No stress

Åh nu vill jag verkligen hem till etown. Fast står nog ut en dag till här i köping. Jag hoppas att min väska har kommit fram när jag kommer hem :D vann en vintage väska förra veckan och jag är såå nyfiken! Sen ringde jag till Scorett tidigare idag för att kolla om "mina" skor fanns i lager - och det gjorde dem, så de la undan ett par :) hoppas de sitter fint. Isåfall är de mina imorgon! Behöver inte direkt shoppa något i stockholm, har redan köpt biljett och har en vinare hos fanny plus åkband till tunnelbanan. PERFECT! det är bara mat och krogen som kommer kosta och det har jag råd med. Looking forward to it :)

Jag hoppas verkligen inte mina blommor är döda där hemma. Var ju ett tag sen... och har precis köpt nya fina påskliljor ju. Usch vilken seg dag. Snacka om att jag hatar sommartid. Min hjärna kör fortfarande på vintertid. Och det gör mig otroligt seg... gick upp halv ett istället för halv tolv till exempel :P haha... Sen är inte mamma hemma heller så det är också segt. Finns liksom inte ett skit att göra. Fast har ialla fall tvättat lite och skrivit ut jättefina bilder på mig och vänner. Dels från paris och italien :) ska bli kul att sätta upp. Ska bli fint att se vännerna varje dag hemma :) Åker till kungsör imorgon vid halv tre så åker jag med krille därifrån som slutar jobbet. väldigt praktiskt!

Har varit här i köping sedan i onsdags eftermiddag. och har kört med körskolan på både torsdag och fredag. Fredagen gick bäst då jag körde med maggie, vi backade runt hörn vilket gick bättre än väntat. och hon gav mig många goda råd gällande min körning, har så svårt att släppa upp kopplingen mjukt men efter hennes tips blev det mycket bättre. Nu längtar jag verkligen efter körkort och nästa körlektion, som är den 8e, då blir det en dubbel.






DIGGILO DIGGILEY

Alla tittar på mig när jag... står i mitt våfflat hår! Haha. Carin och Carina is teh shit. Det är alltså jag och fanny ala åttiotal. Hehe... det var en väldigt rolig fest. Som började tidigt och tyvärr slutade tidigt. Men det var kul ändå :) mycket fina uppträdanden (bröderna herreys och två färgglada tjejer med gitarr) och bra trubadur!
Lite dålig uppslutning på utklädningsdelen men ASCH vi hade iaf roligast. Men där fanns de mest torra människorna jag träffat. Herregy vad tråkigt. Hoppas det blir fler 80-tals fester, man är så glad i den utstyrseln. Tyvärr hade jag inte kameran med mig men tog lite när jag kom hem kring ett. fanny var i alla fall ashet ;) får hålla utkik på facebook.

I Fredags blev det också lite partaj minsann. Out of the blue... eller vi smidade lite på det under fikat men inget var spikat. Vi gick tillslut hem till lukas där många 88:or befann sig. Det var kul att träffa folk man inte sett på ett tag.
För övrigt tror jag att jag börjar få dålig syn... har märkt att min mini tv verkligen börjar bli mini, ser suddigt när den står där borta. får liksom fokusera på ansiktena osv. Hjaalp. och nu tycker jag mig se lite suddigt också plus huvudvärk. Iofs har jag nog huvudvärk pga gårdagen men, haha.

Käkade en tidig påskmiddag igår i pappas ära. Mycket god mat som jag åt alldeles för mycket av. Det bjöds ju på mat på festen också, supergod dessutom. Åt ihjäl mig igår alltså. nästan. Han fick en sodastreamer och Planet Earth av mig och sis. Sen två fina fotografier på oss i familjen som han ska ta med sig och ha på sitt rum när han är utomlands :P min idé såklart. pysselpoints!

Några digitala missöden jag hatar är när bilder inte är länkade till sitt sammanhang, detta råkar jag alltid ut för på till exempel magazin24's hemsida, eller när det står en rubrik och man trycker på länken för att läsa mer men det står inte ett jävla ord mer än i rubriken, haha. Come oon! Eller om man är inne på någon shoppingsida och ska kolla på en bild i förstoring, bara det att  bilden är precis lika stor bara att den öppnas i en fin liten ruta. Jaa men nu såg jag ju bättre.

