Ride out the storm

Hade en sådan fasansfull hemsk dröm imorse när jag vakna. Det gjorde så ont inombords att jag genast började gråta.  Men drömtydare som jag är vet jag att när man drömmer att någon dör / ska dö är det för att den kommer leva och att man bryr sig så mycket om den personen. Och det är precis vad jag gör :) Om min syster. Men fy det är aldrig kul att drömma det, speciellt när det känns så verkligt. Var tvungen att skriva och försäkra mig om att hon levde. I drömmen var det hon själv som ville dö, hon ville ta en spruta och bad mig göra det. Jag kunde inte övertala henne om att fortsätta leva. Hugaligen...

Kom hem från jobbet för en stund sen, är helt slut idag med. Har varit massor att göra ikväll! Konferenser och middagsgäster för hela slanten. Så har lagat bröd, dukat fint, reserverat, plockat disk mm. Även fått skriva på anställningspapper så nu har jag mitt på det torra ett tag fram över :) I slutet av mars kommer förhoppningsvis ett nytt papper. Har även fått lite tider för nästa vecka. Känns bra.
Den 4:e nästa vecka ska jag åka med Hint till Stockholm Furniture fair. Ska bli såå kul! Åker som "praktikant" :) Imorgon ska jag upp så sjukt tidigt... halv fyra. INSANE. Så måste laga mat nu sen bums i säng. Sen ska jag och matte utforska planeten vidare från mitt vardagsrum imorgon kväll. Haha. Planet earth you know. På lördag ser det ut att bli middag med åtminstone uggla+vän, sen ett glas vin. Puss och godnatt

Flume

Ah shit, är helt slut just nu. Nyss hemkommen från ännu en arbetsdag. Jag har ju inte skrivit något om jobbet ännu. Första dagen gick jättebra! Kändes hur bra som helst och klarade mig fint. Började klockan 10, då gick jag och leif igenom bokningssystemet och telefonen. Efter 10 min fick jag jobba ensam, men då passade de på att testa mig så en tjej ringde och "fejkbokade" ett rum, eller hon frågade vad det kostade. Hehe, så det var lite fult, men kul. Hon ringde igen lite senare,haha. Hörde ju att det var hon... :) Det skulle bli en mjukstart men jag jobbade på som bara den redan då.

Har tänkt att jag ska upptadera i flera dagar men inte orkat. Så vad har jag gjort mer?  Jag jobbade även i tisdags och idag. Då började jag 06.15, huhu. Riktigt trött var jag, tur att det är nära! Men det fanns mycket att göra så man började bli trött när det ebbade ut.. kring halv nio. Då var det gott med frukost halv tio. Min främsta jobbarkompis är Gunlis, hon är härlig. Sen är det Margit på städ, störtskön tjej, och ibland lite andra. För att inte tala om Leif, underbar gube.  Dagen rullade på och jag bokade in nya gäster per telefon, checkade in på plats, bredde mackor, fixade fram frukost mm.

Slutade halv tre då gick jag och köpte hårfärg på kicks, sen hem till emelie så hon fick färga. Sjukt spännande då jag inte såg mig själv förren hon fönat och sminkat mig. Blundade, gick in på toan och öppnade ögonen. Det jag fick se var inte vad jag hade förväntat mig och det kändes sjukt konstigt att vara BRUNETT! men jag vänjer mig väl snart :P De som sett mig har iaf sagt att det varit fint så får lita på dem :)
Vi gick senare till krille där även matte var, vi kollade på någon jobbig gäng/kriminalitetsfilm. Sen gick emelie hem, och jag lånade med mig Planet earth dvdn från krille så jag och matte kollade på det hemma hos mig senare. Haha så jävla roligt när berättarrösten pratade om vilda åsnor "the vild asses". Haha så jävla torr humor, antingen var vi skittrötta eller så var det kul på riktigt. Vi garvade även åt en ful jävla räv som bodde i tibet. Hahah helt arrogant såg den ut. Idag kollade vi också ett tag, på de mest otroliga fåglarna jag någonsin sett, som hade som fjäderkjolar de spände upp och dansade runt i, skratta i en kvart och trodde jag skulle dö. Haha. Skulle aldrig tro att det kunde vara så undehållande, väldigt värt att se. De mest otroliga varelserna.

