att få lida av konsekvenserna, det finns ingen rättvisa i det. Han måste stå till svars för sina handlingar. Men nu går det inte.

Mina tankar går till de drabbade, de som inte finns hos oss mer. Så unga och säkerligen helt oskyldiga. :( usch. När det händer så nära inpå kan man inte låta bli att tänka att det skulle lika gärna kunnat vara min lillebror och hans kompisar. Man känner alltid någon som kände någon som drabbats... Alla vapen borde förintas, då skulle mycket ont bli ogjort. För det är trots allt vapnet som dödar även om människan håller i det. Ta hand om varann där ute <3


JAG LÄGGER NER NU

God fortsättning allesammans! Hoppas ni haft en fin jul. Min har varit helt ok, lite för lugn nästan. Folktom om inte annat. Julafton flöt nästan obemärkt förbi. Men så var jag ju sjuk också, hög feber & hosta. Inte så kul.

Jag försökte krya som attan till juldagen då det vankades fest! Och även om jag hade behövt vila så tog jag mig ut och till tjejerna! Är glad att jag gjorde det för hade väldans roligt :) värt!

Och nu sitter jag i Luleå, fortf lite förkyld & hostig. Men mycket bättre :) är glad att vi kom iväg! Fick tag i billigare biljetter så vi slog till. I hela två veckor stannar vi, skönt när man ändå är här. De har ju skaffat en ny hund, Ofelia :) så himla söt liten Jack Russell valp!
Imorgon är det nyårsafton och fest igen, hoppas det blir en bra kväll. Vi brukar ha väldigt kul så blir nog det nu med :) vill önska er alla en god fortsättning & ett gott nytt år!

Kärlek - Lina


RSS 2.0