Fan så obekväm "min" säng är här hemma hos mamma och pappa alltså. Knakar bara man råkar andas lite tyngre än vanligt. Som man oftast gör när man ska sova. Väldigt irriterande...speciellt om man inte kan sova och vrider och vänder på sig. Igår slocknade jag ganska tvärt dock. jag längtar till påsk! men först till nästa helg då jag beger mig till min käraste i stockholmo! fanny <3 wee.





 


 


Earth song

Åkte och handlade på en gång när jag kom hem i söndags. Det är väl ingen som missat den KOLSVARTA earth hour mjölken? Skitcoolt tycker jag - snacka om att uppmärksamma. Good work! Köpte även fina påskliljor, så nu blommar det gult för fullt här hemma. Sen odlade jag smörgåskrasse där jag ska sätta små gula kycklingar så fort det börjar växa. hehe.. så väldigt pyssligt av mig. Glömde berätta att vi såg Alexander Bard på statoil i Norrköping :P hehe. Han körde en väldigt stor bil.

Har tagit på mig uppdraget att renovera min storebrors kök. Ska jag väl inte säga...jag bad om det! Hehe, det ska bli jättekul! Lite att göra om dagarna.. som faktiskt ger något. Så på torsdag ska jag dit och mäta lite. Har gjort lite anteckningar och en skiss. Sen ska jag göra en moodboard och se om jag prickat rätt :) Ska inte göra så stora förändringar alltså. Men måla lite och byta beslag iaf.

På lördag fyller pappsen år så då blir det kalas och en "hejdå middag". Han åker ju till varmare breddgrader den 1:a April. Till ett svenskt rehab på Gran Canaria! Inte illa.. lite avis. inte på själva rehaben men på resan. Tre veckor ska han vara borta. Träna sola och få dialys. Hoppas han får det bra :) (och att någon överraskar mig med en hälsa-på-resa. haha) Beställde hans present i söndags, hoppas han blir glad :) den kan han ju ta med sig tillochmed.

Imorgon är det våffeldagen, det blir gott med mammas fåfflor. Åker hem imorgon eftermiddag. Skönt men samtidigt skulle jag gärna hänga med uggla&co. Ska köra med körskolan både på tors och fredag. Sen på fredag ska jag fika med fanny och neman på latte. Det blir fint det :) Skickade iväg en grej idag... som jag hoppas kommer fram i tid! Senare på lördagen är det ju calles maskerad också. Ska bli skoj! har nog en rätt skön outfit... rosa är den iaf och väldigt 80tal!

Som ni ser satte jag in en bild på skrivbordet (i GÅRDAGENS inlägg). Det var väl fint? För en hundring iaf. Bilderna blir så små bara... ska se om jag kan bredda bloggen så de blir modellen större nästa gång. Kram






Enemy within

Just nu är jag jääävligt irriterad. Den där personen som jag TRODDE jag skulle köpa det där fina fårskinnet av har inte hört av sig :( väldigt dålig stil. Vi mailade och kom överrens om när vi skulle träffas och var. Hon lät väldigt pålitlig när hon sa att hon skulle hålla fårskinnet åt mig och att vi skulle höras närmare datumet. Idag alltså. Jag skickade ett mail igår för att kolla så att vi verkligen skulle ses. Men har ännu inte fått något svar. Jag kollade upp hennes mobilnummer och ringde men hon svarade såklart inte där heller, och inte på hemtelefonen. Skickade även ett sms där jag skrev att även om inte skinnet fanns kvar kunde hon höra av sig.

Väldigt tråkigt att det inte blev någon affär :( hade varit fint med ett sådant hemma hos mig. Men kommer väl fler chanser. Har ändå fyndat lite medan jag varit här nere... i torsdags när vi åkte ner kom vi till Söderköping ca två timmar innan jag skulle träffa klassen. Så gick på secondhand där jag hittade fem st jättefina skålar i rökfärgat glas. Och en stor engelsk tekopp. Sen när vi var i viken gick jag in på auktionsbyrån och hittade ett jättesött litet skrivbord från 50talet. Med lådor i teak. Ska ta bild sen :) Ska åka och hämta det snart!