Idag började jag klockan kvart över två så det var skönt att få sova ut. Dagen gick väldigt fort och har jobbat självständigt. Jag trivs så himla bra :D lycka. Blev lite trögt på kvällen men det varade bara en liten stund, folk kommer och går hela tiden. Trodde inte det skulle vara så mycket som det är. Har även lärt mig kassan så tar betalt och så själv. Duktig. Det blir en fullspäckad jobbvecka då jag även jobbar imorgon efm och fredag - klockan 05.30 :O shaisse. Men ska lära mig då hur man öppnar och så, fixar frukost och så vidare. Den 7e blir jag nämligen helt själv. Snacka om ansvar...

Annars längtar jag till sälen v.9 då jag ska dit med emelie, härligt värre :) Längtar inte hem till köping ännu faktiskt. Känns annorlunda. Borde göra det vid det här laget... fast saknar mamma och syster såklart :) och alla tjejer <3 hoppas vi ses snart. Love

Killer Queen

hey that´s me. i alla fall igår kväll, hehe. dangerous poisonous i tell you. det var fler än jag som gillade min outfit, vilket var kul. tack för alla komplimanger :) tyvärr har jag inte lokaliserat min laddare till kameran så för bilder hänvisar jag till facebook tags.

huga vad jobbigt att vakna bakis två dagar i rad. i fredags hade jag en anledning att fira i alla fall, big news, i got a jooob. helt sinnes...och det jag hoppades på också. stort tack till maja, utan henne skulle jag inte fått chansen. TACK! city hotell heter hotellet där jag ska bli receptionist/frukostvärd+städ. Så imorgon klockan 10 ska jag dit för upplärning, ska bli så kul. visserligen bara ett helgjobb än så länge, men vecka 6 ska personalen på skidsemester så då är det upp till mig att
hålla i ställningarna. inte helt själv hoppas jag, men nästan.

det var ganska dött på raw i fredags, till min stora förvåning...med löning och allt. jag och emelie lagade middag hos mig sen gick vi till raw. asbra dj i bakre rummet där vi spenderade kvällen i princip.
gårdagen började med preparty hos mig, vi blev runt tio tillslut. sen off to dekår, skitkul att se alla utklädda :) party pimp hoes haha. vi drack dansade och snortade. hehe... sen runt halv ett gick vi till raw. mer folk den här gången. och efter gick vi tillbaka hem till mig några stycken... det var mys (; strumpebanden gjorde sitt. haha fyy. "efterfesten" varade enda till imorse. jag fick sova på madrass då min säng redan var upptagen, hoppas ni sov gott :P ikväll hoppas jag på film hos krille, nu ska jag kravla mig iväg och köpa kebaab. mums

That's all right

that's all right now mama, anyway you do. Ser fram emot morgondagen då det inte är ett jota inplanerat. Eller jag vill ju göra massa saker på min "lediga" tid så har planerat lite, som shopping shopping shopping. Hehe. Dels inför helgen och maskerad men också till vanliga fall. Hoppas folk räknar med att va hemma hos mig innan, har inte sagt till så många än men ska väl göra det. OCH eftersom jag nu kollade in värstabästa tågtiderna så RÄKNAR jag med att kato kommer, do you hear me?! :P här kommer man inte undan så lätt serru.

ja jag kom som tur var upp och iväg i tid igår morse. det var väl kanske runt ett trettiotal människor från olika branscher som samlats för frukostmötet. det började med lite mingel sen tog vi frukost och satte oss till bords. alla presenterade sig för alla och även jag, lite smått pinsamt men var sist så fick lite tid att förbereda mig, hehe. det var iaf trevligt, och jag lämnade iväg två cvn. tror starkt och hoppas på det ena :)

sen följde jag med maja och andreas till kontoret. satt och pysslade lite med guldpapper som man kan klistra på väggen. sagt och gjort. guldprismor pryder nu min vita vägg i hallen, och även byrån. mycket fint! klockan elva gick jag på intervjun för att bli kontaktperson, den gick jättebra så nu gäller det bara att det kommer in någon person som skulle passa mig. tror på det här. sen gick jag hem och käkade, och till skolan. sen somnade jag kring sex, var helt sjukt trött. men vaknade av katjas samtal kring nio. gick upp, drack te och kollade på en film på ettan (the majestic) var faktiskt bra, med jim carrey. ovanligt med en seriös roll av honom.