Träffen med klassen var jättekul! Jag gick hem till Eva då jag var lite tidig, vi pratade lite och sen gick vi till pizzerian VI & NI där vi mötte upp de andra. Som var Carina, Lotze Christian och Leo. Vi gjorde en standard och skickade ett massutskick till Skerfe som inte var med. Haha, alla skrev "Jag tittar på Leo, vem tittar du på?" "Jag tittar på Lina, vem tittar du på? ... osv osv." Smått roligt. Bara jag som fick svar tillbaka dock :P Anders Falk. Haha.
Vi käkade pizza sen gick vi vidare hem till Eva och drack lite vin och snackade. Väldigt trevligt :) Hoppas det kan komma fler nästa gång. Som troligtvis blir i sommar. Oscar kom och hämtade några av oss vid elva halv tolv.

Sen i fredags skulle vi ju egentligen sovit på hotell men oscar mådde fortfarande dåligt så det blev tyvärr inget. Men vi hade roligt ändå. Vi gick ner på staden vid tre och kollade på auktionsbyrån där jag hittade mitt skrivbord (prutade en 50lapp så fick köpa det för 100 idag) :D Och vid sex ner till Davidssons och spela bowling, gick sådär... vann sista serien men vi hann inte spela klart den  sen gick vi hem och laga mat åt barnen. Blev en godis och filmkväll.

Idag skulle vi ju ha åkt till Linköping men vi åkte och hämtade mitt skrivbord sen for vi till Norrköping på impuls. Skyndade till Systemet för att handla vin och öl. Sen gick vi på myrornas, scorett och granit. Hittade en asfin grön fåtölj i skyltfönstret men den var redan såld :( Och fick inte köpa mina fina skor för mamma trots att de är typ slut överallt! Så blev skitsur för det med. jävla skit fan också. Ingen bra dag alls... knappt varit nån sol och inga bra affärer gjorda. Fast är ju glad för mitt skrivbord såklart :) Ikväll blir det dricka lite vin och kanske gå ner på staden. DRÄNKA MINA SORGER!






 

Birds

Har det inte varit vår idag så vet jag inte vad! så härligt med sol, synd bara att jag hade tvättid. iofs är jag sjukt tacksam för allt var verkligen i tvätten. så nu är det lite ordning här hemma :)
Skrev till emelie vid tolv att hon kunde komma hit och hänga på "gården" haha tänk att jag skulle säga så... i alla fall. hon skickade ett mms med sig själv på bild utanför min dörr. så jag kila upp från tvättstugan och vi tog med oss fika ut. emelie hade med sig massa gott och jag hittade lite carrotcake i frysen. Vi satte oss precis utanför porten på en liten betongavsats. sjuukt varmt men såå skönt. var tvungen att springa ner och fixa tvätten ibland men annars var det väldigt mys. helene och carro tittade förbi en stund också.

Sen gick vi in vid tre och jag fixade sista tvätten, la in i garderoben, bädda sängen osv... diskade (KLART!) all disk. Sen softade jag mest hela dagen. Småplockade lite och lagade mat. tänk att man måste äta varje dag :P vilket jobb. Tur att jag tycker om att laga mat!

Imorgon kommer oscar och hämtar upp mig för att släppa av mig i Söderköping (han är sjuk för att han druckit bajsvatten haha) men jag HOPPAS han är frisk imorgon. Han kommer i vilket fall som helst och hämtar mig men vore trevligt och slippa spya på vägen.

Sen klockan 18.30 ska vi från ky-klassen ses på pizzeria VI & NI och käka sen kila hem till eva. Superskoj :D Sen blir det förhoppningsvis norrköping  fre - sön. Slaggar i valdemarsvik imorgon så ska nog kila in på skolan och säga hej :) sen gå och kolla på antikaffären och njuta i solen(?!) vid vattnet.

Puss på alla och ha en trevlig helg om vi inte hörs något mer!

Walking on sunshine

Åh, nyss inkommen från solskenet! Visst det var inte übervarmt... vi fick mer eller mindre leta efter något ställe med sol där vi kunde avnjuta glassen och kaffet. Sen värmde solen inte så fasansfullt mycket, med det var härligt ändå.

Jag gick som sagt till carro, vi käkade lite makaroner och veggobullar sen gick vi till skolan och mötte upp helene. FAN så trött jag är på att gå som ett plockmongo ;( vill kunna hoppa och skutta som de andra barnen :P snart hoppas jag. Vi gick en promenad genom rothoffsparken till rinnmansparken. där vi hitta en störtskön ny lekpark med massa roliga leksaker :P bland annat en sån där skön stor rund gunga som är så skön att ligga i. det gjorde vi ett tag sen lekte de som kan röra på sig normalt lite på de andra grejerna sen gick vi hem.

ska diska lite och städa undan lite skit. sen kommer de hit igen vid sju... spela lite kort skulle jag tro. och kolla desperate. och dricka te :) nu måste jag laga lite mat. gjorde illa tån innan jag gick ut och har fortfarande ont. expert på att ha sönder tår alltså! drygt! stackars lilletån... ha en fortsatt trevlig kväll :*







 


Right round

you spin my head right round right round when you go down when you go down down... :P
haha shit så kul jag hade i lördags!! kom hem klockan 5 på morgonen. och sov sjuukt länge, till fyra. inte lika kul...
vi började rätt tidigt hemma hos carro efter en dag på stan och myrornas. vi provade sjukt mycket kläder. jag hitta ett par svarta spetshandskar, en svart sjal och ett par skitbra glasögon (som jag såg bra i) haha. sen fixade fixarlina en fett najs flamingo i plast till sara i present :D vid fem gick vi hem till uggla jag och helene där emma också befann sig. vi fixade oss och partade loss och allt fler folk började rulla in. klockan tickade på och vi for till dekår kring nio.

där var det redan rätt mycket folk och kvällen bjöd på dans, dricka och quizez. också en och annan sak som får förbli obenämd :P haha. vi var kvar till två sen gick vi till centrallagret för efterfest. det var låångt och jag ville hem och sova kl fem, vem vet hur länge de andra var kvar? stapplade hem med skavsår och började laga mat när jag kom hem, åt nudlar med händerna för att jag tappade bort min gaffel (?) och hade bra en lösögonfrans kvar. vilken jävla syn! hahah. såg ut som en bomb hade slagit ner när jag vakna.

det är sool ute idag och jag vill ut nu! måste duscha dock och sen ska jag till carro. hoppas hon är sugen på en promenad. på med vårutstyrseln :) för fler bilder hänvisar jag till tags på facebook. imorgon eftermiddag åker jag till norping! :D ska bli så kul! puss på alla fina









Return to sender

nu befinner jag mig hemma i lägenheten och det nya tillskottet i möbelfamiljen står fint vid min sida :) det andra gamla åbäket var jag bara glad att bli av med, ett vanligt tråkigt lackbord från ikea. har ju kvar det men snart åker det ut i förrådet. som jag för övrigt längtar tills jag kan göra om... men det lär ju dröja ett tag.

har sökt lite jobb under veckan. det är ett av dem jag hoppas lite extra på och ett som jag verkligen inte trodde jag skulle vilja ha men börjar bli desperat. orkar inte leva som en fattiglapp längre, jag vill tjäna pengar NU! i mängder! jag kanske inte "lever" som en fattiglapp men jag sket i en tacokväll ikväll bara för att jag inte har råd att handla "onödig mat" som inte hamnar i min kyl eller frys. som tacos. fick bli en quiche lorraine paj (fransk ost&skinkpaj) med broccoli och en tomat och löksallad. men det var asgott :) har ju mat för imorgon då också.

imorgon kväll är det ju dags för maskerad och partey. hittade inga roliga 80tals kläder så fick bli 50tals brud ala sober sekreterare... eller vad man ska säga. svart lite tjockare pennkjol, en vit blus med axelvaddar och krage, röda läppar, näthandskar, nätstrumpbyxor (?) sen ska jag försöka hitta nå billiga bågar på myrorna som jag kan ta bort glaset ur. och göra mitt bästa för att locka/sätta upp håret, hehe kommer bli ruligt. 






 

Sanningsdan

ibland kan jag må lite dåligt över hur lätt det är att få tag i saker och ting... det är inte ofta man går och suktar efter något i flera år. utan efter kanske max en månad så har man det i sin ägo. ska man vara glad eller kanske skämmas lite? över hur bra man faktiskt har det. nu är ju jag visserligen lite bortskämd då min käre mor mer än gärna hjälper mig med mina inköp... iofs vet jag fler som får hjälp, vissa vägrar ta emot saker de får men jag tackar gärna ja. har man dåligt med cash så varför inte. hade jag tjänat som andra hade jag inte tagit emot pengar / saker lika lätt. eller då kan man i alla fall ge något tillbaka. fast allt som är fint kostar ju inte :)