kunde somna igen sen rätt skapligt. så idag gick jag till hint igen men har inte gjort något produktivt direkt. kom en säljare kring tio sen gick jag och maja till tingsgården för lunchmöte. mycket gott och trevligt. gratis lunch är aldrig fel ;P
tillbaka till kontoret där jag klippte ut mer guld till väggen, i klädkammaren denna gång,  i form av kvistar. passade perfekt. sen skissade jag på lite idéer. lagom dag. snart kommer lite tjejer på kaffe, mys.

puss och hej

Äppelknyckarjazz

Ontz ontz ontz... ny vecka nya tag. Nu var man ensam igen men stark som aldrig förr. Veckan är mer eller mindre redan utplanerad i huvudet. Skönt i tell you, skönt. För en stund sen ringde min kära handläggare och meddelade att hon höll på att utreda mig och mina pappir. Hon skulle återkomma när hon var klar, sagt och gjort, fem minuter senare ringer hon och säger att jag får cash-ing! på senast torsdag :D inte en sekund senare i hope. I need it bad. Fast som tur är kylen fylld med mat. Så än går det ingen nöd på mig. Sen får jag pengar runt löning skulle jag tro, nästan lika mycket som jag fick när jag studerade.

Dagen ser ut som följande; göra mig klar (sitter i endast linne och trosor) hehe... inte världens mysigaste väder idag så känner inte för att kasta mig ut. Men ut ska jag, ner på stan och lämna tillbaka en allround kanalväljare som inte funka. Sen lämna in ett cv och ev byta en klänning på gina. Det blev lite shopping i fredags som jag ville. Village blev välbesökt and i like it. Sen ikväll är det yoga på forever. Innan ska jag väl bjuda över brudarna på fika, blev massa över igår.

Imorgon blir en tidig sådan. Och fullspäckad. Maja ringde tidigare och bjöd med mig på BNI möte (frukostmöte) Jo jag tackar, 06.45 ska jag vara där. Hehe som tur är ligger det inte länge bort än att jag kan se det från fönstret. Gott med frukost också, tanken med det hela är att jag ska presentera mig och knyta nya kontakter som förhoppningsvis leder till ett jobb. Grejt. Kring 11 ska jag till en kontaktpersonsförmedlare som ska intervjua mig för en eventuell kontaktpersons plats. Hoppas det är givande, vill verkligen hjälpa någon, tror det skulle passa mig. Sen till skolan klockan 14 för ett "möte". Igår såg jag för övrigt Knocked up, riktigt söt & rolig film! (australia var skitbra, habba-habba snygg man med skägg sökes) haha. Nu ska jag värma på kaffet och ta tag i dagen innan den tar slut! 

Hej så länge 


Vad ska vi göra med henry?

Jag och mamma klev just innanför dörren. Dagen har varit fin och allt har gått som planerat. Mycket mys :) Jag vakna som en tupp klockan tio och for upp och förberedde frukosten; massa pålägg och nybakade baguetter, kaffe och joos. haha. Mamma joinade mig sen gjorde vi iordning oss och gick till Fyndmarknden och fyndade som vanligt. Jag fick med mig en ÜBERFIN pälsmössa med matchande brosch. Plus en äldre "Marabou bakpulver" plåtburk för BARA 50 spänn! Och mamma vita linneservetter, en kandelaber och duk.

Vi gick hem och lämnade grejerna sen mötte vi upp carro och helene för att gå till remade sweden och museet. Eric Langerts utställning "min djuriska park" var väldigt häftig! Återvunna material som tagit olika djurs former. Utställningen på museet var inget vidare att tala om. Vi skiljdes från tjejerna och gick mot stan för att käka och hämta ut biobiljetterna. Det blev käk på Papas Tapas, muche gott. Nu fikar vi lite och sen ska vi gå på bio.

Imorgon kommer mormor och morfar förhoppningsvis och så får jag min efterlängtade byrå(!) I need some förvaringsutrymme. Hoppas alla har haft och får en trevlig helg!

Puss!

Jag har vart vilsen, Lisa

Men inte längre. Imorgon kommer kära mami på besök, längtar! Hon blir skjutsad av papi och ska bli kul att träffa honom med såklart :) De kommer med en byrå och lite annat jag bestämt för att ta hit. Sen stannar mamma tills på söndag då mormor och morfar också kommer på besök, wee. Så imorgon hoppas jag på lite shopping, utnyttja rean som bara den på village ska jag. Och sen blir det nog lite monkilove. Laga middag hemma sen bara chill. På lördag ska vi på vernisage på både museet och remade sweden. Käka ute och sen gå på bio, australia. Vissa åker dit, andra ser det på bio :P nej, jag ska tamme fan åka dit med... nångång. Lovely med en chill helg.