till saken då... jag har under en tid velat ha en fårskinns pläd i grått korthårigt får/lammskinn. och har tittat på marknader, secondhand, tradera osv... men alla har legat på minst tusenlappen. det var inte förrns igår, då jag hittade ett jättefint på blocket. för halva priset. GLAD. precis rätt färg och längd. och jag har ju faktiskt suktat efter detta i minst ett halvår. så får se om jag svänger förbi linköping när jag drar mig nedåt i landet, om någon vecka sådär. ska träffa ky-klassen sen bo på hotell i norrköping <3
jag har saknat norrköping. det är så fint, och jättebra shopping med mycket bra affärer och enormt myrornas. men mest ser jag fram emot att träffa klassen och få lite avkoppling :) yay. det är för övrigt en födelsedagspresent från en god vän hela resan och det ska bli kul trots vissa klagomål... i do as i please.  and i know i'll pay for it later :P live in the moment?

det blev en liten seconhandrunda idag innan arboga. systeryster kom till villan klockan elva redan och vad gjorde jag? sov såklar. haha, blev en liten missuppfattning där om när vi skulle åka. mamma jobbade till två så vi fick underhålla oss med annat så länge. blev en trip till brödet, röda korset och pingstkyrkans seconhand. hittade ett par dödssköna solbrillor (mamma och fia tyckte de var skitfula såklart) haha, sen ett superfint nattduksbord i en ärtgrön nyans. Ska måla om det så blir det nog fint. en 20:a var inte så farligt, hittade även ett par beiga chinos som jag för närvarande håller på och syr in, för samma pris. inte illa pinkat! imorgon far jag tillbaka till etown kring tresnåret. over and out!






The blower's daughter

Huuuga vad mätt jag är just nu, blev ju bjuden på middag av brorstor. på självaste greken. såå himla gott! sjukt mätt alltså, och det är i princip allt jag ätit idag. förutom en macka... men nu ska jag inte va som mormor! haha! fiket med neman blev också av :) det var lika mys. pratade som bara den :P kom knappt upp för luft. så blir det när man inte setts på ett tag. längtar redan efter helgen den 27 :D då blir vi iaf en trio. fanny tar sig till byn och det vankas maskeradfest ala 80tal då med. intressant!

Jag är såå vårsugen just nu, haha lät lite dirty... men vill ha sool nuu! sommar framför allt men det är något speciellt första gången man kan gå ut utan jacka och utan vinterskor. kanske till och med ett måste med solbrillor i väskan. det vore najs. jag hoppas det blir många utedagar i vår, med picknicks, promenader och fika på något utecafé.
Sen framför allt åka till sthlm och hälsa på fanny oftare! är en resa inplanerad redan i början på april, längtar lika mycket till det. synd att inte fler kan hänga på, men hoppas att katja och emelie kan. Då har vi i alla fall bokat in frukost på Bakverket, lätt det bästa fiket i världen. undra om det kan leva upp till mina förväntningar ;) haha... lätt. ska hänga på låset i alla fall så vi hinner före alla söderboare.sist var det smockat överallt.

Annat planerat för våren är vårruset den 19e maj i västerås. helt jävla otippat jag vet. Men jag lever ju mitt i mitt nya liv just nu ;) kanske tagit en ofrivillig semester men snart är jag på benen igen och då JEHFLAR! Alla som vill får hänga på, är man minst sex personer får man picnic efteråt och alla som deltar får en medalj. 5 km i vilken takt man vill, det ska nog vem som helst klara. Iofs är det en avgift på 180 kr... kanske inte alla som har lust med det. Jag trodde faktiskt det var gratis.
Well well... imorgon ska jag ta en trip till ÖB med mami och sis för att inhandla lite nödvändigheter. Inget godis iaf, blä.. .socker har jag smockat i mig tillräckligt. Sen åker jag antingen imorgon eller på fredag tillbaka till etown. Måste hitta någon skön årtiondes outfit, får ta en promenad till esthers. Puss!


glömde skriva en rolig sak när jag åkte med krille till kungsör kl fem på morgonen...:
jag - du vet det finns endel som lever på sopor
krille - ah
jag  - alltså de typ plockar varor som affärer slänger, de är inte ens gamla...det är en hel kultur... de heter något speciellt, vad heter dem, vet du?
krille - fattiga

hahahah :) rolig du är.


Har även hittat ett par jättefina sandaletter till sommaren som jag vill ha, tror det lutar åt dem från scorett. inte lika höga och jag gillar de grova remmarna. dessutom några hundralappar billgare. Ska se om jag hittar dem på stan :) vilka gillar du bäst?










Stronger than jesus

Jag fick många andra fina presenter igår, av mamma och pappa fick jag pengar och en sodastreamer. Blev jättechockad när de kom med ett så stort paket, hade ingen aning om vad det kunde vara. Trots att jag önskat mig en sån. Sen fick jag lite annat. Bland annat blommor, en sockerskål ala marimekko, irish cream coffe, ett pennskrin från bantie, rooibos vanilj te, en träkruka med örtkryddor, lakritsljus, lite choklad, badsalt mm. Tack alla :) Hade en underbar dag.

Hade vännerna över kring sju, fy fasen vad jag åt mig hög på socker igår. Får ont i tänderna bara jag tänker på det. Vi fikade utav bara tusan, jag i min foliekrona såklart. Sen spelade vi (äntligen!) mitt spel Med andra ord , vi blev fyra lag: Jag och Emelie, Krille och Helene, Sara och Carro samt radarparet Elin och Frank. Haha, hade så himla roligt! Skrattade så mycket åt dem två. Helt tokiga :) alltid lika kul att träffa alla och umgås. Jag och em vann ;) jag har ju dock spelat spelet rätt mycket så vi hade väl lite försprång. Kul iaf! Kommer sakna frank nu när han far tillbaka till Piteå. Hoppas han hälsar på snart igen.

Var helt slut när de gick hem sen klockan tio. Men dum som jag är var jag vaken allt för länge ändå. Kollade på en skitfin film, The black balloon hette den. Den otroligt vackra modellen Gemma Ward och inte allt så pjåkiga Rhys Wakefield spelade huvudrollerna som blev förälskade. Mycket fint. De resulterade såklart i att jag sov alldeles för länge... men krille och emelie kom förbi och fikade lite så dagen var inte helt till waste. Imorgon bitti klockan 05.15 :O Krille jobbar ju i kungsör så hänger på honom dit sen tar bussen till köping city. Kör med körskolan kvart i tolv sen ska jag nog fika med Neman vid två :) ska bli mys. Sen ska jag hälsa på mormor och fika med storebror :) Åker nog tillbaka hit på torsdag.

På lördag är det utklädning och partaj på kåren i saras ära. Ska bli så skoj :) vet inte vad jag ska ha på mig dock det är tema "valfritt årtionde". ska kolla vad mamma har i garderoben från det ljuva 80 talet. haha :)


Det snurrar i min skalle

Det kunde inte bli en bättre rubrik! så himla sann, i alla fall i morse. Haha. Jag har haft den roligaste och bästa helgen i mitt på dagen 21-åriga liv! Kvällen och utgången blev helt perfekt! och jag fick världens bästa present av världens bästa vänner, börjar fan gråta bara jag tänker på det. ALL KÄRLEK TILL ER. och lite till <3 älskar er så himla mycket allihop och är världens lyckligaste att ni finns i mitt liv, nu och föralltid.

Jag hade spanat in en parkas på monki, men emelie som jobbar där ville ha samma jacka. Hade inte pratat mer om det så igår när jag och fanny gick på stan gick vi in och då passade jag på att fråga om hon bestämt sig än. Då sa hon att  "den är köpt." Asch! tänkte jag och gick vidare med livet... sen sitter jag på soffan under förpärlan och de båda säger "nu får du blunda" okej säger jag och blundar. Sen får jag en rosenbox i knät och emelie tycker att jag ska riva upp den, sparsam som jag är öppnar jag försiktigt och NÄR JAG LYFTER PÅ LOCKET SKYMTAR ETT GAMMELROSA TYG - Visste inte vad jag skulle göra blev helt überglad och tårögd och kramade dem och skrek av lycka. hihihi!!! MIN FINA JACKA :D bästa presenten ever och sjukt oväntat! puss på er :*

Så idag är jag prinsessa för en dag, eller det började nog igår natt på raw, haha. För en gångs skulle kunde det leva upp till sitt rykte. Vi hade minst sagt kul. och jag blev minst sagt full. Haha, de andra med :P Min foliekrona fick jag av sofia och johan, en favorit i repris. De körde det på bygdegårdsfesten så att man skulle se vilka som fyllde år. Tror ingen tar miste på att jag fyller idag  :P men ändå. Det var roligt gjort av dom tycker jag :)