Helgen därpå blir det däremot party, på dekår! Ska bli så himla skoj! Har klagat lite på temat men nu har jag hittat den ultimata utklädnaden. Så jag är fett pepp. Temat är gangztah för er som inte vet. Hoppas det blir som jag hoppats. Kat kommer hit och skakar de lurviga också, mycket mys :) Kul att visa hur man bor. Sen ska jag (äntligen!) klippa och färga håret på söndagen. SÅ SKÖNT. Känner mig som crackwhore nu,haha. illa.

Dagen har varit rätt chill, eller ja som vanligt kom jag fem min för sent till socstället. Shitthesame säger jag. Mer info om arbetintervjuer var det där och sista delarna av JAG AB. Sen lite kartläggningssamtal och utskrift av CV. Sen slut på dagen vid lunch - hem - käka - ut på stan och lämna cv/papper - fika med emelie och krill - till gymmet och nu hemma.

Fan vad jag älskar att ha saker planerat för en tid. Känns så vuxet och skönt. På något sätt gillar jag det mer än aldrig förr, att vi inte ses så ofta och inte tar varandra för givet, det har vi väl aldrig gjort, men du förstår vad jag menar. Nu när vi ses tar vi verkligen vara på tiden och varandra.. allt blir 100% roligare! Jag längtar till den 31a då jag hoppas katjakaj<3 har middag. Sen i mars blir det förhoppningsvis stockholm för att fira fanny<3 då jag hoppas mici och karro kommit hem och adis har råd att ta sig dit. Vore grejt!

AHH ME LIKE LIFE!
tack för kommentarerna :* älskar er!

True colors

Ikväll slog jag rekord på hur många som varit i min lägenhet på ett och samma tillfälle, hehe... Totalt var vi 7 pers. Tjejerna från klassen följde med hem och fikade morotskaka i carros ära. Efter att vi varit och gratisbowlat (ps jag vann!) Fan vad jag är igång hela tiden. Och vad det händer saker! Jippie, typ. Hoppas det håller i sig :) gillar att inte bara sitta hemma.

Fast imorgon är det tvätta som gäller och då blir det väl en innedag, inte mig emot dock... behöver vila! är helt slut. Gymmat idag med, träffade personlig tränare och vi gick igenom vad jag ska göra på styrkedelen. Lite mage och rygg, så fick bli det. Samt lite crosstraining. Sen tog jag en härlig stund i ångbastun. Ah, egentid. Sen hem för att bauga en kauge. Äta och sen bowla. Nu är jag som sagt helt slut...så ska sova(!) om en stund.
Tillbaka till kartläggningsveckan imorgon. Blev en väldigt kort dag där idag bara till 11.40. Inte mig emot dock. hehe

Måste bara skicka lite kärlek till min mamma. Fy fan vad hon är underbar! Jag mår så himla bra just nu och det är mycket tack vare henne. Du ställer alltid upp och finns där i vått och torrt. Utan din hjälp vore jag inte där jag är idag och skulle inte må så bra som jag gör. Vad vore jag utan dig? Ingenting. Tack mamma, jag älskar dig!

Godnatt på er

Let there be light

Pust och stön. idag har jag legat i måntro... gårdagen var relativt seg. som söndagar ska vara. vaknade på tok för sent för det första men det är inte konstigt för jag somnade efter fyra. helene och carro kom dock förbi mot kvällen och spelade kortspel, 500. skitkul. helene och jag fick delad förstaplats :) älskar att spela kort! fast inte poker ...bara poängpoker isf. om jag ändå kom ihåg hur man gjorde :P


idag bar det av till arbetsförvaltningen för min kartläggningsvecka. kom lite efter nio men visste inte riktigt vilken ingång jag skulle ta. dagen rullade på som bara den, vi fick lite info. presenterade oss och kollade på kjell enhagers "jag ab". tänkte att det skulle likna något gammalt dammigt 80talsprogram på vhs men var skitgrymt. så jävla rolig snubbe. tråkigt bara att vi inte fick göra övningarna han hade. ska se om jag kan få tag på det hemma, mamma och pappa nästa säger jag bara!