Vi började kvällen hemma hos mig jag fanny emelie carro och helene. Lyssnade på musik och drack. Och fattiga som vi är så ville vi gå dit innan 23 så vi gick ung tjugo i. Köpte två cider var i baren för 25:an styck. "fem cider!" har jag nog aldrig beställt förr :P haha. Vi partade på och det var redan mycket folk. Kvällen var underbart kul och märkte knappt av att jag hade ont i knät. börjar bli nervös över det där :S tänk om jag får halta hela livet, då skulle fanny ha kul iaf, för hon skratta åt mig hela tiden för att jag haltade... haha. ska ringa doktorn imorn! Vi partade på till stängning och jag hann få två gratisdrinkar och en gratis shot för att jag fyllde år, är ju född 00.30 :D dt är kul att fylla år på krogen ska du veta, och jag var inte rädd för att tala om det.  " ett glas vatten och en gratis shot till mig för jag fyller år " haha! ska det va så ska det va (A)

Nu väntar jag på mina kära vänner som ska komma på kalas. Kronan är på och jag har dukat långbord :) ska fota sen för fick låna kameran av mor och far. De åkte hem vid fem som väntat... det var trevligt att träffa alla. Mina bröder följde dock inte med pga "magsjuka"... baksmälla med andra ord! mesar. en annan mådde inte heller prima men tog mig upp ändå :) tack fanny för sällskapet och de fina presenterna, kaffet var jättegott! älskar dig :*

Puss på er alla!
Prinsessan Lina

Long lost penpal

Just nu känner jag mig som tom hanks i cast away, när han försöker göra upp eld med bara händerna. haha. idag är det bakning på schemat, och jag har ingen elvisp. emelie har en, hon som aldrig bakar ... skulle få låna den men har glömt bort att hämta den. ballongvisp går bra, men ska man vispa maräng och smörkräm i en kvart blir man liite slut i armen. haha. förutom det går det jättebra :) man får va lite påhittig, och det är jag. jag hoppas det ska fortsätta på samma spår som det gjort hittills. har aldrig bakat detta förr, och hittar på lite egna lösningar... spännande :P

och imorgon får jag besök av fanny<3 så himla kul! out of  the blue bara sådär. superskoj. vi ska gå på stan, äta middag sen tänkte jag att vi ska kolla melodifestivalen + förpärla lite och sen gå till raw med emelie. hoppas det är folk där, sist var det helt dött. nu ska jag smälta choklad :) uppdaterar senare!

Senare... det gick ganska så bra med baket. inte helt perfekt men vem är det. får hoppas det är gott. inte smakat allt ihop ännu, är så himla mätt ef middagen och sen efter allt slickepott slickande :P Mamma står ju för tårtan på söndag så den behöver jag inte oroa mig för. skönt det. Sen har jag köpt lite kakor och ska baka morotstårta. Shit kommer ha fika i all oändlighet och vidare. Haha uhh. Får hoppas på stor uppslutning på söndag så jag slipper äta allt själv.
Fick ju höra att mormor inte kan komma :( så himla tråkigt. OCh inte moster heller... iofs kan jag inte förvänta mig att alla ska åka "ända" till etuna men ändå. Kommer sakna dom, speciellt mormor. Fast farmor och farfar kommer som tur är :D och morfar.

Just nu längtar jag efter våren så himla mycket, finns ingen tristare syn än den utanför mitt fönster. Grått daskigt blött och blåsigt. FY! Vill ha solsken fågelkvitter och torra nysopade gator sen på med vita tygskorna, min blåa fjällräven och ipoden. AHH... fick veta att min lampa kommer till västerås v 15 så nu längtar jag mer än någonsin till påsk! Ska odla sånt där gräs man kan ha i fönstret sen ska jag sätta mina gula kycklingar där i. Hehe... har man fritid så har man.
Ikväll ska vi mysa hemma hos helene med ost, kex och vin. Härligt. Trevlig helg alla, det ska jag ha :)

Didnt we almost have it all

Det är inte mycket man kan göra när man är knäikappad... förutom att sova lite för länge. Vilket jag absolut inte gillar. som tur är blir det inte mörkt vid fyra längre. Då hade jag mått riktigt dåligt. Gick inte upp då utan två timmar "tidigare".
Annars så "går" jag mellan köket och kylen, micron eller diskhon. Toaletten och sängen med datorn för att sedan halta tillbaka till soffan och alla tidningsutdragningar och mitt pyssel. Och tvn såklart. segt i tell you... segt. Imorgon ska jag gå upp i tid åtminstone. Och kanske halta till fyndhandeln...och fortsätta pyssla. sen baka inför söndagen och kalaset.

Sen måste jag slå ett slag för Earth hour, såg trailern för det igår efter att fått nys på det nån annanstans. Började seriöst grina, eller blev väldigt rörd om man säger så. Blir alltid det när människor går ihop och gör något bra tillsammans, eller om fler hyllar någon speciell. spelar ingen roll vem eller för vad. Så den 28 mars uppmanar jag mänskligheten att släcka lampan i exakt en timme med start 20.30! Rätt grymt om massa gör det samtigt och man, som på trailern kan se hur städer slocknar.

Har läst en tidning som mamma gett mig i prenumeration. Och fick syn på en ny lampa från ikea ps kollektionen. Maskros heter den och den SKA hänga i mitt vardagsrum inom en snar framtid! :) förhoppningsvis. Den finns bara i tre varuhus för tillfället men hoppas på att den ska komma till västerås så smångingom. och att den är lika fin live som på bild. Har spanat in lite andra saker också som gärna får en plats här hemma. Skönt att det börjar bli lite ordning.




















Dance with somebody

i'm falling in love with your favourite song, i'm gonna sing it all night looong. i'm gonna dance with somebody, dance with somebody....i wish! jag är då knä-ikappad som de flesta av er vet vid det här laget. så sjukt jävla typsikt! jag visste ju att något skulle hända. dock inte att jag skulle ha skidorna på mig när det väl hände, haha.

åhh jag blir så arg när jag tänker på det. visst det var skönt med ett miljöombyte men hade gärna velat åka i backen som alla andra. jag njöt inte en enda sekund av det där åket som faktiskt blev av... det var väldigt isigt och stora snövallar i hela backen vilket gjorde det omöjligt att njuta. dels var mina skidor tunga och jag otränad. har ju inte åkt på flera år. det och den där satans backen slutade med att jag kom upp i allt för hög fart och fick inte stopp på skidorna så slår runt och vrider om knät. blev liggandes en stund sen försökte jag få av mig den ena skidan som satt fast vid det skadade benet. när jag sedan ska ställa mig upp märker jag att det är stört omöjligt att stödja på benet.

emelie är en bit nere i backen och jag stakar mig in till kanten. vi får tag på ingela och hon ber peter åka till oss, jag fick ta mig ner sittandes på peters skidor, haha svinkallt i baken. nästan nere så ser vi en skoter som kommer och kör mig till läkarstugan. de undersöker knät och konstaterar en sträckning. får åka hem till hundfjället och stugan med en supersöt skoterkille :) något positivt iaf, hehe... förutom allt med knät var det en mysig resa. sol och trevligt sällskap, utekväll med kleerup och skratt. kunde i alla fall ta mig runt med stavar resten av tiden, promenerade i trollskogen, det var mys. drack varm choklad och åt grillad korv. tack alla.

just nu tror jag det är mer än en sträckning, har ont på fler ställen i själva knät än då och är skitsvullen :( så här sitter jag knäikappad och instängd i min sketna lägenhet. hade mer än gärna varit ute på stan eller på gymmet just nu. har otroligt svårt att gå. känner mig som en 100-åring. fast i själva verket är jag 80 år yngre, haha. illa.

jag tror det är farligt att vilja något FÖR mycket... som när man är überkär i någon och är så rädd att det är för mycket känslor som kokar över och inbillar sig att det kommer ta slut. som när jag verkligen längtade till att åka skidor och få komma tillbaka till gymmet :( yesbox. eller när jag var jätteglad för att ha fått jobb och så sket sig det med :( det är riktigt synd om mig nu alltså. får hoppas på en fin födelsedag med fina blommor. så man får lite vårkänslor. sen längtar jag till ett speciellt datum <3 och jag gillar skype som fan, nu fattas det bara en webcam. får titta på nåt supersött jag ist sålänge ;)

har bokat in lite körningar med körskolan iaf, äntligen i know.. hehe. nu jävlar. har som mål att ta körkort innan juni. pratade med pappa om att få köra den röda volvon sen när jag får körkort. det lät som att det var rätt självklart, då blir det ROADTRIPS uta helvette ska ni veta. för då är det jag som bestämmer! inget kan stoppa mig :D första stop malmö med tjejerna sen en sjuhelvetes secondhandrunda. haha, puss på folket!


RSS 2.0