när jag hade slutat klockan två gick jag förbi sara och maja på hint. jättekul att träffa dem och prata. får komma dit och sitta när jag vill och kanske få något litet jobb, wee. de skulle också höra sig för om det fanns något annat jobb också. hoppas hoppas! sist men inte minst gick jag hem, sprang till ica och hämtade fjällräven. ÅH så fin den var, helt perfekt :)
sen gick jag till mitt inbokade möte på FOREVER träning och hälsa, vilket visade sig vara perfekt det med. så hädan efter ska jag vara mer än aktiv där. jag emelie och krille :) dagens träning bestod av yoga och crosstraining. lagom.

imorgon fyller carro uggla 24 barre, så det blir födelsedagsfrukost ala lina helene och mikaela tidigt på morgonkvisten. hoppas jag kommer upp i tid. runt halv tre blir det möte med en personlig tränare på forever sen hem och baka lite :)

puss på er // en sån jävla lycklig lina


Skinny love

Jag börjar verkligen trivas i mitt lilla place nu. Saknar bara lite på väggarna, men det verkar vara fler än jag som har svårt att veta vad som ska sitta vart och hur. Och så saknar jag besök från bästa vännerna. Men det kommer väl så småningom. Fick reda på igår att det bara kostar 140 kr att åka tåg till Gefle härifrån så får ta en trip till neman snart!

Minus ett lager damm och min så kallade kristallkrona sitter i taket. Fick bli hallen så länge då själva sladden är två dec kort. Men passade faktiskt jättebra, har ju en form av medaljongtapet där så det gick bra ihop. Fick med mig fyra stycken äldre förvaringsboxar, ni vet, avlånga i papp igår också. Passade bra i klädkammaren. Där börjar det också ta sig, skruvade upp krokar idag. Så slipper alla slänga jackorna på golvet :P

Gårdagen var lika händelserik som dagen därpå. Än så länge har mitt "aktivera mig var dag" löfte hållit. Gick till fyndhandeln, donade med allt det och så gick jag och emelie en prommis till konstmuseet och remade sweden. Sen gick vi hem till mig igen och lagade mat. Senare slöt några upp hos uggla och vi gick vidare ut. Mycket mys och lagom kväll.

Kravlade mig upp klockan elva idag och åt en mumsfrunch (frukost-lunch) Vatten + ägg + lök + tomat + timjan + salt & peppar = scrambled eggs. Och lite brända bacon på det haha. Sen gick jag till Helene dit carro och eva kom, vi åkte till vilsta för pulkaåkning. Hehe åkte fyra ggr, inte vidare underhållande i längden. Men skoj var det. Fikade och åkte hem. Kvällen bjuder på matlagning och film hos uggla = carro = carro = uggla.

Lingering regret

Igår lyckades överbemanna min lathet och på något konstigt sätt min rädsla för att be socialen om hjälp. Men har man inga pengar så har man inte. Och så fel jag hade om stället. Fick träffa en jättehärlig kvinna som hjälpte mig med alla papper, diskuterade krav för att få pengar och vad jag kan få pengar till.  Man måste gå på en introduktionsvecka för att ens ha en chans till att få hjälp. Så nästa vecka är fullbokad. Är stolt över mig själv.

Det jag vill framöver är att ta det lungt, göra roliga saker, sådant man inte gjort förut. Umgås med mina nya & gamla vänner här omkring. Sen efter ett tag vill jag ha ett jobb så jag kan spara pengar och sedan ut och resa! Det vore underbart.

Både jul och nyår är över och det spenderades hemma i köping med nära och kära. Kändes väldigt lyckat alltsammans. Men skönt att det är över på ett sätt, nu går vi vidare mot våren och det nya året och allt vad det har att erbjuda.  I can't wait.

Har gjort enna riktiga fynd på sista tiden också! Skitkul! Vann en auktion igår på en mörkblå fjällräven, fynd som fan.
Och så har jag pyntat hemma med alla julklappar och reafynd. Börjar likna ett hem här nu. Snart ska jag även till mitt älskade fyndhandeln för att hämta hem en "kristallkrona" jag lagt undan. Ska försöka hitta min laddare till kameran så jag kan lägga ut bilder. Men den verkar ha gått upp i rök.
 

god was trying to make
somebody out of me
but i just couldn't leave
the path of apathy

i am trying to forget
this lingering regret

RSS 2.0